Cursuri Online Limba Engleza 2:1 pentru copii si adolescenti 10-17 ani

cursuri online limba engleza 21 pentru copii 10 17 ani.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 10-13;14-17 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
8 Iun - 28 Aug 2020
£395

Galerie foto

Descriere curs

Cursul online de limba engleza este organizat de o scoala partenera cu o experienta de peste 25 ani in predarea limbii engleze atat in sala de clasa, in regim de meditatii private (home tuition), cat si in mediul online, dezvoltand in timp o retea ampla de profesori precum si o platforma proprie pentru studiul online.

Pe durata verii, in perioada 8 iunie  - 28 august scoala partenera desfasoara cursuri online pentru tineri cu varste cuprinse intre 10 – 17 ani, in format 2:1 (grupa formata din 2 elevi de acelasi nivel, cu un profesor). Avantajul unui astfel de curs este ca profesorul poate acorda fiecarui elev atentie sporita iar copiii pot invata o limba straina si in acelasi timp sa isi faca un prieten nou, de alta nationalitate.   


Cursul de limba engleza 2:1 include:

· Test initial de limba engleza pentru verificarea nivelului
· Saptamanal 15 ore de limba engleza, sustinute de un profesor calificat, in grupe de 2 elevi; cursurile se sustine in totalitate online, de luni pana vineri, intre orele 11:00 –  12:30 & 13:00-14:30 (ora Romaniei)
· Evaluare nivel initial de cunostinte, la inceperea cursului si analiza nevoilor elevului pentru conceperea unui program de studiu personalizat
· Acces la platforma online interactiva prin intermediul careia se sustin cursurile
· Materiale de studiu
· Monitorizarea progresului, iar la finalul cursului se va primi un raport cu materia parcursa dar si recomandari pentru viitor
· Program de activitati distractive, in grupe internationale de max 8 copii (activitati separate pentru 10-13 si 14-17 ani); aceste activitati se desfasoara dupa-amiaza intre orele 16:00 -18:00, de luni pana vineri; exemple de activitati:

- learning a song with a professional singer
- baking a cake and having a ‘bake-off competition’
- dance classes, yoga and fitness
- book and film clubs
- board games and quizzes
- virtual guided tours of museums, famous British landmarks, beaches, museums, country houses and castles
- project work


Date de participare 2020:

Cursurile incep in fiecare zi de luni in intervalul 8 iunie – 28 august, in functie de disponibilitate

Durata cursului: min. 1 saptamana


Tarif curs 2:1: 

395 GBP/ saptamana


De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari