Tabara de grup limba Engleza - Ryerson University Toronto, Canada

tabara de grup limba engleza ryerson university toronto canada.jpg

Tara: Canada
Locatie: Toronto
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
22 Iulie - 4 August 2018
3550CAD
Galerie foto

Prezentare tabara Toronto - Canada

Toronto este cel mai mare oras al Canadei si una din destinatiile cele mai vizitate din America de Nord! Orasul se afla in provincia Ontario, foarte aproape de granita cu SUA, si este considerat capitala economica si culturala a Canadei.

Tabara internationala de limba engleza se desfasoara in campusul Ryerson University, aflat in Downtown Toronto, foarte aproape de Dundas Square, CN Tower si City Hall. Este un campus cu multe spatii verzi, dar si cu facilitati foarte bune, printre care mentionam sala de sport, piscina si auditorium.

Programul taberei include excursii si vizite la cele mai atractive puncte de interes din oras si din imprejurimi: Niagara Falls, CN Tower, parcul de distractii Canada’s Wonderland sau Toronto Zoo!


Program de vara tabara Toronto - Canada:

· Pachet de bun-venit si material de curs, prezentare scoala, orientare in zona
· Test de evaluare initiala pentru repartitia pe nivel de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 lectii (15h)/ saptamana, in clase internationale
· Certificat de absolvire curs 
· Cazare in campusul Ryerson University, in camera single en-suite
· Pensiune completa (3 mese/zi) in cantina universitatii
· Program complex de activitati de seara; exemple de activitati: Disco Night, International Evening, Photo Scavenger Hunt, Talent Show, Color Run, Sunset Boat Cruise etc.
· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Niagara Falls, Toronto Zoo, Canada’s Wonderland Amusement Park etc.
· Sase excursii / vizite de o jumatate de zi; exemple de excursii: Toronto Walking Tour, Graffitti Alley & City Hall, Royal Ontario Museum, CN Tower, Casa Loma, Ripley’s Aquarium of Canada etc.
· Sansa de a explora cultura canadiana intr-un mediu international
· Transfer de la si la aeroport Toronto Pearson International
· Supraveghere din partea staff-ului local si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare tabara Toronto - Canada 2018:

22 Iulie - 4 August (2 saptamani)  


Tarif: 

3550 CAD


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Buc - Toronto - Buc companie de linie

· Taxa de viza Canada:

*In Canada se poate calatori cu viza de SUA, cu plata unei taxe de 7 CAD

*Taxa de viza turist in Canada aprox. 150 CAD


Welcome

Vacanta educationala in CANADA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele canadiene. Cursurile sunt interactive si inovative, profesorii, folosind un sistem de predare de prim rang. Programa este creata pentru a imbunatati experienta si confortul de a folosi limba engleza, axandu-se pe abilitatile de dialog si comunicare ale participantilor, proiecte de grup, strans legate de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul de viata canadian si vei descoperi de ce orasul Toronto se deosebeste de majoritatea oraselor nord-americane. Invaluit intr-o aura de oras provincial si cu sarmul unui oras european, Toronto se ridica spre primul loc in topul celor mai elegante orase din lume! Pe parcursul taberei vei cunoaste tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Royal Ontario Museum, Casa Loma, Harbourfront Center, Bay Street, Bata Shoe Museum, Ripley’s Aquarium, CN Tower etc. Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se va regasi pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, vor entuziasma participantii si le vor oferi momente de neuitat, alaturi de noi prieteni! Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Toronto se remarca ca un oras multicultural, iubit de vizitatori. Orasul este strabatut de mici dealuri care se intind pana la tarmul nordic al Lacului Ontario. Portul Marilor Lacuri este unul dintre obiectivele interesante ale orasului, iar cladirile stralucitoare cu birouri si turnul Canadian National Tower sunt de o frumusete inimaginabila. Bay Street este cea mai lunga si aglomerata strada ce strabate centrul oraslui, fiind locul cu cele mai multe magazine si restaurante.

Campusul universitar

Tabara internationala de limba engleza se desfasoara in campusul Ryerson University, aflat in Downtown Toronto, foarte aproape de Dundas Square, CN Tower si City Hall. Este un campus cu multe spatii verzi, dar si cu facilitati foarte bune, printre care mentionam sala de sport, piscina si auditorium.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in camere single en-suite, cu baie proprie. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, in cantina studenteasca din campus. In timpul excursiilor, pranzul va fi la pachet. 


Informatii utile:                         

Interiorul campsului a fost recent renovat. Toate salile de clasa se afla in interiorul campusului, fiind usor de ajuns la cursuri. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.          


Cursurile de limba Engleza

 In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii:  diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· Sase excursii / vizite de o jumatate de zi; exemple de excursii: Toronto Walking Tour, Graffitti Alley & City Hall, Royal Ontario Museum, CN Tower, Casa Loma, Ripley’s Aquarium of Canada

· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de vizite: Niagara Falls, Toronto Zoo, Canada’s Wonderland Amusement Park etc.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.                                                                                                                                 

 

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Mirunette
organizeaza inca din 2005
tabere de succes
in SUA!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New York, Los Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari