Tabara Adolescenti 2024 - EAU - Explore Dubai, EAU

tabara adolescenti 2024 eau explore dubai eau.jpg

Tara: Emiratele Arabiei Unite
Locatie: Dubai
Varsta: 12-18 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 februarie 2024 - 24 februarie 2024
£1800

Prezentare tabara Explore Dubai

Sunteti pregatiti sa va imbarcati intr-o calatorie plina de experiente inedite? Traiti, invatati si creati amintiri de neuitat in campusul "state-of-the-art" al scolii de limba engleza din Dubai si experimentati programul fantastic de vizite si excursii! Hai cu noi daca sunteti in cautare de o vacanta in care sa va faceti prieteni noi, sa va distrati si sa vizitati cele mai frumoase locuri din Dubai!

Inscrie-te intr-o tabara internationala in Dubai in cadrul unei scoli de limba engleza la cele mai inalte standarde!   


Program tabara limba engleza Explore Dubai:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire 
· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de curs, in clase de aprox. 12 elevi
· Materiale de studiu disponibile pe durata cursurilor
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor
· Cazare la hotel de 3-4* (Holiday Inn, Staybridge Suites sau similar), in camere/apartamente cu 2-3 paturi si cu baie privata; aer conditionat; piscina exterioara; internet wi-fi; shuttle-bus hotel-scoala si retur
· Trei mese pe zi servite la restaurant hotel (open bufet) sau in oras, in functie de program; pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple: Abu Dhabi (Louvre & The Mosque); Desert Safari (Camel Ride, 4x4 dune bashing)
· 5 vizite de jumatate de zi; exemple: Dubai Sightseeing; Global Village; Heritage Village & Old Town Walking Tour; Blue Water & Jumeira Beach Walk; Dubai Mall Fountains & Burj Khalifa "at the top" etc.
· Sansa de a explora cultura araba intr-un mediu cosmopolit
· Intampinare si transfer de la/la aeroport Dubai
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba  engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024:    

16 februarie - 24 februarie

Durata: 1 saptamana (8 zile)


Tarif:

1800 GBP 


Nota!

Avans 800 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 30.12.2023
Termen intrunire grup minim - 15.11.2023


Tariful NU include:

· Transport cu avionul zbor direct, in conditii de grup, Bucuresti - Dubai - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Explore Dubai

Oras si campus

Dubai este cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite. A cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii 30 de ani si in prezent este un centru economic al lumii arabe, axandu-se in principal pe turism si industria de lux. Este al 2-lea oras din lume dupa numarul de hoteluri de 5* si se mandreste cu cea mai inalta cladire din lume - Burj Khalifa (828m inaltime). A fost clasificat in 2019 ca al 7-lea cel mai sigur oras din lume, datorita nivelului foarte redus de criminalitate.

Clima din Dubai este in general calduroasa, insa in luna februarie media temperaturii zilnice este de 20 grade (noaptea cca 15-16 grdC, ziua 24-26 grdC), ceea ce face din luna februarie momentul ideal pentru a vizita orasul.

Scoala de limba engleza se afla in una din locatiile ravnite din Dubai - Jumeirah Lake Towers. Zona este inconjurata de zgarie-nori si ofera o multitudine de restaurante, cafenele, magazine etc. In apropiere se afla multe atractii ale orasului, cum ar fi Dubai Marina Mall si renumita plaja Jumeira Beach.

Salile de clasa sunt ultramoderne, iar intreaga locatie are un aspect futurist, cu design interior contemporan si privelisti spectaculoase asupra orasului Dubai. Scoala are in total 35 sali de clasa (o suprafata totala de 2800 mp) si se intinde pe 3 etaje. 

Cazare

Cazarea este asigurata la hotel de 4* (Holiday Inn, Staybridge Suites sau similar), in camere/apartamente cu 2-3 paturi si baie privata. Se asigura transferul cu autocar privat atat catre scoala de limba engleza (durata aprox. 45 min pe sens), cat si pentru toate vizitele si excursiile din program.

Se pot utiliza serviciile oferite de hotel: piscina descoperita cu supraveghere (free), sala fitness, (free), Spa (contra cost), bar fara bauturi alcolice (contra cost).

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; mesele se servesc la restaurant hotel (open bufet) sau in oras, in functie de program. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul scolii de limba engleza din Dubai ofera siguranta deplina, cu supraveghere din partea staff-ului in raport de 1:10, camere CCTV la cazare si asistenta in caz de urgenta.


Cursurile de limba engleza

Lectiile tinute de profesori nativi sunt stimulante si variate; elevii participa la 15 ore de engleza, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute de catre scoala de limba engleza din Dubai pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati online inainte de sosirea in tabara si  repartizati in clase in functie de nivel. Clasele numara in medie 12 elevi.


Program de activitati

 


Excursii incluse**

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 5 vizite de o jumatate de zi:
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple: Abu Dhabi (Louvre & The Mosque); Desert Safari (Camel Ride, 4x4 dune bashing)
· 5 vizite de jumatate de zi; exemple: Dubai Sightseeing ; Global Village ; Heritage Village & Old Town Walking Tour ; Blue Water & Jumeira Beach Walk ; Dubai Mall Fountains & Burj Khalifa "at the top" etc.


*Programul include activitatile mentionate in functie de saptamana de participare sau similar in caz ca din motive obiective, unele activitati nu pot fi realizate
**Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare sau adaptat local

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE GRUP
IN DUBAI?

Taberele de grup din Dubai reprezinta modalitatea ideala de distractie in vacanta de iarna!

Dubai este una din cele mai cautate destinatii de vacanta! O tabara educationala in Dubai imbina cursurile de limba engleza cu un program complex de vizite si excursii la cele mai renumite obiective turistice din Dubai!

Acreditari