Tabara de Vara Copii 2024 - Anglia - Dean Close School UK

tabara de vara copii 2024 anglia dean close school uk.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cheltenham
Varsta: 8-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
17 iulie 2024 - 31 iulie 2024
£2600
Galerie foto

Prezentare tabara Anglia - Dean Close School

Scoala Dean Close a fost fondata in 1886, pe un spatiu ce cuprinde 50 acri de padure, terenuri si spatii verzi, precum si o multitudine de cladiri victoriene si moderne, toate situate la marginea orasului Cheltenham. Situat in frumosul Cotswolds, Cheltenham este plin de istorie si cultura, astfel studentii vor putea explora zona locala renumita pentru peisajul rural si vor putea admira arhitectura uimitoare a orasului.

Dean Close dispune de facilitati de ultima generatie precum: teatru interior si in aer liber, terenuri de sport, piscina, perete de alpinism, scoala de gatit, studio de dans, toate asigurand o experienta de neuitat!

Programul taberei include excursii la Oxford, Stratford Upon Avon, Gloucester, The Cotswolds, vizite locale in Cheltenham dar si multe activitati super distractive in campus!

Vino alaturi de noi in tabara de vara de la Dean Close pentru o experienta de neuitat in UK!


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Dean Close School:

· Informatii utile si tur de orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: 15 lectii (15h)/saptamana, in clase multinationale de maxim 16 studenti 
· Materiale de studiu disponibile pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare finala
· Cazare in boarding house, in camere single, twin sau cu mai multe paturi si baie comuna (nu se poate garanta un anumit tip de camera)
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi)
· Program de activitati de dupa-amiaza: 6 sesiuni de program standard (Multi-Activity) sau specializat (la alegere intre Dans, Teatru, Fotbal, Engleza Intensiv sau Leadership)
· Program zilnic de activitati de seara (exemple: Disco Night, Karaoke, Film Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Conversation Club, Quiz Night etc.)
· 2 excursii de o zi intreaga (exemple: Oxford with Walking Tour & Christchurch College; Stratford-upon-Avon with Shakespeare's House Visit etc.)
· 4 excursii de jumatate de zi (exemple: Cheltenham Orientation Tour; Gloucester with Walking Tour & Cathedral Visit; The Wilson - Cheltenham Art Gallery and Museum; The Cotswolds: Sudeley Gardens & Castle etc.)
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer aeroport Heathrow Londra
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 10 participanti


Date de desfasurare 2024:    

17 iulie - 31 iulie

Durata taberei: 2 saptamani


Tarif:

2600 GBP 


Nota!

Avans 1200 GBP se achita la inscriere 
Termen plata integrala - 15.05.2024
Termen intrunire grup minim - 01.02.2024


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, bagaje si in caz de anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare


Descriere generala tabara Dean Close School

Dean Close School este o scoala de top britanica de tip boarding, privata, infiintata in 1886 si localizata in orasul Cheltenham. Orasul este o destinatie favorita de vacanta printre britanici, mandrindu-se cu o arhitectura impresionata (din perioada Regency) si o zona pietonala cu multe magazine, cafenele si restaurante.

Dintre facilitatile scolii enumeram: studio pentru dans, sala de sport si terenuri pentru fotbal, badminton, tenis,  piscina, spatii comune, sala de mese etc.

Cazare

La Dean Close School cazarea este oferita in camere single, twin sau cu mai multe paturi si bai comune. Fiecare cladire de cazare detine sala comuna si bucatarie, unde copiii se pot aduna pentru snack-ul de seara sau pentru socializare in timpul liber.

Mesele

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa. Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale). In timpul excursiilor, pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.

Personal si supraveghere

Staff-ul scolii este in permanenta disponibil pe parcursul taberei. Campusul ofera siguranta deplina, cu 24/24h supraveghere.

Cursurile de limba engleza

Lectiile la Dean Close School sunt stimulante si variate, centrul este renumit pentru cursurile academice sustinute pentru elevii internationali. Elevii participa la 15 ore de engleza saptamanal, cu profesori calificati si creativi. Manualele si materialele de curs sunt concepute pentru vorbitori non-nativi. Elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. La final elevii obtin certificat de absolvire si raport de evaluare finala.

Program de activitati

Dimineata sau dupa-amiaza Sportul si activitatile reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante, profitand de facilitatile minunate ale scolii. In cadrul taberei sunt 6 sesiuni de program de activitati de dupa-amiaza:
- standard (Multi-Activity)
sau
- specializat (la alegere intre Dans, Teatru, Fotbal, Engleza Intensiv sau Leadership)

Seara (20.00 – 22.00) Activitatile de seara ofera elevilor ocazia de a se relaxa dupa o zi lunga si de a se cunoaste intre ei, intr-un mediu lejer, multinational. In majoritatea serilor, toata scoala participa la aceeasi activitate.

Exemple de activitati de seara: Disco Night, Karaoke, Film Night, Talent Show, Trash Fashion, Wacky Games, Conversation Club, Quiz Night etc.

Excursii incluse**

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga (exemple: Oxford with Walking Tour & Christchurch College; Stratford-upon-Avon with Shakespeare's House Visit etc.) si 4 excursii de jumatate de zi (exemple: Cheltenham Orientation Tour; Gloucester with Walking Tour & Cathedral Visit; The Wilson - Cheltenham Art Gallery and Museum; The Cotswolds: Sudeley Gardens & Castle etc.)

**Programul include activitatile mentionate (in functie de saptamana de participare) sau similar in caz ca din motive obiective, acele activitati nu pot fi realizate

Excursiile mentionate sunt doar exemple, programul exact urmand a se stabili inainte de plecare.


Programe optionale tabara Dean Close School

In locul programului standard de activitati de dupa-amiaza (Multi-Activity), elevii cu varsta intre 11 si 17 ani pot opta (fara cost suplimentar) pentru un alt program de activitati cu o tematica specifica:
· Dance: pentru cei pasionati de dans; sesiunile sunt tinute de un specialist, iar programul este construit in ideea pregatirii unui spectacol la finalul celor 2 saptamani. Sesiunile incep cu incalzire, urmand introducerea de pasi si tehnici noi, necesare pentru crearea unei rutine de dans. A doua parte a sesiunilor permit copiilor sa exerseze ce au invatat si sa faca repetitii in vederea spectacolului final. Stiluri de dans (pot include, dar nu se limiteaza la): street dance, modern jazz, contemporary, musical etc.
· Drama: pentru cei interesati de teatru si cu o dorinta de a-si imbunatati limba engleza prin intermediul transpunerii in scena a unor piese de teatru. Sesiunile sunt conduse de un profesor care va ghida copiii explorand diverse elemente de actorie: improvizatie, mimica, joc de rol. La final, copiii vor pune in scena o piesa de teatru celebra sau o compozitie proprie.
· Football: pentru cei pasionati de fotbal; sesiunile de antrenament sunt tinute de antrenori specializati si scopul este de a imbunatati abilitatile tehnice ale jucatorilor. Se vor discuta si aspecte tactice si sisteme de joc, iar programul va include si meciuri / turnee organizate. 
· Intensive English: ore suplimentare de limba engleza pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca si mai mult limba engleza pe timpul taberei in UK. Elevii vor intari cunostintele dobandite in timpul orelor "standard" de engleza prin intermediul acestor ore suplimentare unde vor fi grupati in functie de nivelul de engleza si de varsta. 
· Leadership (disponibil doar pentru 14-17 ani): pentru adolescentii care isi doresc mai mult de la experienta unei tabere de vara. Scopul este de a incepe o dezvoltare personala si profesionala care le va fi utila mai tarziu, in viata de "tanar adult". Vor participa la seminarii si workshop-uri cu tematici ca "CV Writing", "Interview Skills", "Presentation Skills", "Writing for Academic Purposes" etc. Elementele exersate vor fi incorporate intr-un proiect care va fi prezentat la final.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 8 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 16 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari