Tabara de grup Limba Engleza - Duke of York's Royal Military School, Anglia

tabara de grup limba engleza duke of yorks royal military school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: The Duke of York's
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
1 - 14 Aug 2015
£1670
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Duke of York's School

Duke of York’s Royal Military School este o scoala prestigioasa de tip boarding, localizata in comitatul Kent -  supranumit „Gradina Angliei”. Scoala a fost fondata de printul Federick, Duce de York, in anul 1801 si inca isi pastreaza conexiunile regale, in prezent fiind patronata de catre Ducele de Kent.  

Cladirile impresioneaza prin arhitectura traditionala, campusul este mare, modern, securizat si ofera conditii excelente. In anul 2014, scoala a investit 25 milioane GBP pentru renovarea completa a campusului!

Petrece vacanta de vara alaturi de peste 170 de elevi internationali din intreaga lume! Cursurile de limba engleza sunt interactive si includ numeroase activitati distractive. Experienta britanica este intregita de excursiile memorabile ce vizeaza faimoasele obiectivele turistice din Anglia.

Facilitatile scolii includ: sali moderne de cursuri, cladiri noi de cazare, sala de sport, terenuri de fotbal, tenis, squash, cricket, volei, baschet, pista de atletism si piscina acoperita.

Iti doresti sa participi intr-o tabara internationala de vara in Anglia? Duke of York’s Royal Military School este o alegere fantastica! 


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2013


Program de vara tabara engleza Anglia - Duke of York's School:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza;
· Saptamanal 20 ore (pentru grupa de varsta 8-12 ani) sau 23 ore (pentru 13-17 ani) de limba engleza, in clase internationale de cca 14 participanti;
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei;
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza;
· Acces monitorizat la e-mail si internet;
·    Cazare tip boarding in camere single si duble cu baie proprie (pentru cei mai mari), sau in camere cu mai multe paturi, cu baie comuna (pentru cei mici);
·    Pensiune completa: 3 mese/ zi, plus gustari in timpul zilei, pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga;
·    Program de activitati dupa-amiaza si seara: treasure hunt, karaoke, disco, talent show, quiz, arts & crafts, face painting, lectii de gatit, dans, sporturi, barbeque, inot, mini-olimpiada, blind date etc.;
·    Patru excursii de o zi intreaga in locatii ca: Londra (British Museum, Chelsea Stadium, London Eye, Buckingham Palace), Canterbury & Boat Tour, Thorpe Park Hever Castle & Royal Tunbridge Wells, Leeds Castle etc.;
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international;
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta;
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania;
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra;
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 copii.


Date de desfasurare tabara Anglia - Duke of York's School 2015: 

01 - 14 August (2 saptamani). 


Tarif:

1670 GBP


Activitati si excursii optionale*:

·    Engleza Intensiv 95 GBP/ sapt (4 ore) sau One-to-One 180 GBP/ sapt (4 ore)
·    Tenis 120 GBP/sapt, Golf 150 GBP/ sapt sau Calarie 220 GBP/ sapt (tarifele includ 4 ore de antrenament/saptamana)
·    London Musical (ex. The Lion King) 115 GBP (include transport si bilet intrare)
·    Harry Potter Experience (vizita la studiourile Harry Potter) 95 GBP (include transport si bilet intrare)  
·    Animal Magic 220 GBP (3 dupa-amieze/sapt vizite la Port Lympne Safari Zoo ce pot include intalniri cu: tigri, primate, rinoceri, gorile etc)
*Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere


Tariful NU include

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti companie de linie.


Descriere generala tabara Anglia - Duke of York's School:

Orasul

Dover este un oras-port situat in comitatului Kent, in sud-estul Angliei. Este un oras tipic englezesc, cu un centru istoric superb, strazi si locuri pline de istorie si magazine de toate felurile; in timpul verii este vizitat de foarte multi turisti care creeaza o atmosfera perfecta pentru cunoasterea culturii britanice. 

Scoala

Tabara de vara de limba engleza se organizeaza in campusul Duke of York’s Royal Military School.  Scoala a fost fondata in anul 1801, fiind singura scoala din UK destinata copiilor ai caror parinti sunt in serviciul militar. Duke of York este o scoala traditionala, cu cladiri impresionante, ce dispune de facilitati excelente: terenuri imense cu gazon pentru fotbal, cricket si diverse alte sporturi, terenuri pentru tenis, 4 terenuri pentru squash, pista de atletism, piscina acoperita incalzita, sala de sport, terenuri pentru volei si baschet si multe altele.

Cazarea

Cazarea se face in campusul scolii, in functie de varsta in camere single cu baie proprie (pentru cei mai mari), sau in camere cu mai multe paturi, cu baie comuna (pentru cei mici). Baietii sunt cazati separat de fete. Accesul in campus si in cladirile de cazare este supravegheat si controlat. Exista personal care se ocupa de curatenia camerelor insa studentii trebuie sa isi faca singuri paturile si sa nu lase haine pe jos.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii, cu gustari in timpul zilei, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.

Informatii practice

Adresa scolii este Duke of York Royal Military School, Dover, Kent CT15 5EF, Marea Britanie. La sosire se va solicitata o garantie de 30 GBP, care se va returna la plecare in cazul in care nu au fost provocate daune. Cheltuielile pentru repararea daunelor provocate de studenti in camere vor fi suportate de studenti. Camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar baile si spatiile comune sunt curatate zilnic. In camere exista asternuturi (schimbate de asemenea saptamanal), dar nu si prosoape, asadar studentii trebuie sa isi aduca prosoape de acasa. Fumatul nu este permis in campus. La ora meselor studentii trebuie sa se alinieze la cozi si sa isi astepte randul in mod organizat. Studentii  surprinsi ca nu respecta ordinea vor fi exclusi din rand.


Activitati si excursii tabara Anglia - Duke of York's School:

Programul zilnic de activitati incluse 

Tabara de limba engleza include un program complet de activitati. Mai jos sunt cateva exemple de activitati oferite dupa-amiaza si seara: treasure hunt, karaoke, disco, talent show, quiz, arts & crafts, face painting, lectii de gatit, dans, sporturi, barbeque, inot,  mini-olimpiada, blind date etc. 

Excursiile si vizitele incluse 

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse  4 excursii de o zi intreaga in locatii precum: Londra (Natural History Museum, Wembley Stadium, London Eye, Buckingham Palace), Canterbury, Thorpe Park sau Chessington World of Adventures, Leeds Castle etc. si

1 excursie de o jumatate de zi, sambata, la: Dover, Ashford, Folkestone, Deal, Warmer Castle etc.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 14 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari