Tabara de grup Limba Engleza - Plumpton College, Brighton, Anglia

tabara de grup limba engleza plumpton college brighton.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Plumpton College
Varsta: 11-16 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iul - 09 Aug 2016
£1700
Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu premiul “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara Anglia - Plumpton College

Plumpton College se situeaza intr-un decor minunat, la poalele dealurilor calcaroase numite South Downs si la doar 20 minute de Brighton - destinatia preferata de plaja a britanicilor!

Colegiul Plumpton are un teren de joaca foarte mare, o frumoasa padure si este aproape de Lacul Ardingly, Ashford si de orasul istoric Hastings.
Alaturi de facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor si o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate, fiind asadar un loc ideal pentru iubitorii de animale. Exista de asemenea terenuri de tenis, sala de sport si  perete de catarare.

Pentru cei care vor un program de activitati pline de aventura, Plumpton College este locul potrivit!

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia in cadrul unei scoli de vara de limba engleza de elita!   


Program de vara tabara engleza Anglia - Plumpton College:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 22.5 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 11 studenti
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Test final de evaluare, certificat de absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare finala
· Cazare in camere standard, cu unul sau doua paturi, cu baie comuna (tip boarding)
· Serviciul de spalare a hainelor, disponibil o data pe saptamana
· Pensiune completa: 3 mese/ zi (pranz la pachet in timpul excursiilor)
· Acces zilnic, controlat si monitorizat, la internet
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri de echipa, fotbal, tenis, dans, inot; Scavanger Hunt, Kite-Making, disco tematice, turnee sportive, Talent Show, prezentari de proiecte etc.
· Patru excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra, Oxford, Thorpe Park, Leeds Castle, Canterbury, Portsmouth etc.
· Patru excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Stonehenge, Brighton, Smugglers Cove, Hever Castle etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 12 copii


Date de desfasurare tabara Anglia - Plumpton College 2016: 

26 Iulie - 9 August (2 saptamani)  


Tarif:

1700 GBP


Optional:

· Active English 2 sesiuni x 2 ore 160 GBP/ saptamana
· Horse Riding 2 sesiuni x 1 ora 130 GBP/ saptamana
· Asigurare complexa de calatorie (inclusiv de anulare) din Romania 89 LEI


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala 

Orasul

Colegiul Plumpton este situat in South Downs, la numai 20 de minute de orasul Brighton. Brighton este un oras tipic englezesc, cu un centru istoric superb, strazi si locuri pline de istorie si magazine diverse; pe timpul verii este vizitat de foarte multi turisti care creeaza o atmosfera dinamica, perfecta pentru cunoasterea culturii britanice.

Scoala

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul colegiului Plumpton - un colegiu cu specific agricol pe timpul anului scolar, ce dispune de facilitati excelente: sala de sport, perete de catarare, terenuri de tenis, terenuri mari de joaca in aer liber, sala de calculatoare etc. Alaturi de aceste facilitati excelente, Plumpton detine si o ferma, o unitate de ingrijire a animalelor si o scoala de echitatie cu grajduri complet echipate.

Cazarea

Cazarea se face in campusul scolii, in functie de varsta in camere single sau duble. Colegiul detine 120 camere single si 15 camere duble, renovate in anul 2010. Baietii sunt cazati separat de fete. Accesul in campus si in cladirile de cazare este supravegheat si controlat. Exista personal care se ocupa de curatenia camerelor, insa studentii trebuie sa isi faca singuri paturile si sa pastreze ordinea in camere.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.


Informatii utile:

Adresa scolii este Plumpton College, Ditchling Road, Plumpton, E Sussex, BN7 3AE, Marea Britanie. La sosire se va solicitata o garantie de aprox. 30 GBP, care se va returna la plecare in cazul in care nu au fost provocate daune. Cheltuielile pentru repararea daunelor provocate de studenti in camere vor fi suportate de studenti. Camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar baile si spatiile comune sunt curatate zilnic. In camere exista asternuturi (schimbate de asemenea saptamanal), dar nu si prosoape, asadar studentii trebuie sa isi aduca prosoape de acasa. Fumatul nu este permis in campus. La ora meselor studentii trebuie sa se alinieze la cozi si sa isi astepte randul in mod organizat. Studentii  surprinsi ca nu respecta ordinea vor fi exclusi din rand.


Cursurile de limba engleza

Participantii au 22.5 ore de limba engleza pe saptamana, iar la finalul taberei vor sustine o testare de evaluare in urma careia vor primi un certificat de absolvire curs acreditat British Council, examen realizat incat sa raspunda cerintelor si nevoilor CEFR (Common European Framework of Reference).
Aceasta tabara ofera un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu a limbii engleze.


Activitati si excursii tabara Anglia - Plumpton College:

Programul zilnic de activitati:

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite dupa-amiaza si seara: jocuri de echipa, fotbal, tenis, dans, inot; You Bet!, Scavenger Hunt, Capture the Flag, Kite Making, lansare zmeie in South Downs, Summer Fete, The Cube, Get Your Own Back, Blind Date, Speed Dating, Murder Mistery, Fashion Show, Disco, bowling, Quiz, Film Night etc.

Excursiile si activitatile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 4 excursii de o zi intreaga in locatii precum: Londra, Thorpe Park, Leeds Castle, Canterbury, Portsmouth etc. si 2 excursii de o jumatate de zi la: Hever Castle, Brighton, Stonehenge sau Bognor Regis.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari