Tabara Circuit Universitati - East Coast, SUA

tabara circuit universitati east coast.jpg

Tara: America
Locatie: East Coast
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4225$

Prezentare tabara

Acest program ofera tinerilor sansa de a vizita si experimenta viata de student in cele mai prestigioase universitati de pe coasta de est a SUA.
Punctul de plecare pentru acest program este Boston, unul dintre primele orase din Statele Unite. Orasul a devenit un centru al educatiei de varf, gazduind doua dintre cele mai faimoase universitati din lume: Harvard University si Massachusetts Institute of Technology (MIT). Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul colegiului Fisher College, situat in Boston la aprox 10 minute de Harvard University si MIT.
Programul include atat cursurile pentru pregatire cat si workshop-uri saptamanale si vizite la universitati de renume. Workshop-urile vor avea teme precum alegerea universitatii potrivite, redactarea eseului pentru admitere dar si pregatire pentru interviu.


Programul de vara al taberei circuit include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 1 workshop pregatire acces universitate
· Cazare in campusul universitatii Fisher College in resedinta studenteasca tip dormitory, in camere cu 2-4 paturi, cu baie comuna (aprox. 1 baie la 4 copii)
· 3 mese/zi de luni pana vineri, brunch sambata si brunch si cina duminica
· Program complex de activitati si vizite; exemple de activitati si vizite: Newbury Street, Freedom Trail, Beacon Hill & The State House, Faneuil Hall & Quincy Market, Presidential Center, Boston Duck Tour, Six Flags Amusement Park, CambridgeSide Galleria, petrecere de ramas bun etc.
· 7 vizite cu ghid la universitati: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Brown University, University of Massachusetts Boston, Fisher College,  Boston College, Boston University
· Transportul in timpul vizitelor si excursiilor incluse in program
· Supraveghere in timpul activitatilor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroport Boston Logan (pentru plecari pana cel tarziu 5pm)


Interval de participare 2019:

23 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 03 August   


Tarif:

4225 USD/ 3 saptamani


Optional:

· Excursie optionala in weekend New York (tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Boston – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD (daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari