Cursuri Online Limba Engleza 4:1 pentru copii si adolescenti 10-17 ani

cursuri online limba engleza 41 pentru copii si adolescenti 10 17 ani.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 10-13;14-17 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
in fiecare saptamana, in limita disponibilitatii
£300
Galerie foto

Descriere curs

Cursul online de limba engleza este organizat de o scoala partenera cu o experienta de peste 25 ani in predarea limbii engleze atat in sala de clasa, in regim de meditatii private (home tuition), cat si in mediul online, dezvoltand in timp o retea ampla de profesori precum si o platforma proprie pentru studiul online.

Scoala partenera desfasoara cursuri online pentru tineri cu varste cuprinse intre 10 – 17 ani, in format 4:1 (grupa formata din 4 elevi de acelasi nivel, cu un profesor). Avantajul unui astfel de curs este ca profesorul poate acorda fiecarui elev atentie sporita iar copiii pot invata o limba straina si in acelasi timp sa isi faca un prieteni noi, de alte nationalitati.   


Cursul de limba engleza 4:1 include:

· Test initial de limba engleza pentru verificarea nivelului
· Saptamanal 2 ore de limba engleza, sustinute de un profesor calificat, in grupe de 4 elevi; cursurile se sustine in totalitate online, 2 zile pe saptamana, intre orele 18:00 – 19:00 (ora Romaniei)
· Acces la platforma online interactiva prin intermediul careia se sustin cursurile
· Materiale de studiu
· Monitorizarea progresului, iar la finalul cursului se va primi un raport cu materia parcursa dar si recomandari pentru viitor


Date de participare 2021:

Cursurile incep in fiecare zi de luni, in functie de disponibilitate

Durata cursului: 10 saptamani


Tarif curs 4:1: 

300 GBP/ 10 saptamani (20 ore; curs Engleza General 10-13 ani sau 14-17 ani)
540 GBP/ 10 saptamani (30 ore; curs pregatire Cambridge First Certificate 14-18 ani)


De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari