Tabara de grup limba Engleza UK - tur educational Marea Britanie - Londra, York, Edinburgh, Lake District, Manchester - UK

tabara de grup limba engleza tur educational 3 capitale britanice londra edinburgh cardiff.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Tur UK
Varsta: 13-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iul - 11 Aug 2020
£2500

Scoala organizatoare a fost premiata de catre EL Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council. De asemenea, organizatorii se situeaza in top 10 - cele mai bune scoli de vara de limba engleza din UK.

Prezentare tabara

Programul „UK Heritage Tour” reprezinta un tur unic al Regatului Unit si include cele mai frumoase locuri din Anglia, Scotia si Lake District. Vei vizita Londra, Edinburgh si Manchester, dar si orasul istoric York – capitala Britaniei romane, regiunea pitoreasca Lake District si ruinele Stonehenge – unul dintre cele mai misterioase monumente preistorice din lume.

Tabara de limba engleza „UK Heritage Tour” este cea mai frumoasa prezentare a Angliei si a Scotiei! Te asteapta cursuri interactive de limba engleza, numeroase excursii si multa distractie!

Scoala organizatoare a fost desemnata „centru de excelenta” in publicatia de specialitate EL Gazette si se situeaza in top cele mai bune 10 scoli de vara de limba engleza, in urma inspectiei British Council!


Informatii utile:

Mesaje & imagini din tabara de vara 2018


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor de lb engleza
· 30 ore de limba engleza impartite in cursuri standard de lb engleza (acreditate British Council) dar si lectii interactive despre cultura Britanica si locatiile vizitate; proiect cultural in limba engleza realizat pe echipe
· Certificat absolvire curs si raport de evaluare la final
· Transport cu autocarul pe tot parcursul programului
· Cazare:    
    · Londra (4 nopti), Edinburgh (6 nopti), Cotswolds (1 noapte): campus universitar, in camere SGL sau DBL cu baie proprie
    · York (1 noapte) la hotel sau resedinta privata, in camere DBL cu baie comuna
    · Lake District (1 noapte) la hostel, in camere cu 4 paturi si baie comuna
    · Manchester: 1 noapte la hotel sau resedinta privata, in camere DBL cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese/zi); uneori pranzul poate fi la pachet
· Program de activitati de seara; exemple de activitati: quiz, sporturi, Ceilidh (dans traditional scotian), Highland Games, Disco Night etc
· Excursii si vizite (intrari incluse); exemple de vizite: River Cruise to Westminster, Tower of London, York Minster, Edinburgh Castle, Fringe Show, Lake Cruise & Bowness, Manchester City Stadium Tour, Old Trafford Centre, Stratford-upon-Avon, Stonehenge, Windsor Castle, London Eye, West End Musical etc.       
· Intampinare si transfer de la/ la aeroport Heathrow
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din UK
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 8 participanti


Date de desfasurare 2020:

28 Iulie – 11 August (2 saptamani)   


Tarif: 2500 GBP

Optional:

· Asigurare complexa de calatorie din Romania (inclusiv storno) 89 LEI


Tariful NU include:

· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie


Welcome

Vacanta educationala in Regatul Unit al Marii Britanii – Suna tentant?

Aprofundarea limbii engleze – unde, daca nu in Regatul Unit al Marii Britanii, locul unde este vorbita nativ? Spune adio orelor cu tipar romanesc si exploreaza metodele britanice recunoscute prin excelenta. Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita comunicarea, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legata de programul de activitati.

Schimbul inter-cultural si mediul multinational – Timp de 2 saptamani te vei familiariza cu stilul britanic si scotian, locuind in cladiri si campusuri tipice, experimentand gastronomia locala, manierele, mentalitatile, educatia si cultura a trei regiuni difierite. Pe parcursul taberei vei lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea culturala, exersand astfel limba engleza, dar cine stie ? punand si bazele pentru o noua limba straina,.

Vizite turistice & culturale – vei avea ocazia sa participi la diverse vizite, sa cutreieri si sa descoperi un Regat intreg. Vei vizita si explora orase precum: Edinburgh – impresionanta capitala a Scotiei, York, Lake District – cu tur al lacului, Manchester si bineinteles nu vei rata fabuloasa capitala a Angliei - Londra !

Distractie, distractie, distractie! –  “De ce trebuie sa plecam acasa?” – se regasea pe buzele multor participanti. Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, au entuziasmat participantii si le-au oferit momente unice, majoritatea revenind an de an. Te asteptam!


Descriere generala

Oras si program

Programul “UK Heritage Tour” se adreseaza elevilor care doresc sa calatoreasca, dar mai ales sa cunoasca Marea Britanie. Turul de 2 saptamani include unele dintre cele mai faimoase, dar si frumoase locuri din Anglia & Scotia.
Participantii la tabara vor sta 4 nopti in Londra, 1 noapte in York, 6 nopti in Edinburgh, 1 noapte in Lake District, 1 noapte in Cotswolds si 1 noapte in Manchester. Pe langa excursii si vizite, programul include 30 de ore de limba engleza si proiecte, cazare cu pensiune completa, transport cu autocarul, o gama larga de activitati si multa multa distractie!

Cazare

Cazarea va fi in 6 locatii diferite, in camere single sau cu mai multe paturi (in functie de locatie):

    · Londra (4 nopti), Edinburgh (6 nopti), Cotswolds (1 noapte): campus universitar, in camere SGL sau DBL cu baie proprie
    · York (1 noapte) la hotel sau resedinta privata, in camere DBL cu baie comuna
    · Lake District (1 noapte) la hostel, in camere cu 4 paturi si baie comuna
    · Manchester: 1 noapte la hotel sau resedinta privata, in camere DBL cu baie proprie

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este pe primul loc. Personalul este dedicat, calificat si experimentat. Copiii sunt insotiti atat in timpul deplasarilor de la o locatie la alta, in timpul orelor de curs cat si in timpul activitatilor.

Masa

Toti studentii primesc 3 mese/ zi. Mesele sunt atat de tip bufet cat si la pachet (in timpul excursiilor sau transferurilor intre orase); de asemenea participantii pot primi si bonuri valorice. Exista optiuni inclusiv pentru vegetarieni. 


Cursuri de limba Engleza

Pe timpul sederii din Edinburgh, elevii vor participa la lectiile de limba engleza, acestea fiind stimulante, variate si cel mai important acreditate British Council. Vor fi 18 ore de engleza, cu profesori calificati si creativi. Elevii sunt testati inainte de inceperea cursurilor, iar apoi repartizati in clase multi-nationale, in functie de nivel.
De asemenea participantii au inclus in program si un total de 8 ore de proiecte (2 ore/ proiect) cu diferite subiecte legate fie de Marea Britanie, fie de tabara.
Pe parcursul celor 2 saptamani elevii primesc manuale si material didactic foarte bine ales.

Certificat
Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc Certificat de Participare.


Activitati si excursii incluse

Sportul, jocurile si micile evenimente si discutii reprezinta o parte importanta a zilei, unde elevii nu numai ca vor continua sa exerseze limba engleza, interactionand cu ceilalti colegi internationali, dar vor lua parte si la o varietate de activitati amuzante si incitante.

Activitati: film, English Tea Party, Ceilidh (dans traditional scotian), Highland Games, diverse sporturi, dans, drama, disco, quiz night etc

Exemple de activitati :

  • Film
  • English Tea Party
  • Ceilidh (dans traditional scotian)
  • Highland Games
  • Diverse sporturi
  • Dans
  • Drama
  • Disco
  • Quiz night
  • Discutii poeti romantici

Excursii
Toti elevii vor participa la o multime de excursii si vizite avand posibilitatea sa experimenteze lucruri noi, de la cultura pana la distractie:

- York: York Minster, City Walls & Sharnbles
- Edinburgh: Tur centru istoric, Royal Mile, Holyrood Park & Arthur’s Seat, Edinburgh Castle, Fringe Show; The Edinburgh Fringe Experience & timp liber pentru plimbari si descoperire oras
- Lake District: Boat Tour of the Lakes
- Manchester: Manchester City Stadium Tour &Old Trafford Centre
- Stratford upon Avon, Stonehenge
- Londra: Shopping pe Oxford Street, Tower of London, West End Musical, Southbank & Shakespeare’s Globe, London Museums

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a se stabili inainte de plecare, tinand cont si de conditiile meteo, numarul de participanti etc.

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari