Tabara de grup limba Engleza - Cambridge Hughes Hall - colegiu al Universitatii Cambridge - Anglia

tabara de grup limba engleza hughes hall cambridge anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
2 Aug - 15 Aug 2020
£2300
Galerie foto

Prezentare tabara Cambridge - Anglia

Cambridge reprezinta un simbol al excelentei academice de mai mult de 800 de ani, avand ca absolventi numerosi laureati ai Premiului Nobel, scriitori, oameni de stiinta, filosofi si prim-ministri! Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul colegiului Hughes Hall, situat la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul orasului si de principalele atractii turistice, in apropierea parcului Parker’s Piece. Fondat in anul 1885, Hughes Hall ofera un campus perfect in stilul caracteristic zonei, cu cladiri din caramida rosie in stil victorian, terenuri si gradini incantatoare.

Orasul universitar Cambridge este locatia ideala pentru tinerii care vor sa se familiarizeze cu sistemul de invatamant britanic de elita. Intra in rolul unui student international ambitios la o Universitate de elita prin participarea la aceasta tabara internationala!


Program de vara tabara engleza Anglia - Cambridge:

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 20 de lectii (15h) acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti  
· Certificat absolvire curs acreditat British Council ce include si un scurt raport de evaluare
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Prelegeri tematice, tinute de un student de la o universitate britanica, pe diverse teme; exemplu: procesul de aplicare la universitate in Marea Britanie
· Cazare in resedinta colegiului, in camere duble standard cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/ zi) in cantina colegiului, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program zilnic de activitati de dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi, jocuri, quiz, film, fashion show, disco etc.
· Sase vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: walking tour of Cambridge, Cambridge University College Tour, Fitzwilliam Museum & Sedgwick Museum, Trinity College or Kings College, punting pe raul Cam, etc.
· O excursie de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra & River Thames Cruise sau Windsor & Windsor Castle
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere permanenta si asistenta medicala in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2020: 

2 August - 15 August (2 saptamani)


Tarif:

2300 GBP


Optional:

· Supliment cazare in camere cu baie privata 150 GBP; aceasta optiune se poate confirma la cerere, numai pentru intregul grup


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra – Bucuresti


Descriere generala tabara Cambridge

Orasul

Cambridge este unul din cele mai vechi orase universitare din Europa; celebra universitate de aici a fost infiintata de un grup de studenti veniti de la Universitatea din Oxford, de aici provenind si rivalitatea dintre cele doua universitati. Este un oras cu o arhitectura foarte interesanta, in care se remarca impunatoarele cladiri ale colegiilor Universitatii Cambridge printre care exista magazine, librarii, teatre si cafenele. Aici sunt foarte multi studenti, chiar si in timpul verii, dar si turisti care creaza o atmosfera potrivita pentru studiul limbii engleze imbinat cu distractie si vizite culturale.

Universitatea

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Hughes Hall al Universitatii din Cambridge; cu alte cuvinte, participantii vor studia, locui si lua mesele exact ca un student al Universitatii. Un mare avantaj este faptul ca atat cladirile de cazare, cat si salile de clasa si cantina sunt foarte aproape una fata de cealalta. La 20 minute de mers pe jos, se afla centrul istoric, iar parcul Parker's Piece este la numai 5 minute distanta.

Cazarea

Cazarea se face in camerele duble standard; astfel, sunt exact camerele in care locuiesc studentii universitatii in timpul anului. Sunt disponibile si cateva camere single insa dispunerea camerelor si a bailor difera in functie de cladirea de cazare si nu pot fi rezervate in avans.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina colegiului. In timpul excursiilor de o zi intreaga pranzul va fi la pachet.


Informatii practice:

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, pus la dispozitia studentilor si a parintilor. Spatiile comune si baile sunt curatate zilnic; iar camerele sunt curatate si asternuturile schimbate o data pe saptamana. Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie in caz de daune care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse pagube. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Activitati si excursii incluse

Programul zilnic de activitati incluse: 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. sporturi, jocuri, quiz, film, fashion show, disco etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

  • o excursie de o zi intreaga in afara orasului; exemple de excursii: Londra & River Thames Cruise sau Windsor & Windsor Castle

  • sase vizite de o jumatate de zi; exemple de vizite: walking tour of Cambridge, Cambridge University College Tour, Fitzwilliam Museum & Sedgwick Museum, Trinity College or Kings College, punting pe raul Cam, etc.

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
16 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, Cambridge sau Dublin.

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari