Tabara de grup limba Engleza - Malta, vara 2021

tabara de grup limba engleza malta vara 2021.jpg

Tara: Malta
Locatie: Malta
Varsta: 11-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
18 Iul - 1 Aug 2021 (Locuri epuizate)
1 Aug - 15 Aug 2021 (Locuri epuizate)
1850€
Galerie foto

Prezentare

Malta este o destinatie fantastica daca iubesti soarele, marea si distractia, insa in acelasi timp, vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza! Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta se remarca si prin cultura bogata si arhitectura impresionanta, asa cum vei descoperi vizitand capitala La Valetta, cu multe cladiri datand din timpul Cavalerilor Maltezi, catedrale si muzee – orasul fiind inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie britanica timp de 164 ani, in consecinta, este unul dintre cele mai bune si frumoase locuri pentru a descoperi cultura engleza! 

Aventureaza-te intr-o incursiune in istoria si cultura Maltei! Tabara de limba engleza din Malta inseamna o vacanta de neuitat, dar si cursuri interactive si prilejul de a lega prietenii cu elevi internationali din intreaga lume!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza cu profesori vorbitori nativ, in clase internationale de max 16 studenti (1 lectie dureaza 45 minute), tinute intr-o scoala privata, moderna cu sali de clasa dotate cu aer conditionat
· Manuale si material didactic pe toata durata taberei
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare la un hotel de 3-4 stele situat in zona de nord a insulei, in camere triple sau cvadruple, baie proprie, aer conditionat (distanta hotel-scoala aprox. 30 minute)
· Transport cu autobuz privat hotel - scoala
· Pensiune completa (3 mese/ zi); mic dejun si cina la hotel, pranz la scoala; pranz la pachet in timpul excursiei de o zi intreaga
· Program de activitati in timpul zilei; exemple: treasure hunt, sporturi si jocuri de echipa, activitati artistice, iesiri la plaja  sau vizite locale: Mdina & Badger Karting, Valletta, Malta Harbour Cruise, Marsaxlokk & Vittoriosa, Tigne Point Shopping , Mellieha, Paradise Bay etc.
· Program de activitati de seara; exemple: petrecere pe plaja, seara internationala, seara de film, seara malteza, vanatoare de comori etc.
· O excursie de o zi intreaga la insula Comino
· Transfer de la si la aeroportul Malta Luqua
· Asigurare complexa de calatorie standard (medicala, bagaje si in caz de anulare)
· Supraveghere si asistenta in caz de urgenta
· Insotitor de grup din Romania pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2021:

18 Iulie - 1 August 2021 (Locuri epuizate)
1 August - 15 August 2021 (Locuri epuizate)

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

1850 EUR


Nota!

Termen confirmare grup si plata integrala - 14.06.2021


Optional:

·  Supliment dieta speciala (tarif la cerere)
·  Excursie de o zi intreaga la Sicilia sau Gozo

Nota! Excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tariful se va calcula in functie de numarul total de doritori.


Tariful NU include:

·  Transport cu avionul Bucuresti-Malta Luqa-Bucuresti

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari