Tabara Circuit Universitati - East Coast, SUA

tabara circuit universitati east coast.jpg

Tara: America
Locatie: East Coast
Varsta: + 15 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
23 Iun - 13 Iul
14 Iul - 03 Aug 2019
4225$

Prezentare tabara

Acest program ofera tinerilor sansa de a vizita si experimenta viata de student in cele mai prestigioase universitati de pe coasta de est a SUA.
Punctul de plecare pentru acest program este Boston, unul dintre primele orase din Statele Unite. Orasul a devenit un centru al educatiei de varf, gazduind doua dintre cele mai faimoase universitati din lume: Harvard University si Massachusetts Institute of Technology (MIT). Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul colegiului Fisher College, situat in Boston la aprox 10 minute de Harvard University si MIT.
Programul include atat cursurile pentru pregatire cat si workshop-uri saptamanale si vizite la universitati de renume. Workshop-urile vor avea teme precum alegerea universitatii potrivite, redactarea eseului pentru admitere dar si pregatire pentru interviu.


Programul de vara al taberei circuit include:

·  Test initial de evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Saptamanal 18 lectii de limba engleza (15 ore), predate de profesori calificati, in clase internationale de maxim 20 elevi
· Saptamanal 1 workshop pregatire acces universitate
· Cazare in campusul universitatii Fisher College in resedinta studenteasca tip dormitory, in camere cu 2-4 paturi, cu baie comuna (aprox. 1 baie la 4 copii)
· 3 mese/zi de luni pana vineri, brunch sambata si brunch si cina duminica
· Program complex de activitati si vizite; exemple de activitati si vizite: Newbury Street, Freedom Trail, Beacon Hill & The State House, Faneuil Hall & Quincy Market, Presidential Center, Boston Duck Tour, Six Flags Amusement Park, CambridgeSide Galleria, petrecere de ramas bun etc.
· 7 vizite cu ghid la universitati: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Brown University, University of Massachusetts Boston, Fisher College,  Boston College, Boston University
· Transportul in timpul vizitelor si excursiilor incluse in program
· Supraveghere in timpul activitatilor si excursiilor
· Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu international
· Transfer de la - la aeroport Boston Logan (pentru plecari pana cel tarziu 5pm)


Interval de participare 2019:

23 Iunie - 13 Iulie
14 Iulie - 03 August   


Tarif:

4225 USD/ 3 saptamani


Optional:

· Excursie optionala in weekend New York (tarif la cerere)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 250 USD
· Taxa de viza 160 USD
· Transport cu avionul Bucuresti – Boston – Bucuresti
· Taxa UM cca. 100 USD (daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)
· Asigurare complexa de calatorie

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari