Tabara de grup limba Engleza - LVS Ascot, Anglia

tabara de grup limba engleza lvs ascot anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Ascot
Varsta: 9-17
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
26 Iul - 9 Aug 2020
£1960
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Ascot LVS

Licensed Victuallers' School a fost fondata in anul 1803 si este situata in Ascot, un mic oras din comitatul Berkshire, in apropiere de Londra. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai - Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica, si care a devenit un eveniment social rafinat, de insemnatate majora in Marea Britanie. 

Pe cele 12 hectare de teren, scoala are in componenta sa numeroase facilitati, precum o piscina interioara, teatru ultramodern, sali de sport, terenuri de football si rugby, o cantina  moderna si spatioasa, dar si 4 terenuri de tenis, ceea ce permite elevilor un stil de viata activ si armonios. La acestea se adauga varietatea bogata de activitati interactive de seara si vei obtine pachetul complet pentru o experienta de neuitat. 

Cum stim asta? Only one way to find out. Vino cu noi la Ascot si vei vedea!


Program de vara tabara limba engleza Anglia - LVS Ascot:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 lectii (15 ore), acreditate British Council, in clase internationale de cca. 15 elevi
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare finala
· Cazare in boarding house, in camere duble, triple sau cu mai multe paturi si baie comuna
· Internet wi-fi disponibil in campus
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii; pranzul la pachet in timpul excursiilor de o zi
· Program atractiv de activitati dupa-amiaza si seara (exemple: sporturi, Talent Show, Disco, Quiz Nights, Film Nights, Sports Tournaments, Arts&Crafts etc.)
· Doua excursii de o jumatate de zi (exemple de excursii: Reading Town & Museum, Windsor Castle  etc.)
· Doua excursii de o zi intreaga (exemple de excursii: Londra - Walking Tour & Thames River Cruise, Oxford - University Walking Tour & Oxford Castle etc. )
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie din Romania (medicala, bagaje si in caz de anulare); click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Londra Heathrow 
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare tabara:    

26 iulie - 9 august


Tarif:

1960 GBP


Optional:

· Examen Trinity: 70 GBP/ persoana (conditionat de inscrierea a min 10 copii)
· Excursie Legoland: 80 GBP/ persoana (conditionat de inscrierea a min 10 copii)
· Excursii: Brighton, Cambridge, Thorpe Park - tarife la cerere

Nota! Programele si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti


Descriere generala tabara Anglia LVS Ascot

Oras si campus

LVS este o scoala boarding independenta infiintata in 1803, localizata in Ascot, Berkshire. Scoala este situata la o distanta de doar 6 mile de Windsor si Windsor Castle – una din resedintele oficiale ale familiei regale si 38 de mile de Londra. Ascot este recunoscut ca un oras exclusivist, pretul proprietatilor fiind printre cele mai mari din Marea Britanie si este renumit pentru cursele de cai organizate pe Ascot Race Course.

Scoala detine un campus de 30 de acri, cu facilitati exceptionale pentru sport, arta si relaxare.

Cazare

La LVS cazarea este oferita in patru cladiri, existand un mix de camere de 2 sau mai multe paturi si bai comune. Fiecare cladire de cazare detine sala comuna si bucatarie, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere.

Cursurile de limba engleza

Lectiile la LVS Ascot sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali. Elevii participa la 15 ore de engleza, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi.

Program de activitati 

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: Dance, Hockey, Badminton, Football, Aerobics, Volleyball, Arts& Crafts, Quiz Nights, Film Nights, etc.

Excursii incluse

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 2 excursii de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie.

Exemple de excursii de o zi intreaga: Londra – Thames River Cruise si Westminster Walking Tour, Oxford – Oxford Castle si Universities Walking Tour

Exemple de excursii de jumatate de zi: Windsor Castle, Reading Town and Museum.

Excursii optionale contracost: full day – Brighton, Cambridge, Legoland, Thorpe Park, Bath, Stratford, Harry Potter Studios, etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari