Tabara de Vara Copii 2024 - Duke of York's, Anglia

tabara de grup limba engleza duke of york scoala militara similara cu cea urmata de printul harry dover anglia.jpeg

Tara: Anglia
Locatie: Dover
Varsta: 8-16 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 iulie 2024 - 05 august 2024
£2650

Prezentare tabara Anglia - Duke of York's School

De la infiintarea ei din 1803 nenumarate cadre militare influente din istoria Marii Britanii au trecut pragul Scolii Duke of York's. Paradele, ceremoniile si uniformele sunt doar cateva din elementele ce construiesc identitatea si patrimonul militar bogat al acestei institutii.

Complexul este situat in comitatul Kent, supranumit “The Garden of  England”, si este inconjurat de 150 de acri de zone verzi care te vor face sa te indragostesti instantaneu de aceasta zona. Scoala a fost renovata in 2017 si detine o varietate de spatii moderne pentru desfasurarea  activitatilor sportive si recreative de care te poti bucura in fiecare zi petrecuta alaturi de noi in tabara de limba engleza.

Te invitam sa experimentezi si tu viata de Dukie si sa profiti de oportunitatea de a face cunostinta cu metodele sugerate de sistemul academic britanic autentic si cu ceilalti elevi internationali care te asteapta sa va imprieteniti!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2019


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Duke of York's:

· Informatii si tur de orientare la sosire
· Test online de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 30h de curs in total, pe parcursul celor 2 saptamani, in clase internationale de cca 16 copiii
· Manuale si materiale de curs disponibile pe durata cursurilor de limba engleza
· Certificat de absolvire curs si raport detaliat (Student Portofolio) disponibil online
· Cazare in campus, in camere cu 1 sau 2 paturi si baie privata, internet wi-fi in campus
· Pensiune completa (3 mese pe zi) in cantina scolii; pranzul la pachet in timpul excursiilor de o zi
· Program complex de activitati de dupa-amiaza si seara (Sport Sessions, Disco, Karaoke, Treasure Hunt, Fashion Show, Quiz Night, Talent Show, Movie Night etc.)
· Doua excursii de o zi intreaga : Londra Walking Tour, Westminster, Trafalgar Square & National Gallery, Piccadilly Circus; Brighton with Sea Life Centre (intrare inclusa)
· Doua vizite locale de o jumatate de zi (exemple de vizite: Dover Castle, White Cliffs of Dover etc.)
· O excursie de o jumatate de zi (exemple  de excursii: Canterbury & Canterbury Cathedral, Leeds Castle etc.)
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 copii


Date de desfasurare 2024:    

23 iulie -  5 august

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2650 GBP


Nota!

Termen confirmare grup - 15.02.2024
Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen confirmare desfasurare tabara - 15.05.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


DESCRIERE GENERALA TABARA DUKE OF YORK

Oras si campus

Duke of York’s Royal Military School, situata in Dover, Kent, detine un campus impresionant, cu cladiri renovate, in care s-au investit in ultimii ani peste 25 de milioane GBP.

Scoala Duke of York's are o istorie bogata si multe traditii ce includ parade militare, ceremonii si uniforme, adoptand un stil de invatamant modelat pe sistemul de scoli publice din Anglia. Aceasta bogata istorie include o lunga linie de absolventi notabili cunoscuti sub numele de “dukies”.

Orasul port Dover este localizat in sud estul Angliei, la 80 de mile distanta de Londra si este un important punct de legatura cu continentul european prin cursele regulate de ferryboat.

Cazare

La Duke of York's, cazarea este oferita in cladiri renovate, existand un mix de camere, cu 1, 2 si 3 paturi in camera, cu baie proprie. Fiecare cladire de cazare detine o sala comuna, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale. In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere, si asistenta in caz de urgenta.

CURSURILE DE LIMBA ENGLEZA

Lectiile la Duke of York's sunt stimulante si variate, iar elevii vor avea acces la manuale si materiale de studiu special concepute si acreditate de British Council. Elevii participa la 15 ore de engleza in fiecare saptamana, acreditate de British Council, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Exista un test online care va fi sustinut inainte de plecarea in tabara, iar la sosire va mai exista un scurt examen oral (o convorbire informala cu un profesor) pentru evaluarea cat mai exacta a nivelului de limba engleza al fiecarui participant. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi.

La final elevii obtin certificate de absolvire curs acreditat British Council si ulterior vor avea acces la un raport de evaluare online (numit Student Portofolio).

ACTIVITATI TABARA DUKE OF YORK 

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii.

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati: Disco, Karaoke, Tresure Hunt, Fashion Show, Quiz Night, Talent Show, Movie Night,  etc.

EXCURSII TABARA DUKE OF YORK

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 4 excursii /vizite de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Exemple de excursii:

  • Doua excursii de o zi intreaga: Londra Walking Tour, Westminster, Trafalgar Square & National Gallery, Piccadilly Circus; Brighton with Sea Life Centre (intrare inclusa)

  • O excursie de o jumatate de zi (exemple  de excursii: Canterbury & Canterbury Cathedral, Leeds Castle etc.)

  • Doua vizite locale de o jumatate de zi (exemple de vizite: Dover Castle, White Cliffs of Dover etc.)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari