Tabara de Vara Adolescenti 2023 - SUA - Log Angeles, Santa Cruz Village

tabara de grup limba engleza los angeles california state santa cruz village sua.png

Tara: America
Locatie: Los Angeles
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
9 iulie - 22 iulie 2023
3550$

Galerie foto
Scoala organizatoare, membra NAFSA, a fost nominalizata pentru premiul "cea mai buna scoala de limba engleza din America de Nord"

Prezentare tabara

California este probabil cea mai faimoasa regiune din SUA, cu locatii sonore ca Hollywood, Beverly Hills, Santa Barbara sau Malibu! Tabara de limba engleza din California se desfasoara in campusul Santa Cruz Village al California State University din Los Angeles! 

Campusul este situat chiar in nordul metropolei americane, in Camarillo, foarte aproape de plajele Malibu sau Zuma Beach. Excursiile fantastice in Los Angeles, la obiective ca Space Shuttle Endeavour, Getty Museum, Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills sau Griffith Observatory garanteaza o vacanta de vara in America incredibila!


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 20 lectii (15h) / saptamana, in clase internationale de cca 12-15 studenti (maxim 20)
· Materiale didactice disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire curs (pentru minim 90% prezenta la cursuri)
· Cazare in campusul Santa Cruz Village al California State University, in camere duble grupate in apartamente (2 camere duble cu o baie proprie) si acces internet wi-fi
· Trei mese/zi in timpul saptamanii (luni-vineri) si doua mese/zi (mic dejun si cina) in week-end
· Activitati de seara; exemple de activitati: Dance Party, Disco Night, Movie Night, Karaoke etc.
· Sase excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Science Museum, Space Shuttle Endeavour, Griffith Observatory & Hollywood Sign ; Getty Museum & The Grove Shopping Centre; Venice Beach & Manhattan Beach (Beach Day); Santa Barbara ; Bevery Hills, Rodeo Drive, Hollywood Walk of Fame & Hard Rock Cafe Dinner ; Santa Monica (Beach Day) & Bubba Gump Dinner etc.
· Doua excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Malibu Zuma Beach & Target ; Camarillo Outlets etc.
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Intampinare si transfer de la/la aeroport Los Angeles
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2023:

9 Iulie - 22 Iulie* 
*sosirea in Romania se face pe data de 23 Iulie


Tarif:

3550 USD


Nota!

Avans 1 (500 USD) se achita la inscriere
Avans 2 (700 USD) se achita pana la 31.01.2023
Termen intrunire grup - 15.01.2023
Termen plata integrala - 15.05.2023


Optional:

· Excursie de o zi intreaga la Universal Studios (tarif la cerere; excursiile optionale sunt conditionate de inscrierea unui numar minim de doritori)


Tariful NU include: 

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Los Angeles - Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza SUA 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)
· Servicii de asistenta pentru completarea documentelor necesare obtinerii vizei de calatorie in SUA: 100 USD


Atentie! Participantii care vor avea 18 ani impliniti la data plecarii in tabara vor putea participa, cu conditia respectarii aceluiasi regulament ca si participantii minori. In SUA, varsta majoratului este 21 ani.

Atentie! Participarea la taberele in SUA este in acest moment conditionata de vaccinarea cu schema completa de vaccinare impotriva Covid-19 


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, oceanul si the sunny weather . Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, hispanici, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straine. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de o zi intreaga, cat si de jumatate de zi. Bineinteles ca nu pot lipsi din lista excursiilor locatii precum: Beverly Hills, Santa Barbara sau Getty Museum.

Distractie, distractie, distractie! –“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam !


Descriere generala

Orasul

Cunoscut ca L.A. sau supranumit „City of Angels” , este cel mai mare oraş din statul California şi al doilea ca marime a populaţiei din Statele Unite, fiind întrecut doar de New York City. Ca oras gazda al Hollywood-ului, este cunoscut drept «Entertainment Capital of the World», fiind liderul mondial al filmelor, productiilor televizate, jocurilor video si muzicii inegistrate. Date fiind acestea, zona metropolitana Los Angeles este acum casa multor celebritati. 

Scoala de limba engleza

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul Santa Cruz Village al California State University. Scoala beneficiaza de sali de clasa moderne, spatioase si luminoase, precum si de spatii de relaxare aflate la dispozitia studentilor. Exista si piscina si jacuzzi in campus (acces in functie de disponibilitate). In ceea ce priveste activitatile sportive, acestea se vor desfasura majoritatea pe plaja si vor include jocuri specifice: fotbal pe plaja, volei pe plaja, frisbee etc.

Cazarea

Cazarea se face in campusul Santa Cruz Village al universitatii California State University, in camere duble, semi-ensuite (doua camere duble impart accesul la o baie privata). Cladirea dispune si de un lounge cu TV, automat cu bauturi si snack-uri precum si spalatorie.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa de luni pana vineri si mic dejun si cina in timpul wekend-ului. Mesele se iau de regula in cantina campusului. In cazuri exceptionale se ofera bani cash pentru mese. In program sunt incluse si 2 cine la restaurante tipic americane ca Hard Rock Cafe si Bubba Gump.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: 1 University Drive, Camarillo, CA 93012, SUA. Studentii isi pot spala hainele la spalatoria din campus contra cost. Spatiile comune, baile si camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar studenti sunt responsabili sa isi mentina curatenia. Prosoapele pentru plaja/piscina nu sunt asigurate. Daunele provocate trebuie platite de participantii responsabili. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de $100, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati ACCET, NAFSA si IALC, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 20 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura lunea, miercurea si vinerea. ATENTIE! Cei care intarzie mai mult de 10 minute la lectii sunt considerati absenti. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

La finalul cursului, participantii vor primi un certificat de participare si absolvire curs (pentru prezenta la ore minim 90%)


Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati*. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: disco, sporturi, karaoke, theme party etc.


Excursii incluse

In programul** taberei de 2 saptamani sunt incluse si 8 excursii sau vizite locale:
2 excursii de o jumatate de zi
; exemple de excursii: Malibu Zuma Beach & Target ; Camarillo Outlets etc.
6 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Science Museum, Space Shuttle Endeavour, Griffith Observatory & Hollywood Sign ; Getty Museum & The Grove Shopping Centre; Venice Beach & Manhattan Beach (Beach Day); Santa Barbara ; Bevery Hills, Rodeo Drive, Hollywood Walk of Fame & Hard Rock Cafe Dinner ; Santa Monica (Beach Day) & Bubba Gump Dinner etc.


Activitati si excursii optionale

In plus fata de activitatile si excursiile incluse in programul taberei de limba engleza, sunt disponibile si unele activitati si vizite optionale***, pentru care se plateste la fata locului. Excursia optionala de o zi intreaga ar inlocui cursurile si activitatile deja incluse in program intr-una din zilele saptamanii (luni-vineri):

· Excursie de o zi intreaga la Universal Studios 

*Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

***Preturile excursiilor si activitatilor optionale sunt orientative si sunt valabile pentru minim 20 de participanti

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

 

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in state ca New YorkCalifornia si Florida si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii in statul respectiv sau in statele din vecinatate care nu trebuie ratate! Studentii pot vizita si fotografia atractii turistice faimoase (Statuia Libertatii, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Santa Barbara, Malibu, Miami Beach sau NASA-Kennedy Space Center) si/sau parcuri nationale sau de distractii (Cascada Niagara, Marele Canion, Parcul Everglades, Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island)!

Acreditari