Tabara de grup limba Engleza - City of Liverpool College - The Beatles - Liverpool, Anglia

tabara de grup limba engleza city of liverpool college the beatles liverpool anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Liverpool
Varsta: 10-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 Aug - 18 Aug 2019
£1900
Galerie foto

Prezentare tabara Liverpool - Anglia

Liverpool este un oras foarte potrivit pentru studentii internationali! Orasul este renumit pentru istoria sa, arhitectura, sport, muzica si oamenii prietenosi. Dupa Londra, Liverpool este orasul cu cele mai multe parcuri, muzee si galerii, fiind de asemenea modern si vibrant. Aceasta combinatie inspirata face din Liverpool mediul perfect pentru studiu, experiente noi si distractii cu noi prieteni.

Scoala de limba engleza este situata central, iar acest lucru faciliteaza participantilor accesul la numeroasele atractii pentru care este renumit Liverpool. Programul taberei internationale cuprinde atat activitati educative, cat si recreative. Colegiul este unul modern, atragator si ofera o experienta de invatare inedita pentru tineri!

Stiai ca multi oameni asociaza Liverpool cu locul de nastere al formatiei Beatles? Acestia au numit doua dintre melodiile lor dupa zone din orasul lor natal. Hai si tu sa le descoperim!


Program de vara tabara limba engleza Anglia - Liverpool:

· La sosire informatii utile si tur de orientare
· Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
· Saptamanal 15 ore de de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de cca. 15 studenti 
· Material didactic disponibil pe perioada cursului
· Certificat de absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare
· Cazare in resedinte studentesti in camere standard single cu baie proprie, grupate in apartamente cu spatiu comun (lounge) si bucatarie
· Trei mese pe zi in cantina colegiului (unele mese pot fi la pachet - in timpul weekend-ului sau in excursiile de o zi intreaga)
· Program zilnic de activitati; exemple de activitati: dans, sporturi, Movie Night, Fashion Show, Quiz Night, Karaoke, Disco, Talent Show, Ceilidh etc.
· 6 excursii de o jumatate de zi; exemple de excursii: Liverpool City Tour, The Museum of Liverpool, Liverpool FC Stadium Tour, Crosby Beach, The Beatles Story, Walker Art Gallery etc.
· 4 excursii de o zi intreaga; exemple de excursii: Londra (walking tour & Leicester Square); Manchester (Museum of Science and Industry & Hard Rock Cafe dinner); North Wales (Conwy Castle & Llandudno); Chester (Cathedral & Chester Rows); Lake District etc.     
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu de vorbitori nativi
· Asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Heathrow Londra sau Liverpool
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare tabara Anglia - Liverpool

4-18 August (2 saptamani)        


Tarif: 1900 GBP

Optional:

· Excursii de o zi intreaga (destinatii la cerere)

Nota! Activitatile si excursiile optionale se pot rezerva / organiza in functie de disponibilitate si cerere. Excursiile se vor realiza pentru un numar minim de doritori.


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti – Londra / Liverpool – Bucuresti

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari