Program Limba Engleza Parent & Child - Canterbury, Anglia

program limba engleza parent child canterbury anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cantebury
Varsta: 5-7;8-10;11-17
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
07 Iul - 25 Aug 2019
£250

Descriere curs

Pentru cei care doresc sa combine intr-un mod placut invatarea si practicarea limbii engleze, programul special conceput pentru familii din Canterbury este ideal. Canterbury, faimos pentru una din cele mai impresionante catedrale din Europa, este un oras medieval cu stradute inguste cu magazine, restaurante si boutique-uri ce contribuie la atmosfera tipic britanica a orasului. 
Un mediu sigur, cu conditii excelente atat pentru studiul limbii engleze cu profesori vorbitori native cat si pentru petrecerea unei vacante de neuitat alaturi de intreaga familie.


Programul de limba engleza Parent & Child include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial de evaluare a cunostintelor, pentru orice nivel
· Manuale si material didactic bine ales, disponibil pe toata durata cursului
· Raport de evaluare finala si certificat de absolvire curs

· Program copii 5-7 ani:
· Saptamanal 15 ore program Playtime (activitati & jocuri special concepute pentru dezvoltarea vocabularului) intre orele 9 - 12.30 pm
 · Activitatile includ drama, muzica, arts and crafts si multe alte experiente distractive alturi de copii internationali cu varste similare

· Program copii 8-17 ani:
· Saptamanal 20 ore de limba engleza predate de profesori calificati, adecvate varstei, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 15 copii, intre orele 9 - 12.30 pm
· Doua dupa-amieze/ saptamana English in Action & UK Culture - program destinat utilizarii limbii engleze in situatii autentice (in magazine, in oras, la cumparaturi etc)

· Program parinte:
· Saptamanal 15 ore (intre orele 9 - 12.30 pm), predate de profesori calificati, acreditate British Council, in clase internationale de maxim 12 participanti (curs General), sau in grupuri mici de 4 participanti (curs Intensiv Business)

Remarca: pentru copiii cu varste sub 10 ani, unul din parinti trebuie sa fie disponibil dupa-amiaza 


Interval de participare 2019:

07 Iulie - 25 August   


Tarif program copil:
Varsta Tarif / saptamana
5-7 ani 250 GBP
8-17 ani 270 GBP
Tarif program parinte:
Tip curs Tarif 15 ore
General 280 GBP / sapt
Intensiv Business 490 GBP / sapt
Tarif cazare: 

·  Cazare in apartamente, capacitate 2-6 persoane, self-catering, de la 350 GBP/ saptamana  


Optional:

· Supliment program activitati copii & parinti (o excursie de o zi intreaga, o excursie de jumatate de zi, 2 activitati dupa-amiaza & 2 activitati de seara) 190 GBP/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP    
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Asigurare complexa de calatorie
· Transfer de la aeroportul Londra Heathrow de la 150 GBP/ sens (1-3 pers)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari