Tabara de grup limba Engleza 3 Capitale - tur educational Marea Britanie - Londra, Edinburgh, Cardiff

tabara de grup limba engleza tur educational 3 capitale britanice londra edinburgh cardiff.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra, Edinburgh, Cardiff
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iul - 13 Aug 2019
£2300
Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council. De asemenea, organizatorii se situeaza in top 10 - cele mai bune scoli de vara de limba engleza din UK.

Prezentare tabara

Programul „3 Capitale” reprezinta un tur unic al Regatului Unit si include cele mai frumoase locuri din Anglia, Scotia si Tara Galilor. Vei vizita cele trei capitale fascinante Londra, Edinburgh si Cardiff, dar si orasul istoric York – capitala Britaniei romane, regiunea pitoreasca Lake District – sursa de inspiratie a poetilor din sec. XIX si ruinele Stonehenge – unul dintre cele mai misterioase monumente preistorice din lume. Tabara de limba engleza „3 Capitale” este optiunea perfecta daca iti place sa calatoresti si vrei sa descoperi cultura si istoria Marii Britanii!

Programul taberei de limba engleza incepe in Londra, un oras incarcat de istorie si cultura, cu o multitudine de obiective turistice memorabile. Vei sta in zona Greenwich, un cartier istoric al Londrei, intr-un campus universitar aflat pe malul Tamisei. A II-a capitala, Edinburgh, declarat de UNESCO primul oras al literaturii, este recunoscut si pentru uimitoarele festivaluri la care participa 25.000 artisti din 70 tari si peste 4 milioane de iubitori de arta. A III-a capitala, Cardiff, este cel mai vizitat oras din Tara Galilor, clasandu-se pe locul sase in lume in topul destinatiilor turistice alternative, realizat de National Geographic.

Scoala organizatoare a fost desemnata „centru de excelenta” in publicatia de specialitate EL Gazette si se situeaza in top cele mai bune 10 scoli de vara de limba engleza, in urma inspectiei British Council!

Tabara de limba engleza „3 Capitale” este cea mai frumoasa prezentare a Angliei, Scotiei si Tarii Galilor! Te asteapta cursuri interactive de limba engleza, numeroase excursii si multa distractie!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2018


Programul de vara pentru tabara de limba engleza - 3 Capitale include:

· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· 30 ore de limba engleza impartite in cursuri standard de lb engleza (acreditate British Council) dar si lectii interactive despre cultura Britanica si locatiile vizitate
· 15 ore vor fi alocate realizarii unui proiect cultural in limba engleza realizat pe echipe, cu diverse teme; la finalul taberei fiecare echipa isi va prezenta proiectul
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru non-nativi lb engleza
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare la final
· Trasport privat cu autocarul pe tot parcursul programului
· Cazare:    
    · Londra: 4 nopti intr-un campus universitar, in camere SGLcu baie comuna
    · York: 1 noapte la hotel sau resedinta privata, in camere DBL cu baie comuna
    · Edinburgh: 6 nopti la Herriot Watt University, in camere SGL cu baie proprie
    · Lake District: 1 noapte la Youth Hostel Ambleside, in camere cu 4 paturi si baie comuna
    · Cardiff: 2 nopti intr-un campus universitar in camere SGL cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese/zi); uneori pranzul este la pachet
· Serviciu de spalare a hainelor disponibil in Edinburgh
· Program de activitati; exemple de activitati: film, English Tea Party, Ceilidh (dans traditional scotian), Highland Games, diverse sporturi, dans, teatru, Disco Night, Quiz Night etc
· Excursii si vizite (intrari incluse); exemple de vizite: York Minster, City Walls & Shambles Walk; Edinburgh City Tour, Royal Mile, Holyrood Park & Arthur’s Seat, Edinburgh Castle, Fringe Show; Lake District: Boat Tour; Manchester United Old Trafford Stadium Tour; Cardiff City Tour, Cardiff Castle, National History Museum;  Stonehenge; Tower of London, West End Musical, Oxford Street, Southbank & Shakespeare’s Globe           
· Intampinare si transfer de la/ la aeroport Heathrow
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din UK
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 8 participanti


Date de desfasurare 2019:

30 Iulie – 13 August (2 saptamani)   


Tarif: 2300 GBP

Optional:

· Asigurare complexa de calatorie din Romania (inclusiv storno) 89 LEI


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie


Welcome

Vacanta educationala in Regatul Unit al Marii Britanii – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Regatul Unit al Marii Britanii, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic, scotian si galez, locuind in cladiri si campusuri tipice, experimentand gastronomia locala, manierele, mentalitatile, educatia si cultura a trei regiuni difierite. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie ? punand si bazele pentru o noua limba straina,.

Vizite turistice & culturale – vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, sa cutreieri si sa descoperi un Regat intreg. Vei vizita si explora orase precum: Edinburgh – impresionanta capitala a Scotiei, York, Lake District – cu tur al lacului, Cardiff – capitala Tarii Galilor si bineinteles nu vei rata fabuloasa capitala a Angliei - Londra !

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Oras si program

Programul “Trei Capitale” se adreseaza elevilor care doresc sa calatoreasca, dar mai ales sa cunoasca Marea Britanie. Turul de 2 saptamani include unele dintre cele mai faimoase, dar si frumoase locuri din cele trei tari: Anglia, Scotia si Tara Galilor.
Participantii la tabara vor sta 4 nopti in Londra, 1 noapte in York, 6 nopti in Edinburgh, 1 noapte in Lake District si 2 nopti in Cardiff. Pe langa excursii si vizite, programul include 30 de ore de limba engleza si proiecte, cazare cu pensiune completa, transport cu autocarul, o gama larga de activitati si multa multa distractie!

Cazare

Cazarea va fi in 5 locatii diferite, in camere single sau cu mai multe paturi (in functie de locatie); cazare separate pentru baieti si fete:    

· Londra: 4 nopti intr-un campus universitar din Greenwich, in camere single cu baie comuna
· York: 1 noapte la un hotel sau o resedinta privata, in camere duble cu baie comuna
· Edinburgh: 6 nopti la Herriot Watt University, in camere single cu baie proprie
· Lake District: 1 noapte la Youth Hostel Ambleside, in camere cu 4 paturi si baie comuna
· Cardiff: 2 nopti intr-un campus universitar in camere single cu baie proprie

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este pe primul loc. Personalul este dedicat, calificat si experimentat. Copiii sunt insotiti atat in timpul deplasarilor de la o locatie la alta, in timpul orelor de curs cat si in timpul activitatilor.

Masa

Toti studentii primesc 3 mese/ zi. Mesele sunt atat de tip bufet cat si la pachet (in timpul excursiilor sau transferurilor intre orase); de asemenea participantii pot primi si bonuri valorice. Exista optiuni inclusiv pentru vegetarieni. 


Cursuri de limba Engleza

Pe timpul sederii din Edinburgh, elevii vor participa la lectiile de limba engleza, acestea fiind stimulante, variate si cel mai important acreditate British Council. Vor fi 18 ore de engleza, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati inainte de inceperea cursurilor, iar apoi repartizati in clase multi-nationale, in functie de nivel.
De asemenea participantii au inclus in program si un total de 8 ore de proiecte (2 ore/ proiect) cu diferite subiecte legate fie de Marea Britanie, fie de tabara : Great British Historical Figures, The Romantic Poets, 3 Capitals Porject Work & 3 Capitals Project Work Presentation.
Pe parcursul celor 2 saptamani elevii primesc manuale si material didactic foarte bine ales.

Certificat
Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificat de Participare.


Activitati si excursii incluse

Sportul, jocurile si micile evenimente si discutii reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, interactionand cu ceilalti colegi internationali, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante.

Activitati: film, English Tea Party, Ceilidh (dans traditional scotian), Highland Games, diverse sporturi, dans, drama, disco, quiz night etc

Exemple de activitati :

  • Film
  • English Tea Party
  • Ceilidh (dans traditional scotian)
  • Highland Games
  • Diverse sporturi
  • Dans
  • Drama
  • Disco
  • Quiz night
  • Discutii poeti romantici

Excursii
Toti elevii vor participa la o multime de excursii si vizite avand posibilitatea sa experimenteze lucruri noi, de la cultura pana la distractie:

- York: York Minster, City Walls & Sharnbles
- Edinburgh: Tur centru istoric, Royal Mile, Holyrood Park & Arthur’s Seat, Edinburgh Castle, Fringe Show; The Edinburgh Fringe Experience & timp liber pentru plimbari si descoperire oras
- Lake District: Boat Tour of the Lakes
- Manchester & Tour of Old Trafford
- Cardiff: vizita Castel & tur al orasului, Millennium Stadium; Stonehenge
- Londra: Shopping pe Oxford Street, Tower of London, West End Musical, Southbank & Shakespeare’s Globe, London Museums

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de conditiile meteo, numarul de participanti etc.

DE CE SA TE INSCRII
INTR-O TABARA DE VARA IN MAREA BRITANIE?

Mirunette Education:
14 ani de experienta in organizarea
taberelor de vara in UK!

Tabere de vara in Anglia - recomandate tinerilor cu varste intre 11 si 20 de ani care doresc sa isi perfectioneze limba engleza intr-un mediu de vorbitori nativi.

Taberele de limba engleza se desfasoara in orase ca Londra, Oxford, CambridgeOxford & Cambridge sau Canterbury. Printre noutati se numara si tabere in Scotia (Edinburgh) sau tabere in Irlanda (Dublin).

Cazarea se face in campusuri universitare moderne, in camere single sau duble, iar mesele se iau la cantina universitatii – tinerii pot experimenta astfel, timp de 2 saptamani, viata de student intr-un campus universitar britanic! Programul taberei internationale include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an sute de tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Acreditari