Tabara de grup limba Engleza - Drew University - excursie la Washington si meci Baseball - New York, SUA

tabara de grup limba engleza drew university excursie la washington si meci baseball new york sua.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: 11-19 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
TBD vara 2023
TBA$

Galerie foto

Prezentare tabara

New York City reprezinta simbolul “Visului American” si este orasul cel mai vizitat de catre turistii care vin pentru prima data in SUA. Rockefeller Center, Ground Zero, Central Park, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge, Broadway, Macy’s Department Store sau 5th Avenue sunt doar cateva dintre atractiile “orasului care nu doarme niciodata”. 

Tabara de limba engleza are loc in campusul Drew University, cunoscuta si sub numele de  “Universitatea din padure”, pentru frumosul sau campus impadurit. Situat in orasul Madison din New Jersey, campusul Drew University ofera acces usor catre Manhattan atat cu trenul cat si cu autobuzul si se poate ajunge in centrul orasului Madison mergand pe jos.

Inscrie-te intr-o tabara de limba engleza in America la superlativ, exerseaza limba engleza alaturi de elevi internationali si viziteaza unul dintre cele mai frumoase si dinamice orase ale lumii!


Programul de vara al taberei de limba engleza include:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test online de verificare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15h de curs
· Materiale didactice disponibile pe durata cursului
· Certificat de absolvire la finalul cursurilor de limba engleza
· Cazare in campusul Drew University, in camere single sau duble grupate in apartamente cu baie privata (2 camere DBL sau 3 camere DBL cu acces direct la o baie privata)
· Pensiune completa (3 mese pe zi); pranz la pachet sau voucher / card pentru masa in timpul excursiilor; in timpul excursiei cu cazare la hotel (Washington) mesele de pranz nu sunt incluse
· Program de activitati dupa-amiaza si seara; exemple: sporturi, Disco, Karaoke, Game Night, Movie Night etc.
· 1 excursie de doua zile** in Washington, Philadelphia & Baltimore (1 noapte la hotel) cu vizite la: Philadelphia (Old City Walking Tour), Washington (Smithsonian Air and Space Museum, U.S. Capitol, U.S. Supreme Court and Library of Congress, Walking Tour of National Monuments, Smithsonian American Museum of American History), Baltimore (Inner Harbor) etc.
· 6 excursii de o zi intreaga in New York: Central Park & Metropolitan Museum of Art; Statue of Liberty & Downtown NY; Columbus Circle & MoMA; Greewich Village, Chelsea District, Bryant Park & Netflix Film Festival, Herald Square; Brooklyn Bridge, SoHo, Chinatown & Little Italy ; Top of the Rock Observatory & Times Square 
· 3 excursii de jumatate de zi : Coney Island ; Baseball Game ; Downtown Madison
· Intampinare si transfer aeroport New York - campus si retur
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de lb engleza, pentru grup de minim 10 participanti

**in functie de conditiile locale (trafic, meteo, numar de participanti etc), excursiile pot suferi modificari


Date de desfasurare 2022:

27 Iulie - 10 August* 
*sosirea in Romania se face pe data de 11 August   


Tarif:

-


Nota!

Avans (minim 1000 USD) - se achita la inscriere
Termen plata integrala - 15.05.2022
Termen confirmare grup - 15.03.2022

Atentie! Participarea la taberele in SUA este in acest moment conditionata de vaccinarea cu schema completa de vaccinare impotriva Covid-19 (se considera schema completa de vaccinare daca au trecut minim 14 zile de la doza a 2-a).


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – New York – Bucuresti, companie de linie
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) Generali - Turist Plus Premium; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Taxa de viza 160 USD (valoarea acesteia se stabileste de catre Ambasada SUA, iar taxa se achita direct in contul Ambasadei)


Welcome

Vacanta educationala in SUA – Suna tentant? Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in SUA, unul dintre locurile unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele americane. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul american, locuind in resedinte si campus tipic american, experimentand gastronomia americana, manierele, mentalitatea, educatia si “last but not least”, renumitii zgarie-nori. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza.

Vizite turistice & culturale – Excursiile fac parte din programul de invatare a unei limbi straina. Vei avea ocazia sa participi la diverse vizite locale, cum ar fi: Times Square, Ground Zero Memorial & Wall Street, Brooklyn & Brooklyn Bridge, Chelsea District & Highline Area & Macy’s, Rockefeller Centre (Top of the Rock Observatory), 5th Avenue, Metropolitan Museum of Art & Central Park, Statue of Liberty & Ellis Island etc. Vei vedea de asemenea si alte orase, ca Washington, Philadelphia sau Baltimore.

Distractie, distractie, distractie! – “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Orasul

Unul din cele mai vizitate orase din lume, New York (sau “The City that Never Sleeps”) este gazda a doua dintre cele mai faimoase obiective turistice ale lumii: Empire State Building si Statuia Libertatii, adevarate simboluri ale orasului si ale celebrului “American Dream”. Orasul este impartit in 5 mari cartiere: Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx si Staten Island, acestea fiind conectate printr-o retea foarte mare de linii de metrou, precum si de transportul de suprafata.

Campusul universitar

Tabara de vara de limba engleza se desfasoara in campusul Universitatii Drew, aflat in Madison (New Jersey). Orasul Madison este un punct de plecare foarte bun pentru vizitele in New York, dar si in alte locatii cum ar fi Washington sau Philadelphia.

Cazarea

Cazarea se face in campusul universitatii, iar studentii sunt cazati in apartamente cu baie proprie, formate din 2 sau 3 camere duble (2 sau 3 camere DBL cu acces direct la o baie privata). 

Mesele

Programul taberei de limba engleza include toate mesele, exceptie mesele de pranz in timpul excursiei de 2 zile la Washington; mesele se vor lua in cantina studenteasca din campus sau vor fi puse la dispozitie sub forma de masa la pachet sau voucher/ card in timpul excursiilor. In timpul excursiei cu cazare overnight la hotel (Washington), masa de pranz nu este inclusa.


Informatii utile:

In campus sunt disponibile masini de spalat si uscatoare pe care studentii le pot folosi (aprox 5 USD/ spalare & uscare). Asternuturile si prosoapele schimbate se pot schimba (o data pe saptamana) de catre studenti. Tot studentii sunt responsabili de curatenia din camere. Daunele provocate trebuie platite de catre cei care le-au provocat. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele. Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student. 


Cursurile de limba Engleza

In prima zi de cursuri studentii vor da un test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza, atat scris cat si oral, in functie de care vor fi plasati in grupa corespunzatoare nivelului. Grupele sunt alcatuite din maxim 15 studenti internationali, iar programa de studiu este alcatuita special pentru un curs de limba straina de durata mica. Studentii vor fi incurajati sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza prin vorbirea acesteia in diferite situatii si contexte. La sfarsitul taberei participantii vor primi un certificat de absolvire si o scurta evaluare a progresului din partea profesorului. De asemenea, vorbirea limbii engleze este incurajata si in afara orelor de curs: activitatile si excursiile din program sunt selectate astfel incat sa implice studentii in conversatii de-a lungul intregii zile, de dimineata la micul dejun pana seara inainte de culcare.


Activitati

Programul zilnic de activitati incluse:

Tabara de limba engleza include un program activitati in timpul serii: diverse sporturi, karaoke, jocuri, seri tematice etc.

Excursiile incluse:

In programul taberei de 2 saptamani sunt incluse:

· 1 excursie de doua zile in Washington, Philadelphia & Baltimore (1 noapte la hotel) cu vizite la: Philadelphia (Old City Walking Tour), Washington (Smithsonian Air and Space Museum, U.S. Capitol, U.S. Supreme Court and Library of Congress, Walking Tour of National Monuments, Smithsonian American Museum of American History), Baltimore (Inner Harbor) etc.
· 6 excursii de o zi intreaga in New York: Central Park & Metropolitan Museum of Art; Statue of Liberty & Downtown NY; Columbus Circle & MoMA; Greewich Village, Chelsea District, Bryant Park & Netflix Film Festival, Herald Square; Brooklyn Bridge, SoHo, Chinatown & Little Italy ; Top of the Rock Observatory & Times Square 
· 3 excursii de jumatate de zi : Coney Island ; Baseball Game ; Downtown Madison

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, luand in calcul si conditiile de trafic, meteo si numarul de participanti.

CUM SA EXPERIMENTEZI
VIATA DE STUDENT
IN SUA?

Vei avea parte de o experienta de neuitat!

Taberele de limba engleza in SUA se desfasoara in orase ca New YorkLos Angeles si Miami si ofera tinerilor posibilitatea de a experimenta stilul de viata american si de a trai pentru doua saptamani asa numitul American Dream!

Cazarea se face in campusuri universitare de renume, insa exista cateva diferente fata de cele din Anglia: universitatile din SUA au campusuri mult mai mari, de obicei cu o sala de sport dotata cu terenuri de baschet, piste de alergare si sali de fitness, iar in aer liber exista terenuri de fotbal american. De asemenea, cantina este de obicei de tip “all-you-can-eat”.

Taberele de vara in SUA au un program care include mai putine activitati in campus, dar mai multe vizite si excursii, deoarece toate locatiile din SUA au foarte multe locuri interesante de vazut si fotografiat, dar si atractii turistice faimoase (Statue of Liberty, Times Square, Beverly Hills, Hollywood, Miami Beach sau Everglades) si parcuri de distractii (Universal Studios, Disney World, Six Flags sau Coney Island) care nu trebuie ratate!

Acreditari