Internship Future Professional - Londra, Anglia

internship future professional londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 12-14 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
14 - 19 Aug 2023 (5 zile)
14 - 23 Aug 2023 (10 zile)
£1475

Prezentare Internship

Programele de internship pentru adolescenti sunt desfasurate de catre o organizatie cu sediul in Londra, condusa de un grup de profesionisti cu experienta din unele dintre cele mai competitive cariere din lume. Programele lor ofera studentilor o experienta imersiva a carierei lor de vis inainte de a incepe universitatea, astfel incat sa poata avea un avantaj in fata concurentei lor. Peste 45.000 de tineri din >100 de tari diferite au participat la aceste programe, care se desfasoara atat "face to face", in Londra si in alte orase din intreaga lume, cat si online.


Programul internship-urilor Future Professional include:

5 sau 10 zile (in functie de durata selectata) de activitati specifice domeniului ales; sunt disponibile urmatoarele domenii: MedicinaInginerieDreptInvestment Banking si Informatica (regasiti mai jos descrierile pt fiecare domeniu)


Descrieri programe Internship

Future Doctor:
- program 5 zile: Priveste o operatie chirurgicala. Realizeaza proceduri clinice precum CPR si suturare. Intalneste pacienti reali si preia istoricul medical. Primeste sfaturi din partea scolii medicale.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Experimenteaza specializari diferite: chirurgie, psihiatrie, oncologie si dermatologie. Participa la o sesiune privata de socializare cu medici de top.

Future Engineer:
- program 5 zile: Organizeaza o misiune pe Marte si realizeaza design-ul unei rachete spatiale pe care sa o folosesti pentru tine si echipa ta. Descompune o masinarie sub supravegherea unui inginer experimentat.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Participa la o lectie imersiva despre robotica si inteligenta artificiala. Rezolva o serie de probleme dificile STEM (stiinte, tehnologie, inginerie, matematica) in cadrul unui escape room interactive. Sesiune privata de socializare cu profesionisti din domeniu.

Future Lawyer:
- program 5 zile: Aplica un set complex de legi si prezinta argumente relevante intr-un caz important. Participa la lectii de vorbit in public tinute de avocati. Construieste si prezinta o persecutie publica impotriva acuzatului.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Scoate client din inchisoare in cadrul unui escape room. Participa la o intalnire cu avocati. Descopera legea drepturilor omului si activismul. Sesiune privata de socializare cu avocati profesionisti. Primeste sfaturi personalizate despre viitoarea cariera.

Future Investment Banker:
- program 5 zile: Descopera lumea comertului global cu ajutorul expertilor. Priveste, in direct, o afacere de fuziune a doua companii globale. Construieste propriul portofoliu de investitii si incearca sa aduci mari profituri.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Realizeaza un plan de start-up si prezinta idea unor investitori. Salveaza lumea de la colaps financiar in cadrul unui escape room. Sesiune privata de socializare cu investitori de top. Primeste sfaturi personalizate despre viitoarea cariera.

Future Software Engineer:
- program 5 zile: Creaza design-ul unui program complex sub supravegherea expertilor. Descompune, reconstruieste si personalizeaza un turn computerizat. Descopera lumea robotilor si intelege cum pot ajuta sistemul educational.
- program 10 zile: Cele de mai sus + Realizeaza un joc video retro intr-unul din primele limbaje de programare. Salveaza Marea Britanie de un atac cibernetic periculos. Invata cum sa abordezi situatia globala prin tehnologie de ultima generatie. Sesiune privata de socializare cu informaticieni de top. Primeste sfaturi personalizate despre viitoarea cariera.


Interval de participare 2023:

​14 August - 23 August

Durata: 5 sau 10 zile


Tarif:

1475 GBP (program de 5 zile)
2850 GBP (program de 10 zile)


Optional:

​· Cazare in una dintre resedintele UCL (Garden Halls sau College Hall), in camere single cu baie proprie, cu toate mesele incluse si program de activitati de socializare in fiecare seara: 990 GBP (6 nopti) sau 1815 GBP (11 nopti). In cazul rezervarii cazarii, sosirea in Londra se va face cu 1 zi inainte de inceperea programului de internship, iar plecarea din Londra cu 1 zi dupa finalizarea programului de internship
· Transfer aeroport - resedinta - aeroport: 150 GBP / one-way


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania


Nota! Programele se desfasoara in limba engleza si nu includ cursuri de limba; astfel este recomandat un nivel de limba engleza minim B2 pentru participare.

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari