Tabara de grup limba Engleza - Merchiston Castle School - program inovator - Edinburgh, Scotia

tabara de grup limba engleza merchiston castle school central edinburgh scotia.jpg

Tara: Scotia
Locatie: Edinburgh
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
14-27 Iul 2019 (rezervat)
£1900

Prezentare tabara Edinburgh

Programul de vara de la Edinburgh Merchiston Castle este o ocazie foarte buna pentru copiii care doresc sa experimenteze viata in una din scolile de top din UK! Situata in partea de sud-vest a orasului, intr-un spatiu verde ce acopera peste 100 de acri, scoala Merchiston Castle se mandreste cu o traditie de peste 150 de ani, dar si cu facilitati moderne, printre care se numara camere cu baie proprie si conexiune la internet, piscina, terenuri de sport in aer liber si sala de sport.

Tabara de la Edinburgh Merchiston Castle include, pe langa orele de limba engleza, vizite la obiectivele cele mai cunoscute atat din oras (Edinburgh Castle, Royal Mile, National Museum of Scotland, Arthur’s Seat, Calton Hill), cat si din regiune (Glasgow, St Andrews, Tantallon Castle, Rosslyn Chapel sau Stirling Castle).

Programul contine si activitati traditionale, cum ar fi si dansul Ceilidh, pentru ca elevii sa se bucure pe deplin de o experienta scotiana autentica!

Vrei sa descoperi fascinatia Scotiei, sa studiezi limba engleza si sa cunosti elevi internationali din intreaga lumea cu aceleasi pasiuni ca si tine? Inscrie-te in tabara de limba engleza din Edinburgh si experimenteaza timp de doua saptamani o vacanta inedita intr-o locatie unica! 


Interesant de citit:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2018


Programul de vara tabara de limba engleza Scotia - Merchiston Castle Edinburgh include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de cca 12 studenti
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in campusul Merchiston Castle, in camere DBL cu baie proprie
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pensiune completa); pranz la pachet in week-end
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: Art Attack, Karaoke, Drama Workshop, Ceilidh -dans traditional scotian-, Quiz Night, diverse sporturi, Talent Show etc
· Program inovator - elevii folosesc iPad-uri pentru a rezolva proiecte legate de vizitarea obiectivelor culturale din Edinburgh (o data in fiecare saptamana)
· Sase vizite educationale de o jumatate de zi in Edinburgh sau in imprejurimi; exemple de vizite: Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Arthur’s Seat, Royal Botanic Gardens, Rosslyn Chapel, Tantallon Castle, Museum of Flight, Linlithgow Palace & South Queensferry etc.
· Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Stirling Castle & Loch Katrine, Glasgow & Kelvingrove Museum, St Andrews Cathedral & University etc.
· Bilete la transportul in comun din Edinburgh pentru vizitele din program
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2019: 

14 Iulie - 27 Iulie (2 saptamani)


Tarif:

Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Edinburgh - Bucuresti, companie de linie


Descriere generala tabara Edinburgh

Orasul

Edinburgh este capitala Scotiei si unul din cele mai frumoase orase din Marea Britanie. Fiind un oras destul de mic, cu aprox. 500 000 locuitori, deplasarea in oras este destul de facila, fiind astfel un oras foarte potrivit pentru o tabara de vara de limba engleza! Edinburgh este un oras foarte interesant prin complexitatea arhitecturii si a peisajelor - exista astfel un o zona istorica (medievala), orasul "nou" (arhitectura georgiana), Edinburgh Castle (aflat pe un deal chiar in centrul orasului) sau Arthur's Seat (un vechi vulcan stins de pe care se pot admira privelisti spectaculoase asupra orasului!

Scoala

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul scolii Merchiston Castle, un boarding school de top din Marea Britanie! Campusul scolii se afla in sud-estul orasului Edinburgh, intr-o zona verde, si se poate mandri cu una din cele mai mari colectii de arbori din Scotia. Tot in campus se afla ruinele Colinton Castle, un castel medieval din secolul XIII. In campus exista facilitati sportive, piscina si teatru pentru spectacole sau spatii comune pentru relaxare.

Cazarea

Cazarea se face in colegiu, in camere DBL cu baie proprie; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc elevii scolii in timpul anului. In campus este wi-fi disponibil peste tot (in toate spatiile comune, cantina, zonele de lounge etc), insa nu si in camere.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa scolii este: Merchiston Castle School, 294 Colinton Rd, Edinburgh EH13 0PU, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia parintilor inainte de plecarea in tabara.

Exista serviciu de spalatorie in fiecare saptamana - copiii primesc seara saculeti (unul pentru haine deschise la culoare si altul pentru haine inchise la culoare), iar dimineata acestia sunt colectati, hainele sunt spalate si apoi returnate copiilor dupa-amiaza. Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate saptamanal. Exista prosoape puse la dispozitia studentilor, dar daca doresc, acestia isi pot aduce si propriile prosoape de acasa.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati de dupa-amiaza si seara. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite:

Art Attack, Karaoke, Drama Workshop, Ceilidh -dans traditional scotian-, Quiz Night, diverse sporturi (fotbal, inot, frisbee, volei, badminton), Talent Show etc


Excursii si vizite incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 6 vizite in Edinburgh sau in imprejurimi (transportul inclus cu autobuz sau autocar) si 2 excursii in afara orasului (transportul cu autocarul inclus):

· Sase vizite educationale de o jumatate de zi; exemple de vizite: Edinburgh Castle, National Museum of Scotland, The Royal Mile, Arthur’s Seat, Calton Hill, Royal Botanic Gardens, Georgian House, Rosslyn Chapel, Tantallon Castle, Museum of Flight, Linlithgow Palace & South Queensferry etc.
· Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Stirling & Loch Katrine, Glasgow & Kelvingrove, St Andrews Cathedral & University

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final fiind stabilit inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari