Program Limba Engleza Parent & Child - Canterbury, Anglia

program limba engleza parent child canterbury anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cantebury
Varsta: 5-7;8-10;11-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 25 Aug 2020
£250

Descriere curs

Pentru cei care doresc sa combine intr-un mod placut invatarea si practicarea limbii engleze, programul special conceput pentru familii din Canterbury este ideal. Canterbury, faimos pentru una din cele mai impresionante catedrale din Europa, este un oras medieval cu stradute inguste cu magazine, restaurante si boutique-uri ce contribuie la atmosfera tipic britanica a orasului. 
Un mediu sigur, cu conditii excelente atat pentru studiul limbii engleze cu profesori vorbitori native cat si pentru petrecerea unei vacante de neuitat alaturi de intreaga familie.


Programul de limba engleza Parent & Child include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor, pentru orice nivel
· Manuale si material didactic bine ales, disponibil pe toata durata cursului
· Raport de evaluare finala si certificat de absolvire curs

· Program copii 5-7 ani:
· Saptamanal 15 ore program Playtime (activitati & jocuri special concepute pentru dezvoltarea vocabularului) intre orele 9 - 12.30 pm
 · Activitatile includ drama, muzica, arts and crafts si multe alte experiente distractive alturi de copii internationali cu varste similare

· Program copii 8-17 ani:
· Saptamanal 20 ore de limba engleza predate de profesori calificati, adecvate varstei, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii, intre orele 9 - 12.30 pm
· Doua dupa-amieze/ saptamana English in Action & UK Culture - program destinat utilizarii limbii engleze in situatii autentice (in magazine, in oras, la cumparaturi etc)

· Program parinte:
· Saptamanal 15 ore (intre orele 9 - 12.30 pm), predate de profesori calificati, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti (curs General), sau in grupuri mici de 4 participanti (curs Intensiv Business)

Remarca: pentru copiii cu varste sub 10 ani, unul din parinti trebuie sa fie disponibil dupa-amiaza 


Interval de participare 2020:

07 Iulie - 25 August   


Tarif program copil:
Varsta Tarif / saptamana
5-7 ani 250 GBP
8-17 ani 270 GBP
Tarif program parinte:
Tip curs Tarif 15 ore
General 280 GBP / sapt
Intensiv Business 490 GBP / sapt
Tarif cazare: 

·  Cazare in apartamente, capacitate 2-6 persoane, self-catering, de la 350 GBP/ saptamana  


Optional:

· Supliment program activitati copii & parinti (o excursie de o zi intreaga, o excursie de jumatate de zi, 2 activitati dupa-amiaza & 2 activitati de seara) 190 GBP/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP    
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie
· Transfer de la aeroportul Londra Heathrow de la 150 GBP/ sens (1-3 pers)

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari