Tabara de grup limba Engleza - Sheridan College - excursie la Niagara Falls si Montreal - Toronto, Canada

tabara de grup limba engleza sheridan college excursie la niagara falls si montreal toronto canada.jpg

Tara: Canada
Locatie: Toronto
Varsta: 12-19 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 Iul - 30 Iul 2020
3300$

Prezentare tabara

Toronto este cel mai mare oras al Canadei si una din destinatiile cele mai vizitate din America de Nord! Orasul se afla in provincia Ontario, foarte aproape de granita cu SUA, si este considerat capitala economica si culturala a Canadei.

Tabara internationala de limba engleza se desfasoara in campusul Sheridan College, cel mai mare colegiu de arte din Canada. Campusul se afla in orasul Oakville, aflat pe malul lacului Ontario, intre Toronto si Niagara Falls. 

Programul taberei include excursii si vizite la cele mai atractive puncte de interes din oras si din imprejurimi: Niagara Falls, CN Tower, parcul de distractii Canada’s Wonderland, precum si o excursie de 2 zile (cu cazare la hotel) la Montreal!

Inscrie-te intr-o tabara de limba engleza in Canada la superlativ, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din taberele de vara 2019


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15h pe saptamana, in clase internationale
· Materiale didactice disponbile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la cursurilor de limba engleza
· Cazare in campusul Sheridan College, in camere single grupate in apartamente cu 2 camere single si o baie privata
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau voucher/ card pentru masa in timpul excursiilor de o zi
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: vizite locale, sporturi, Disco, Karaoke, Talent Show, Quiz Night, Treasure Hunt, Welcome & Farewell Party etc. 
· 1 excursie de doua zile** in Montreal, cu cazare la hotel si vizite la: Old Port & Old Town, St Joseph's Oratory, Jean Talon Market, Mont Royal Observation Summit etc.
· 1 excursie de o zi intreaga la Niagara Falls & Hornblower Cruise
· 1 excursie de o zi intreaga la parcul de distractii Canada’s Wonderland
· 4 excursii de o zi in Toronto: City Hall, Yonge Street, Eaton Centre & Dundas Square; Distillery District,  St Lawrence Market South, Old Toronto, CN Tower; Toronto Island & Harbourfront Centre; Redwing Institute, Kensington Market, Queen Street, Royal Ontario Museum 
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Toronto
· Asistenta pentru obtinerea autorizatiei de calatorie in Canada (eTA)
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pt minim 10 participanti

** in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2020:

16 Iulie - 30 Iulie*

*sosirea in Romania se face pe data de 31 Iulie


Tarif:

3300 USD


Optional:

· Vizita la Hockey Hall of Fame (Toronto) - tarif la cerere (excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere si sunt valabile pentru un numar minim de doritori)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Toronto – Bucuresti, companie de linie
· Taxa pentru autorizatie de calatorie Canada: 7 CAD*
*in prezent, cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Canada; se completeaza un formular online (autorizatie electronica de calatorie - eTA) si se plateste o taxa in valoare de 7 CAD   


Welcome

Vacanta educationala in CANADA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele canadiene. Cursurile sunt interactive si inovative, profesorii, folosind un sistem de predare de prim rang. Programa este creata pentru a imbunatati experienta si confortul de a folosi limba engleza, axandu-se pe abilitatile de dialog si comunicare ale participantilor, proiecte de grup, strans legate de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul de viata canadian si vei descoperi de ce orasul Toronto se deosebeste de majoritatea oraselor nord-americane. Invaluit intr-o aura de oras provincial si cu sarmul unui oras european, Toronto se ridica spre primul loc in topul celor mai elegante orase din lume! Pe parcursul taberei vei cunoaste tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Harbourfront Center, Bay Street, CN Tower, Dundas Street, Old Toronto, Royal Ontario Museum etc. Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se va regasi pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, vor entuziasma participantii si le vor oferi momente de neuitat, alaturi de noi prieteni! Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Toronto se remarca ca un oras multicultural, iubit de vizitatori. Orasul este strabatut de mici dealuri care se intind pana la tarmul nordic al Lacului Ontario. Portul Marilor Lacuri este unul dintre obiectivele interesante ale orasului, iar cladirile stralucitoare cu birouri si turnul Canadian National Tower sunt de o frumusete inimaginabila. Bay Street este cea mai lunga si aglomerata strada ce strabate centrul oraslui, fiind locul cu cele mai multe magazine si restaurante.

Campusul universitar

Tabara internationala de limba engleza se desfasoara in campusul Sheridan College aflat in Oakville, un oras situat chiar langa Toronto, pe malul lacului Ontario.

Cazarea

Cazarea se face in campusul colegiului, iar studentii sunt cazati in camere single grupate intr-un apartament ce cuprinde 2 camere si o baie. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, pranzul va fi la pachet sau participantii vor primi vouchere / carduri cu care isi vor putea cumpara pranzul sau cina. 


Informatii utile:                         

Interiorul campsului a fost recent renovat. Toate salile de clasa se afla in interiorul campusului, fiind usor de ajuns la cursuri. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.          


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii:  diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de doua zile in Montreal, cu cazare la hotel si vizite la: Old Port & Old Town, Jean Talon Market, Mont Royal Observation Summit etc.
· 1 excursie de o zi intreaga la Niagara Falls (inclusiv Hornblower Cruise)
· 5 excursii de o zi intreaga in Toronto: City Hall, Yonge Street, Eaton Centre & Dundas Square ; Distillery District, St Lawrence Market South, Old Toronto, CN Tower ; Toronto Island & Harbourfront Centre ; Redwing Institute, Kensington Market, Queen Street, Royal Ontario Museum ; Canada’s Wonderland (parc de distractii)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in state ca New York, California si Florida si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii in statul respectiv sau in statele din vecinatate care nu trebuie ratate! Studentii pot vizita si fotografia atractii turistice faimoase (Statuia Libertatii, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara, Malibu, Miami Beach sau NASA-Kennedy Space Center) si/sau parcuri nationale sau de distractii (Cascada Niagara, Marele Canion, Parcul Everglades, Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island).!

Acreditari