Tabara de grup limba Engleza - Royal School - Ipswich, Anglia

tabara de grup limba engleza royal holbrook school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Royal School
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
3 Iul - 17 Iul 2022 (rezervat)
£2150

Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Royal School Ipswich

Scoala a fost fondata in 1712 si este locatia ideala pentru copiii care vor sa participe la o tabara intr-un campus superb, cu facilitati de exceptie. Cladirile de cazare au beneficiat de pe urma unui program de renovare completa, in valoare de 19 milioane GBP!

Zona in care se afla scoala este una din cele mai frumoase din Anglia: orasul Ipswich este la cativa km distanta, iar la doar 20 de minute se afla cel mai vechi oras din Anglia (Colchester). Accesul din zona se face foarte rapid catre Cambridge sau Londra. In timpul verii se organizeaza aici tabere de limba engleza pentru adolescenti, cu un  program complex de studiu al limbii engleze, activitati sportive, vizite culturale si excursii la atractii turistice importante din zona. 

Inscrie-te in tabara de vara din Anglia de la Royal School si experimenteaza stilul de invatamant britanic in cadrul unei faimoase “boarding school”! 


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Royal School Ipswich:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 de lectii (15h) de limba engleza / saptamana, in clase multinationale de maxim 15 elevi
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council ce include si un scurt raport de evaluare
· Cazare in campus, in camere cu 1, 2 sau mai multe paturi si cu baie privata
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet sau voucher in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza; exemple de activitati: fotbal, volei, badminton, frisbee, hockey, dans, aerobic, arts&crafts etc.
· Program zilnic de activitati de seara; exemple de activitati: Disco, Quiz night, Mini Olympics, Movie night, Big Chief, Karaoke, Sports Tournaments etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra (Thames River Cruise & Westminster Walking Tour), Cambridge (Punting & Universities Walking Tour) etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Colchester (Castle), Bury St Edmunds (Abbey Gardens) etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare 2022:    

3 Iulie - 17 Iulie (2 saptamani)


Tarif:

2150 GBP


Nota!

Termen plata integrala - 15.05.2022


Optional:

· Excursii optionale (excursiile se pot rezerva / organiza local, in functie de disponibilitate si cerere, cu cost suplimentar)


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Anglia - Royal School Ipswich

ORASUL Zona in care se afla scoala este una din cele mai frumoase din Anglia: orasul Ipswich este la cativa km distanta, iar la mai putin de 20 de minute se afla cel mai vechi oras din Anglia (Colchester). Accesul din zona se face foarte rapid catre Cambridge sau Londra. In timpul verii se organizeaza aici tabere de limba engleza pentru tineri, cu un program complex de studiu al limbii engleze, activitati sportive si culturale si excursii care creeaza o atmosfera perfecta pentru cunoasterea culturii britanice.
SCOALA Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul scolii Royal Hospital School. 
CAZAREA Cazarea se face in campusul scolii, in dormitoare cu 2 sau 3 paturi si baie proprie. Accesul in campus si in cladirile de cazare este supravegheat si controlat. Exista personal care se ocupa de curatenia camerelor insa studentii trebuie sa isi faca singuri paturile si sa nu lase haine pe jos.
MESELE Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.
INFORMATII PRACTICE Adresa scolii este Royal School Ipswich, Suffolk IP9, Marea Britanie. La sosire se va solicitata o garantie de 50 GBP, care se va returna la plecare in cazul in care nu au fost provocate daune. Cheltuielile pentru repararea daunelor provocate de studenti in camere vor fi suportate de studenti. Camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar baile si spatiile comune sunt curatate zilnic. In camere exista asternuturi (schimbate de asemenea saptamanal), dar nu si prosoape, asadar studentii trebuie sa isi aduca prosoape de acasa. Fumatul nu este permis in campus. La ora meselor studentii trebuie sa se alinieze la cozi si sa isi astepte randul in mod organizat. Studentii  surprinsi ca nu respecta ordinea vor fi exclusi din rand.

Cursurile de limba engleza

Organizatorii taberei se lauda cu un standard ridicat in ceea ce privesc atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu a limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris, cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 copii internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Participantii au 15 ore de engleza pe saptamana.

Activitati si excursii 

PROGRAMUL ZILNIC DE ACTIVITATI INCLUSE Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite dupa-amiaza si seara: fotbal, tenis, volei, inot, tenis de masa, rounders, arts&crafts, disco, talent show, plimbari etc.

EXCURSIILE SI VIZITELE INCLUSE In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 2 excursii de o zi intreaga in locatii precum Londra si Cambridge si 2 excursii de o jumatate de zi la: Colchester, Ipswich sau Suffolk

ACTIVITATILE SI EXCURSIILE OPTIONALE In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale, pentru care se plateste la fata locului.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

Pentru mai multe informatii, click pe urmatorul video!

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari