Tabara de Vara Copii 2024 - Anglia - Queen Anne School Reading

tabara de grup limba engleza queen anne school reading anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra-Vest (Reading)
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
21 iulie 2024 - 04 august 2024
£2600
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Queen Anne School Reading

Queen Anne School a fost infiintata in 1698 si este una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia. Este situata in orasul Reading, aflat in comitatul Berkshire, in apropiere de Londra. Orasul se afla pe malul Tamisei si remarca prin importanta pe care o avea din epoca medievala si prin distanta mica la care se afla fata de capitala Marii Britanii, Londra.

Scoala Queen Anne detine 35 de acri de teren si se afla mai putin de 30 minute de mers pe jos fata de centrul orasului. Arhitectura victoriana a cladirilor se imbina cu cea contemporana, oferind conditii excelente atat pentru cursurile de limba engleza desfasurate in tabara de vara, cat si pentru activitati recreationale. Printre facilitati se numara centru de sport, studio de dans, piscina interioara sau terenuri de sport in aer liber.  

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia in cadrul unei scoli de vara de limba engleza de elita!   


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Queen Anne School Reading:

· La sosire informatii si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii (15h) pentru nivel de la A1-C1, in clase multinationale maxim 16 studenti
· Materiale de curs disponibile pe durata cursurilor
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la finalul cursului
· Cazare in campus in camere standard tip boarding, cu 1-5 paturi si baie comuna (nu se poate garanta/rezerva un anumit tip de camera)
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii; pranz la pachet in timpul excursiilor 
· Program de activitati de dupa-amiaza: 6 sesiuni de program standard (Multi-Activity) sau specializat (la alegere intre Dans, Teatru, Engleza Intensiv sau Leadership)
· Program de activitati de seara supravegheate (Oscars, Paparazzi, Trashion Show, Murder Mistery, Disco, Mini Olympics, Talent Show etc.)
· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra - Buckingham Palace, Downing Street, Houses of Parliament  & London Eye; Oxford - Walking Tour & Oxford University Christ Church College Tour; Londra - Greenwich, National Maritime Museum, Cutty Sark & the Royal Observatory etc.
· Trei excursii de o jumatate de zi: exemple de excursii: Caversham (local orientation & visit), Reading (Walking Tour, Museum, shopping), Windsor (Walking Tour, Windsor Castle, shopping) etc
· Asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la / la aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare 2024:    

21 Iulie - 4 August

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.05.2024
Termen intrunire grup minim - 15.02.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Anglia - Queen Anne School 

Orasul

Reading este un oras aflat in Berkshire, situat pe malul raului Tamisa, la mai putin de 1h de Londra. A fost dintotdeauna un oras important, inca din epoca medievala, iar acum se pot vizita ruinele Catedralei Reading ce dateaza din acea epoca. Este un oras mare, in care turismul este foarte dezvoltat (datorita proximitatii fata de Londra si a festivalului de muzica care se desfasoara anual aici), fiind astfel o locatie perfecta pentru o tabara de limba engleza.

Scoala

Queen Anne School se afla la doar 20 minute de mers pe jos de centrul orasului Reading si se afla intr-un campus foarte frumos si sigur. Cladirile din campus sunt impartite in cele cu arhitectura victoriana si cladiri moderne. Facilitatile includ: sala de sport, studio de dans, piscina acoperita, terenuri de sport in aer liber, precum si terenuri de tenis sau netball.

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in 4 resedinte dispuse in jurul cladirii principale a scolii, cu camere cu 1-5 paturi si baie comuna. Majoritatea camerelor sunt cu 1, 2 sau 3 paturi. Exista si cateva camere cu baie proprie, insa nu se poate garanta rezervarea acestora. Alocarea camerelor se face de catre organizatorii locali, tinand cont de componenta grupului, varste etc. Toate resedintele au si camere comune unde copiii se pot relaxa si pot socializa. Exista wi-fi in campus, insa acesta este oprit pe timpul noptii.

Mesele

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. Mic-dejunul consta intr-o selectie de produse reci, dar si gatite, iar pranzul si cina constau in: supa, pasta-bar, un fel principal, legume, salad-bar, desert si fructe proaspete. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet.

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat. Membrii staff-ului isi concentreaza atentia asupra nevoilor individuale ale fiecarui copil. 

Informatii practice

Adresa scolii este: Queen Anne School, 6 Henley Rd, Reading RG4 6DX, MAREA BRITANIE. De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia parintilor inainte de plecarea in tabara.

Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate saptamanal. Nu sunt puse la dispozitia elevilor si prosoape, astlfel ca acestia vor trebui sa isi aduca propriile prosoape, alaturi de celelalte obiecte de igiena personala.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de 25 GBP care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de 15 GBP. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba engleza

Lectiile in cadrul taberei de la Queen Anne School sunt stimulante si variate; elevii participa saptamanal la 15 ore de engleza saptamanal, dimineata, cu profesori calificati si creativi. Toti elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Saptamanal elevii au project work pe diverse teme, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa, precum si pregatire/detalii pentru excursii. 

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc un certificat de absolvire si un raport detaliat.


Activitati tabara Queen Anne School 

Elevii participa la un program complex de activitati de dupa-amiaza si seara, profitand astfel de facilitatile superbe ale campusului. Exemple de activitati: fotbal, baschet, tenis, inot, volei, Arts&Crafts, workshop-uri, teatru, dans, Blind Date, Conversation Club, Film Night, Karaoke, Campus Monopoly, Mini Olympics, Talent Show, Murder Mistery, etc.


Excursii tabara Queen Anne School

Toti elevii vor participa la 3 excursii de o zi intreaga si 3 excursii de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Astfel, in programul taberei sunt incluse:

· Trei excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra - Buckingham Palace, Downing Street, Houses of Parliament  & London Eye; Oxford - Walking Tour & Oxford University Christ Church College Tour; Londra - Greenwich, National Maritime Museum, Cutty Sark & the Royal Observatory etc.
· Trei excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Caversham (local orientation & visit), Reading (Walking Tour, Museum, shopping), Windsor (Walking Tour, Windsor Castle, shopping) etc

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.


Programe optionale tabara Queen Anne School

In locul programului standard de activitati de dupa-amiaza (Multi-Activity), elevii cu varsta intre 11 si 17 ani pot opta (fara cost suplimentar) pentru un alt program de activitati cu o tematica specifica:
· Dance: pentru cei pasionati de dans; sesiunile sunt tinute de un specialist, iar programul este construit in ideea pregatirii unui spectacol la finalul celor 2 saptamani. Sesiunile incep cu incalzire, urmand introducerea de pasi si tehnici noi, necesare pentru crearea unei rutine de dans. A doua parte a sesiunilor permit copiilor sa exerseze ce au invatat si sa faca repetitii in vederea spectacolului final. Stiluri de dans (pot include, dar nu se limiteaza la): street dance, modern jazz, contemporary, musical etc.
· Drama: pentru cei interesati de teatru si cu o dorinta de a-si imbunatati limba engleza prin intermediul transpunerii in scena a unor piese de teatru. Sesiunile sunt conduse de un profesor care va ghida copiii explorand diverse elemente de actorie: improvizatie, mimica, joc de rol. La final, copiii vor pune in scena o piesa de teatru celebra sau o compozitie proprie.
· Intensive English: ore suplimentare de limba engleza pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca si mai mult limba engleza pe timpul taberei in UK. Elevii vor intari cunostintele dobandite in timpul orelor "standard" de engleza prin intermediul acestor ore suplimentare unde vor fi grupati in functie de nivelul de engleza si de varsta. 
· Leadership (disponibil doar pentru 14-17 ani): pentru adolescentii care isi doresc mai mult de la experienta unei tabere de vara. Scopul este de a incepe o dezvoltare personala si profesionala care le va fi utila mai tarziu, in viata de "tanar adult". Vor participa la seminarii si workshop-uri cu tematici ca "CV Writing", "Interview Skills", "Presentation Skills", "Writing for Academic Purposes" etc. Elementele exersate vor fi incorporate intr-un proiect care va fi prezentat la final.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari