Tabara de grup limba Engleza - Kent University, Canterbury

tabara de grup limba engleza kent university canterbury.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Canterbury
Varsta: 11-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
14-28 Iul 2019
£1950

Prezentare tabara

Canterbury, situat in estul comitatului Kent, faimos pentru una din cele mai impresionante catedrale din Europa, este un oras medieval cu multe catedrale si muzee, dar si cu o istorie ce dateaza din sec XIV. Stradutele inguste cu magazine, restaurante, cafenele si boutique-uri contribuie la atmosfera tipic britanica a orasului. Faimoasele Canterbury Tales ale lui Geoffrey Chaucer plutesc pretutindeni. 

Studentii ce participa la tabara de vara de limba engleza au cursurile si cazarea in cadrul Universitatii Kent, aflata la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului Canterbury. Conditiile excelente si facilitatile puse la dispozitia copiilor din tabara, dar si distanta de doar 1h de Londra au transformat acest centru intr-o locatie foarte dorita de elevii internationali.

Inscrie-te in tabara de limba engleza din Canterbury, Anglia, pentru o vacanta de vara de neuitat, in stil britanic autentic!


Informatii utile:

Mesaje si magini din tabara de vara 2017 


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza (15 ore), acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 14 studenti 
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Raport de evaluare si certificat de absolvire curs acreditat British Council
· Cazare in campusul Kent University, in camere single cu baie proprie, grupate in apartamente cu bucatarie si/sau zona de lounge
· Trei mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara: jocuri, quiz, activitati sportive, karaoke, disco, concursuri, dansuri, talent-show etc.
· Patru excursii de o jumatate de zi in Canterbury sau in apropiere; exemple de excursii: Canterbury Cathedral, Broadstairs & Charles Dickens House,  Dover Castle, Rochester Cathedral, Chatham Dockyards, Whitstable etc
· Doua excursii de o zi intreaga cu autocarul sau trenul; exemple de excursii:   Cambridge (Walking Tour & King’s College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Oxford (Walking Tour & Christchurch College), Londra (Walking Tour & National Gallery) etc. 
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2019:

14-28 Iulie (2 saptamani)


Tarif: 

1950 GBP


Optional*:

· Vizite la: Thorpe Park, Londra Madame Tussaud’s, London Eye etc.

*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti, companie de linie


Welcome

Vacanta educationala in Marea Britanie – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational

Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, locuind in cladiri si campus tipic britanice, experimentand gastronomia britanica, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, English weather. Pe parcurusl taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie, punand si bazele pentru o noua limba straina.

Vizite turistice & culturale

Excursiile fac parte din programul de invatare a unei  limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, atat de o zi intreaga, cat si de jumatate de zi, in locuri apropiate ca distanta de Canterbury.  Nu poate lipsi din lista excursiilor Londra, capitala Marii Britanii si unul din cele mai frumoase orase din lume!

Distractie, distractie, distractie!

“De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an.


Descriere generala

Orasul

Canterbury este un oras istoric situat in inima comitatului Kent, in sud-estul Angliei. Este celebru pentru catedrala uimitoare, una din cele mai mari catedrale gotice din Europa, si pentru ‘Povestile din Canterbury’ ale lui Geoffrey Chaucer, una din capodoperele literaturii britanice. Este un oras tipic englezesc, cu un centru istoric superb, strazi si locuri pline de istorie si magazine de toate felurile; in timpul verii este vizitat de foarte multi turisti care creeaza o atmosfera perfecta pentru cunoasterea culturii britanice.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Universitatii Kent, o universitate moderna cu facilitati de ultima ora. Salile de clasa au capacitatea de 10-15 studenti, iar campusul beneficiaza de securitate proprie, facilitati pentru practicarea diferitelor sporturi (terenuri de tenis, terenuri de sport in aer liber precum si o sala de sport foarte mare), un spatiu comun unde se vor desfasura activitatile de seara, precum si sali de lectura si sali de calculatoare (internet contra cost).

Cazarea

Cazarea se face in camerele SGL ale campusului; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Camerele sunt dotate cu mobila noua si functionala, au baie proprie si sunt grupate in apartamente de 5-6 camere. 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina Elliot a Universitatii. Mesele se iau intre orele: 08:00-09:00 (mic-dejun), 12:15-13:15 (pranz) si 18:00-19:00 (cina).

Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.


Informatii practice

Adresa biroului scolii este: Darwin College, University of Kent and Canterbury, Kent CT2 7NY, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta care va fi pus la dispozitia copiilor din tabara, a parintilor si a insotitorilor de grup.

Studentii isi pot spala hainele la spalatoria special amenajata; costul este de 2.00 GBP/masina si £0.20 GBP/ 6 minute uscatorie. Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Nu sunt puse la dispozitia studentilor prosoape, asa ca acestia ar trebui sa isi aduca propriile prosoape.

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £30, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda de £35. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.

Transportul local costa aprox £2.00/calatorie, autobuzele nr 4, 4a, 24, 24a sau 4u circula o data la 20 minute din fata campusului spre centru, iar calatoria dureaza in jur de 10 minute. Spre Londra exista trenuri care pleaca o data la 30 minute si calatoria costa aprox. £28.00 dus-intors cu travel-card pentru metrou inclus pentru o zi.


Cursuri de engleza

Organizatorii taberei sunt acreditati British Council si English UK, ceea ce se traduce printr-un standard ridicat in ceea ce priveste atat profesorii (vorbitori nativi de limba engleza), cat si programa de studiu al limbii engleze. In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. Orele de limba engleza se vor desfasura alternativ: o saptamana dimineata, o saptamana dupa-amiaza, timp de 3h si 30 min (cu o pauza de 30 min) in fiecare zi. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.

Model de orar:

ORA LUNI                  MARTI MIERCURI JOI VINERI
09:00 – 09:45 Functional Language Fortune Tellers Functional Language Draw It Functional Language Mine’s Better Functional Language Alphabet Game Functional Language What Do You Think?
09:45 – 10:30 Listening Task What Am I Going To Do? Speaking Task What’s Your Alibi? Listening Task Define It Speaking Task Food & Diet Crossword Speaking Task Restaurant Complaints
11:00 – 11:45 Listening and Role Play Persuading Speaking Reflection Recounting a Past Event Interactive Speaking Describing Scenes Speaking Reflection Talking about Food & Diet Role Play Complaining & Apologising
11:45 – 12:30 Mind the Trap Avoiding Simple Mistakes Excursion Lesson Know More about Tomorrow’s Trip Project Lesson Based on the Activity Programme Culture Alternative London Excursion Lesson Know More about Tomorrow’s Trip

Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati incluse

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite: fotbal, baschet, tenis, volei, badminton, dans etc; arts & crafts, treasure hunt, blind date, discoteca, talent show, fashion show, karaoke, quiz, vizite locale etc.

Excursiile incluse

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse 6 excursii si vizite:

- 4 excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Canterbury Cathedral, Broadstairs & Charles Dickens House,  Dover Castle, Rochester Cathedral, Chatham Dockyards, Whitstable etc

2 excursii de o zi intreaga: exemple de excursii: Cambridge (Walking Tour & King’s College), Brighton (Walking Tour & Sea Life Centre), Oxford (Walking Tour & Christchurch College), Londra (Walking Tour & National Gallery) etc.


Activitati si excursii optionale

· Vizite la: Thorpe Park, Londra Madame Tussaud’s, London Eye etc.

*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari