Tabara de Vara Adolescenti 2023 - Malta - La Valetta

tabara de grup limba engleza malta.png

Tara: Malta
Locatie: Malta
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 iulie - 13 august 2023
2340€
Galerie foto

Prezentare

Malta este o destinatie fantastica daca iubesti soarele, marea si distractia, insa in acelasi timp, vrei sa iti aprofundezi cunostintele de limba engleza! Un colt de paradis in inima Mediteranei, Malta se remarca si prin cultura bogata si arhitectura impresionanta, asa cum vei descoperi vizitand capitala La Valetta, cu multe cladiri datand din timpul Cavalerilor Maltezi, catedrale si muzee – orasul fiind inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Malta s-a aflat sub dominatie britanica timp de 164 ani; in consecinta este unul dintre cele mai bune si frumoase locuri pentru a descoperi cultura engleza! 

Aventureaza-te intr-o incursiune in istoria si cultura Maltei! Tabara de limba engleza din Malta inseamna o vacanta de neuitat, dar si cursuri interactive si prilejul de a lega prietenii cu elevi internationali din intreaga lume!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare pentru orice nivel  
· Saptamanal 20 de lectii de limba engleza cu profesori vorbitori nativ, in clase internationale de max 16 studenti (1 lectie dureaza 45 minute), tinute intr-o scoala privata, moderna cu sali de clasa dotate cu aer conditionat
· Manuale si material didactic pe toata durata taberei
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare in campus universitar, in camere duble sau triple cu baie comuna si aer conditionat (distanta campus-scoala aprox. 10 minute cu shuttle-bus)
· Facilitati disponibile in campus: wi-fi, piscina cu sezlonguri, spatii comune, securitate 24h, magazine 
· Transport zilnic cu shuttle-bus cazare-scoala si retur
· Pensiune completa (3 mese/ zi); mic dejun si cina la cazare, pranz la scoala; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program de activitati de seara; exemple: Boat Party, Mdina by Night, Karaoke, Photo Challenge, International Party, Beach BBQ, Pool Party, Film Night etc.
· 8 excursii sau vizite locale de jumatate de zi; exemple: Comino, Marsaxlokk & Vittoriosa, Tigne Point Shopping & Beach, Valetta, Sandy Beach Mellieha, Harbour Cruise, Esplora Science Centre, Waterpark, Wied Iz-Zurrieq, Sandy Beach Armier etc.
· 2 excursii full-day la plaja (in week-end)
· Transfer aeroport Malta - campus si retur
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2023:

30 Iulie - 13 August 2023 

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2340 EUR


Nota!

Avans minim 1200 EUR - se achita la inscriere
Termen confirmare grup - 15.03.2023
Termen plata integrala - 30.05.2023


Optional:

·  Excursie de o zi intreaga la Sicilia sau Gozo

Nota! Excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tariful se va calcula in functie de numarul total de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti-Malta-Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania

DE CE SA ALEGI TABERELE INTERNATIONALE MIRUNETTE 2023?

Mirunette ofera experiente de dezvoltare personala pentru viitori adulti de succes!

Un program international de vara ofera copiilor si adolescentilor oportunitatea sa isi dezvolte abilitatile de luare a deciziilor, abilitatile sociale, sa se maturizeze emotional si sa isi construiasca un set de valori – totul se petrece intr-un mediu prietenos si multicultural ce le da posibilitatea sa experimenteze lumea globala in care traim. Aceste programe internationale de vara incurajeaza creativitatea si dezvoltarea sub ghidajul unor adulti de succes.

Scoli si universitati prestigioase ii asteapta pe copiii si tinerii cu varste intre 7 si 18 ani cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive in limba straina aleasa. 

Acreditari