Tabara Business & Hospitality - Montreux, Elvetia

tabara business hospitality montreux elvetia.jpg

Tara: Elvetia
Locatie: Montreux
Varsta: 16-20 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 17 Aug 2024
2100CHF

Prezentare tabara

Montreux se afla intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Elvetia. Orasul gazduieste numeroase scoli internationale si mii de turistii vin din intreaga lume pentru a contempla frumusetea acestuia. Renumitul Festival de Jazz de la Montreux atrage peste 200.000 de fani ai muzicii live timp de doua saptamani in fiecare an, in luna iulie.
Participantii la programul de Business & Hospitality stau in cladirile HIM din inima orasului Montreux. Campusul este situat ideal in centrul orasului, in apropiere de gara si la cinci minute de mers pe jos de lac. Facilitatile includ sali de clasa moderne, o receptie deschisa 24 de ore pe zi, restaurant, gradina panoramica si terasa, acces Wi-Fi etc.
 

Programul taberei de Business & Hospitality include:
· Informatii si orientare la sosire
· Acces la material didactic si manuale bine concepute, pe toata perioada taberei
· Cursuri de specialitate: la alegere intre 4 variante: Swiss Hospitality (sapt 1,2,4,5), Entrepreneurship & Leadership (sapt 2,3,5,6), Luxury & Innovation (sapt 3,4,6,7) si Business English (in orice saptamana)
· Certificat de participare la finalul taberei
· Cazare in campus, in camere duble standard cu baie proprie
· Pensiune completa (3 mese/ zi), de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Program de activitati de dupa-amiaza la alegere intre 2 variante: “Aquaventure” (Lavey Thermal Baths, water park, piscina, stand-up paddle) sau “Discover Switzerland” (Boat Tour, Aquatis, Gruyeres & Cailler Chocolate Factory, Glacier 3000, Charlie Chaplin Museum, Chateau Chillon etc)
· Program de activitati de seara: Ice-Breaker, Karaoke, Board Games, Cinema, Ping-pong etc
· Saptamanal 1 excursie de o jumatate de zi miercurea - hiking
· Saptamanal 1 excursie de o zi sambata (exceptie sambata plecarii), in locatii precum: Olympic Museum Lausanne sau Berna
· Asistenta din partea personalului local
 

Interval de participare 2024: 
30 Iunie - 17 August 
Durata: 1-7 saptamani (in fiecare saptamana de participare se alege un curs de specialitate din cele 4 variante)
 

Tarif:   
1 saptamana 2100 CHF     
2 saptamani 4050 CHF  
3 saptamani 5950 CHF   
saptamana aditionala 1800 CHF 
    

Optional:
· Program activitati dupa-amiaza (in locul “Aquaventure” sau “Discover Switzerland”): “Adrenaline Rush” (rafting, Via Ferrata, Adventure Park etc) - cost suplimentar 150 CHF;  disponibil in saptamanile 2,4,6
· Supliment cazare in camera dubla deluxe (cu vedere la lacul Geneva) 100 CHF/ sapt
· Supliment cazare in camera single standard 100 CHF/ sapt
· Supliment cazare in camera single deluxe (cu vedere la lacul Geneva) 200 CHF/ sapt
· Supliment examen IELTS Global Exam 350 CHF (examenul se sustine in data de 27 iulie 2024; este oferit gratuit participantilor care stau minim 3 saptamani)
 

Tariful NU include:
· Taxa de inscriere 175 CHF
· Transport cu avionul Bucuresti - Geneva - Bucuresti  
· Transfer individual dus-intors aeroport Geneva 350 CHF
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare din Romania

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari