Tabara de grup limba Engleza - Londra, Haileybury College, Anglia

tabara de grup limba engleza londra haileybury college anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 10-14 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
29 Iul - 11 Aug 2018
£1750

Prezentare tabara Londra - Haileybury College

Haileybury College, fondat de Royal Charter, este una dintre renumitele scoli independente ale Marii Britanii. Deschis ca scoala de baieti in 1862, din 1996 functioneaza ca scoala atat pentru baieti cat si pentru fete, anual studiind aici peste 750 elevi. O mare parte a cladirilor colegiului au fost construite de William Wilkins, nimeni altul decat arhitectul care a proiectat National Gallery din Londra. Scoala detine facilitati sportive moderne excelente: piscina incalzita moderna, sala de sport mare, 8 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de joaca si zona naturala de padure si pajisti intinse. Pe langa aceste facilitati, scoala pune la dispozitie si o sala de teatru, sala de disco si sali comune. Campusul se intinde pe o suprafata de 350 acri, dar toate facilitatile se afla la distanta de 5 minute de mers de la cazare.

Colegiul este localizat la marginea orasului Hertford, la doar 2 mile de acesta, si la numai 25 mile de centrul Londrei. Istoria oraselului Hertford poate fi aflata vizitand Muzeul Hertford, Georgian Shire Hall si Quaker Meeting House, cea mai veche din lume, precum si castelul Hertford, unde regina Elizabeth I si-a petrecut o mare parte a copilariei sale.       

In timpul verii, Haileybury College gazduieste copii din peste 20 tari pe durata celor 5 saptamani de desfasurare a taberei de vara. Gratie mixului impresionant de nationalitati si a participarii numeroase a copiilor intreaga lume, vei avea ocazia sa experimentezi viata de elev intr-un boarding school traditional si sa descoperi culturi noi! Tabara de vara la Haileybury College este alegerea ideala pentru elevii care doresc sa experimenteze sistemul de invatamant britanic

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Anglia in cadrul unei scoli de vara de limba engleza de elita!   


Informatii utile:

Mesaje & imagini din taberele de vara 2017


Program de vara tabara limba engleza Londra - Haileybury College:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 15 ore de limba engleza (20 lectii), acreditate British Council, in clase internationale de cca 16 studenti; copiii vor fi impartiti in 2 grupe de varsta 10-14 ani (Jets) si 14-17 ani (Sharks)
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru vorbitori non-nativi de limba engleza
· Ultima lectie din fiecare zi va fi utilizata pentru pregatirea unei piese de teatru ce se va prezenta la finalul taberei, in fata intregii scoli
· Cazare in camere standard, cu unul, doua sau mai multe paturi (in functie de varsta) si cu baie comuna (tip boarding)
· Pensiune completa: 3 mese/ zi in cantina scolii (pranzul disponibil la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga) 
· Acces la internet wi-fi in cladirea scolii, in intervalul 17:00-18:30
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: jocuri de echipa, fotbal, tenis, baschet, inot, arts & crafts; disco tematice, turnee sportive, Talent Show, prezentari de proiecte etc.
· Patru excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Cambridge (tur oras & punting pe raul Cam), Windsor (tur oras & Windsor Castle), 2 excursii la Londra (tur de oras, British Museum si shopping in Covent Garden; Tate Modern /      National Gallery, South Bank Tour, Oxford Street & Regent Street shopping)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 12 copii


Date de desfasurare tabara Londra - Haileybury College 2018:    

29 Iulie - 11 August (2 saptamani)


Tarif:

1750 GBP


Optional:

· Pregatire examen Cambridge PET (10-14 ani) sau FCE (14-17 ani), 8 lectii (6 ore) 80 GBP
· Excursii optionale: Londra, Thorpe Park, Harry Potter Studios etc (tarife intre 30 si 100 GBP; tariful se calculeaza in functie de nr de participanti)

Nota! excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Tarifele sunt valabile pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie.


Descriere generala tabara 

Oras si campus

Haileybury College, fondat de Royal Charter, este una dintre renumitele scoli independente ale Marii Britanii. Colegiul este localizat la marginea orasului Hertford, la doar 2 mile de acesta, si la numai 25 mile de centrul Londrei. Deschis ca scoala de baieti in 1862, din 1996 functioneaza ca scoala co-educationala, atat pentru baieti, cat si pentru fete, anual studiind aici peste 750 elevi. O mare parte a cladirilor colegiului au fost construite de arhitectul William Wilkins, nimeni altul decat arhitectul National Gallery din Londra.

Scoala detine facilitati sportive moderne excelente:piscina incalzita moderna, sala de sport mare, 8 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de joaca si zona naturala de padure si pajisti intinse. Pe langa aceste facilitati, scoala pune la dispozitie si o sala de teatru, sala de disco si sali comune. Campusul se intinde pe o suprafata de 350 acri, dar toate facilitatile se afla la distanta de 5 minute de mers de la cazare.

Ce mai puteti gasi in campus? O cafenea deschisa zilnic, de unde puteti cumpara dulciuri si sucuri. Internet WI-FI este disponibil in campus. 

Oraselul Hertford, cu o istorie de pe timpul saxonilor, este un oras - targ linistit, cu multe parcuri, arhitectura atractiva, are 2 artere cu magazine si un mic mall in centru. Oraselul este gazda mai multor evenimente culturale si artistice: festival de muzica, de teatru, carnaval, concerte in aer liber si piete ambulante. Istoria oraselului poate fi aflata vizitand Muzeul Hertford, Georgian Shire Hall si cea mai veche Quaker Meeting House din lume, precum si castelul Hertford, unde regina Elizabeth I si-a petrecut o mare parte a copilariei sale.

Cazare

La Haileybury College, cazarea este oferita in cladiri nou remobilate, confortul numarandu-se printre prioritatile organizatorilor. Fiecare cladire de cazare difera, dar in fiecare cladire exista un mix de camere, cu 1, 2 si mai multe paturi in camera, toate avand dusurile si toaletele la comun. Fiecare cladire de cazare detine o bucatarie si sala comuna, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber. Cazarea se realizeza in cladiri diferite, separate pentru baieti si fete, in camere cu mai multe paturi pentru juniori, intre 10-13 ani, si in camere de 1-2 paturi pentru cei mari, intre 14 – 17 ani.

Serviciul de spalare a hainelor este disponibil contra cost. Articolele speciale, din material delicat, nu trebuie puse la spalat, riscul apartine in totalitate elevului.

Mesele

Scoala ofera un meniu variat pentru mic dejun, pranz si cina, mesele fiind luate in sala de mese care arata impunator. Inainte de culcare, bauturi calde si o gustare sunt servite in cladirea de cazare, in bucatarie.

Sefii bucatari au castigat numeroase premii pentru mancarea creativa si intotdeauna mancarea este de ajuns, fiind variata si de o calitate foarte buna. Elevii sunt incurajati sa manace mancare traditional britanica, insa pizza si burger-ii sunt inevitabil inclusi in meniu. Tinem totusi la o dieta echilibrata si sanatoasa, astfel ca, de-a lungul anilor, am reusit sa facem meniuri care sa fie atat sanatoase, cat si atractive pentru elevi. Bucatarii sunt inventivi si ofera un serviciu excelent, dorinta lor fiind ca elevii sa fie incantati de ceea ce gatesc si sa manance cu placere.

Micul dejun – cald in majoritatea diminetilor: la alegere: bacon, oua, carnati, fasole sau rosii; clatite sau produse de patiserie in alte dimineti. Zilnic, o selectie de cereale cu 3 feluri, la alegere, paine cu dulceata si unt, iaurt si fructe proaspete. Nu lipseste ciocolata calda, cafea, ceai sau suc.

Pranzul este masa principal a zilei. Exista la alegere 2 feluri principale, cu optiune pentru mancare vegetariana. Garnitura poate fi: legume, cartofi sau orez. Exista bar de salate, paine de casa, bar de paste cu 3 sosuri la alegere. Desertul nu lipseste, fie ceva traditional, fie fructe.

Cina este similara cu pranzul, cu 2-3 feluri la alegere, desert sau fruct, precum si optiune de supa si paine de casa.

Gustarea de seara este reprezentata de paine cu unt si dulceata si ciocolata calda. Activity leader-ii organizeaza gustarea in bucatarie si se asigura ca elevii curata bucataria, dupa ce au mancat.

Pranzul la pachet este asigurat in timpul excursiilor de o zi intreaga, adica de 2-3 ori in decurs de 2 saptamani.pranzul la pachet include: sandwich, fruct, o punga chips-uri, biscuit de ciocolata si o apa.

Personal si supraveghere

Directorul de curs si intreg staff-ul scolii locuiesc in campus si sunt in permanenta disponibili pe parcursul taberei. Exista si o echipa excelenta de directori seniori, cu grija alesi, instruiti, care ajuta la derularea programului taberei, oferind astfel participantilor cea mai bine organizata tabara in cea mai frumoasa locatie. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere, rata staff – copii fiind de 1 la 10.

Pentru motive de siguranta, banii, pasaportul si biletele de avion vor fi luate la sosire si depuse in seiful scolii, urmand a fi returnate in ziua plecarii, insotitorului de grup. In zile si la ore desemnate de scoala, elevii pot retrage bani din seif, in prezenta insotitorului de grup.


Cursurile de limba engleza

Scoala organizatoare este acreditata British Council, la cursuri folosind o programa variata si antrenanta, gandita de profesori calificati TEFL (Teaching English as a Foreign Language). De asemenea, scoala este membra English UK. Profesorii sunt atent selectionati in functie de calificarile pe care le detin, de atitudinea acestora in predarea catre copii, recrutati in conformitate cu cerintele British Council. Tabara se adreseaza copiilor care au studiat cel putin 1 an limba engleza, la scoala. Elevii sunt impartiti in 2 grupe: Jets (10 – 14 ani) si Sharks (14-17 ani), cu 15 ore/ 20 lectii de limba engleza/ saptamana.

Elevii beneficiaza cel mai mult de limba engleza participand la lectii interactive, comunicand cat mai frecvent. La primele 2 lectii din fiecare zi, elevii vor avea ocazia sa introduca noi elemente de gramatica si vocabular in lectii care sunt menite sa ii angajeze in dialoguri, schimb de rol, munca in echipa si prezentari.. Aceste lectii generale de limba engleza sunt urmate de lectii despre diverse aspecte ale vietii britanice, pregatindu-se astfel si pentru excursiile din Londra, Cambridge sau Windsor.

In ultima lectie din fiecare zi, elevii vor lucra in echipe internationale pentru proiectul de teatru, impreuna cu profesorii, folosind schimburi de roluri pentru a crea o  piesa originala, care apoi va fi prezentata in fata tuturor participantilor, la finalul taberei.

Prin aceasta programa variata dorim sa ne asiguram ca fiecare elev are ocazia sa studieze noi aspecte ale limbii engleze si sa-si foloseasca cunostintele pentru a comunica in engleza cu ceilalti participanti, atat la ore cat si in afara acestora.

Aceasta repartizare a lectiilor, va fi facuta, bineinteles, conform nivelului de limba engleza al fiecarui participant. Astfel, la sosire, elevii vor sustine un test oral si un test scris, pentru a fi trecut apoi la grupa corespunzatoare nivelului de cunostinte. Cursurile vor avea loc fie dimineata, fie dupa-amiaza.

Pe langa lectiile de limba engleza generala, puteti opta, in locul activitatilor de dupa-amiaza, pentru 6 ore/ saptamana pentru cursul de pregatire pentru examenele Cambridge PET sau FCE.


Activitatile din tabara  

Activitatile de dupa-masa si seara reprezinta o parte semnificativa a programului, organizat in asa fel incat sa ajute participantii de diferite nationalitati sa se cunoasca, sa dobandeasca noi aptitudini si sa isi exerseze cunostintele de limba engleza.

Elevii sunt impartiti in “echipe”. Va exista si un sistem pe puncte care va incuraja si premia acei elevi care depun efort si exceleaza in ceea ce fac.Cupa Haileybury este inmanata castigatorilor la finalul taberei.

Avand in vedere facilitatile excelente din campus: piscine, terenuri de tenis, fotbal, terenuri de joaca si zone verzi, activitatile sportive sunt destul de diversificate. Puteti alege dintre activitati sportive, artizanat, diverse competitii si jocuri.

Seara, programul de activitati este diferit, fiind mai mult concentrat pe aspectul social. Activitatile pentru participantii din campus reprezinta o ocazie pentru ca elevii sa se intalneasca intr-un cadru social si sa se distreze, dar si sa invete despre cultura fiecaruia: seara internationala, seara talentelor, barbeque, turnee sportive, jocuri diverse si disco. Proiectul de teatru din cadrul cursurilor, va fi sustinut la finalul taberei, in fata tuturor participantilor.


Excursiile si vizitele incluse

Elevii vor merge in 4 excursii de o zi intreaga pe parcursul celor 2 saptamani, insotiti de personalul scolii, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie.

Exemple de excursii: Cambridge (tur oras & punting pe raul Cam), Windsor (tur oras & Windsor Castle) si 2 excursii la Londra (tur de oras, British Museum si shopping in Covent Garden; Tate Modern / National Gallery, South Bank Tour, Oxford Street & Regent Street  shopping) etc.

Duminica este ziua libera, fara lectii, astfel ca putem organiza excursii optionale (Londra, Brighton, Harry Potter Studios, Warwick Castle sau Thorpe Park), la un cost suplimentar. Daca doriti sa participati la excursiile optionale, asigurati-va ca alocati iintre 30 si 100 GBP/ excursie, pentru a acoperi costurile.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, in functie de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari