Tabara de grup limba Engleza - Ridley Hall College - Cambridge University - Cambridge, Anglia

tabara de grup limba engleza ridley hall college cambridge univ cambridge anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
11-25 Aug 2019
£1990

Prezentare tabara Cambridge - Anglia

Cambridge reprezinta un simbol al excelentei academice de mai mult de 800 de ani, avand ca absolventi numerosi laureati ai Premiului Nobel, scriitori, oameni de stiinta, filosofi si prim-ministri ai Marii Britanii.

Orasul universitar Cambridge este locatia ideala pentru tinerii care vor sa se familiarizeze cu sistemul de invatamant britanic de elita. Te vei bucura din plin de atmosfera studenteasca a orasului, avand in vedere ca mai mult de 20% din populatie este reprezentata de studenti internationali!

Programul Sir Christopher se desfasoara la Colegiul Ridley Hall, chiar in centrul orasului Cambridge. Fondat in anul 1880, Colegiul Ridley Hall ofera un campus perfect in stilul Cambridge, avand cladiri traditionale cu arhitectura victoriana, terenuri si gradini incantatoare. Centrul de sport se afla in apropierea campusului. Campusul este situat la doar 5 minute distanta de principalele atractii ale orasului Cambridge.

Scoala de vara, cea mai veche din orasul Cambridge, organizeaza tabere de limba engleza la Colegiul Ridley Hall, la care participa aproximativ 220 de studenti internationali.

Experienta de a studia intr-un Colegiu al prestigioasei Universitatii Cambridge este memorabila. Inscrie-te in tabara de limba engleza din Cambridge si intra in rolul unui student international ambitios la o Universitate de elita! 


Informatii utile:

Imagini si mesaje din tabara de vara 2018


Program de vara tabara engleza Anglia - Cambridge:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 lectii (15 ore) sau 28 lectii* (21 ore) de limba engleza, acreditate British Council
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru vorbitori non-nativi de limba engleza
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final 
· Cazare in campusul Ridley Hall sau Newnham College, in camere single sau duble cu baie comuna
· Trei mese pe zi (pensiune completa) in cantina universitatii
· Program zilnic de activitati dupa-amiaza; exemple de activitati: punting, pictura pe sticla, King’s College Tour, friendship bracelets, charcoal sketching, fotbal, tenis de masa, baschet, badminton, lawn sports, Gradina Botanica, Fitzwilliam Museum, St Mary’s University Church etc.
· Program zilnic de activitati seara; exemple de activitati: Movie Night, Karaoke, Disco, Punting Tour of Cambridge, Quiz Night etc.
· Doua excursii de o zi intreaga; exemple de locatii: Londra (Walking Tour & Covent Garden), Leeds Castle, Oxford & Christchurch College, Windsor Castle & Eton, Brighton & SeaLife Centre etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Numar de telefon de urgenta disponibil permanent
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, obiecte personale, anulare) din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti

* Participantii pot opta pentru 8 lectii suplimentare de limba engleza saptamanal (programul intensiv de engleza). Cele 8 lectii suplimentare se desfasoara 4 zile/saptamana (luni, marti, miercuri si vineri, cate 1h30min/zi), in locul activitatilor de dupa-amiaza. Partcipantii care opteaza pentru programul intensiv de engleza nu vor participa la activitatile de dupa-amiaza.


Date de desfasurare tabara Anglia - Cambridge 2019: 

11 August - 25 August (2 saptamani)


Tarif: 1990 GBP

Optional:

· Asigurare complexa de calatorie din Romania (inclusiv storno) 89 LEI
· Examen IELTS (tarif aprox 190 GBP) - se sustine la Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si inlocuieste programul din ziua respectiva


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linieDescriere generala tabara Cambridge

Orasul

Cambridge este unul din cele mai vechi orase universitare din Europa; celebra universitate de aici a fost infiintata de un grup de studenti veniti de la Universitatea din Oxford, de aici provenind si rivalitatea dintre cele doua universitati. Este un oras cu o arhitectura foarte interesanta, in care se remarca impunatoarele cladiri ale colegiilor Universitatii Cambridge printre care exista magazine, librarii, teatre si cafenele. Aici sunt foarte multi studenti, chiar si in timpul verii, dar si turisti care creaza o atmosfera potrivita pentru studiul limbii engleze imbinat cu distractie si vizite culturale.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Ridley Hall al Universitatii din Cambridge; cu alte cuvinte, participantii vor studia, locui si lua mesele exact ca un student al Universitatii. Un mare avantaj este faptul ca atat cladirile de cazare, cat si salile de clasa si cantina sunt foarte aproape una fata de cealalta. Situat printre nemumarate colegii de renume, colegiul construit in stil victorian ofera un campus traditional cu gradini incantatoare, nivel ridicat de siguranta, sala de mese, sala de lectura, sala pentru organizare activitati, facilitati pentru practicare de diverse sporturi. La 10 minute de mers pe jos, se afla centrul istoric, iar facilitatile pentru sport la 5 minute pe jos de campus.

Cazarea

Cazarea se face in camerele DBL si SGL ale campusului Ridley Hall sau in camerele SGL ale colegiului Newnham College; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Unele camere au baie proprie, dar majoritatea au baie comuna (in general 1 baie la 3-4 camere). Dispunerea camerelor si a bailor difera in functie de cladirea de cazare.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina colegiului. Pranzul este la pachet, pentru a da posibilitatea studentilor de a il lua in curtea colegiului (daca vremea este frumoasa) sau de a-l lua cu ei in timpul plimbarii in oras. Mesele se iau intre orele: 08:00-09:00 (mic-dejun), 12:30-13:30 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Exemplu de meniu

Mic-dejun: Cereale, lapte, toast, cascaval, sunca, fructe, iaurt, ceai, cafea, apa sau suc de fructe.

Pranz: (la pachet) Un sandwich, un hamburger, un hot-dog sau o salata (exista mai multe variante de alegere), plus iaurturi cu fructe, dulciuri si fructe proaspete. Exista si meniu vegetarian.

Cina: (exemple de meniu)

1. Carne de vita cu cartofi si mazare si desert

2. Lasagna cu porumb sau cartofi si pudding sau fructe la desert.

Exista si meniu vegetarian.


Informatii practice:

Adresa biroului scolii este: Ridley Hall, Ridley Hall Road, Cambridge, CB3 9HG, MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, pus la dispozitia studentilor si a parintilor. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata in campus; o data pe saptamana acest serviciu este oferit gratuit. Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Exista prosoape puse la dispozitia studentilor, dar recomandam ca studentii sa isi aduca propriile prosoape. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de aprox. £20, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. Transportul local costa aprox. £2.00/calatorie, insa se poate cumpara un abonament ‘Megarider’ valabil pentru o saptamana pentru doar £11.00. De asemenea, un mijloc de deplasare foarte popular in Cambridge este bicicleta, care se poate inchiria cu aprox. £40.00 pentru 2 saptamani, plus o garantie returnabila de £40.00-50.00.


Cursurile de limba engleza 

Model de orar 1

Program Standard
ORA LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00-10:30

English topic 
lessons1 & 2

English topic
lessons1 & 2
English topic
lessons1 & 2
English topic
lessons1 & 2
English topic
lessons1 & 2
10:30-11:00 Break Break Break Break Break
11:00-12:30 English communication
lessons 3 & 4
English communication
lessons 3 & 4
British Culture
lessons 3 & 4
English communication
lessons 3 & 4
Excursion 
lessons 3 & 4

Model de orar 2

Program Intensiv
ORA LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00-10:30

English topic 
lessons1 & 2

English topic 
lessons1 & 2
English topic 
lessons1 & 2
English topic 
lessons1 & 2
English topic 
lessons1 & 2
10:30-11:00 Break Break Break Break Break
11:00-12:30 English communication 
lessons 3 & 4
English communication 
lessons 3 & 4
British Culture 
lessons 3 & 4
English communication 
lessons 3 & 4
Excursion 
lessons 3 & 4
12:30-13:30 Lunch Lunch Lunch Lunch  Lunch
13:30-15:00 Academic skills: Describing trends Academic skills: Distinguishing fact from opinion Academic skills: Note-taking from lectures Free afternoon Academic skills: Specialised vocabulary for technology

Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati incluse: 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: Baschet, fotbal, badminton, volei, frisbee, inot, tenis; T-shirt design, Friendship Bracelet, Punting, Cinema, Disco, Karaoke, Cream Tea, Debating Club, Quiz, Movie etc; Vizite locale: Church Tour, College Tour, Great St Mary’s Church, Botanical Garden, Fitzwilliam Museum etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse doua excursii de o zi intreaga in afara orasului; exemple de destinatii: Londra (Walking tour & Covent Garden), Canterbury & Leeds Castle, Oxford & Cristchurch College, Windsor, Brighton & SeaLife Centre etc.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari