Curs Online de Weekend pentru Adolescenti – Toastmasters (Public Speaking)

curs online de weekend pentru adolescenti toastmasters public speaking.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
la cerere
£150
Galerie foto

Descriere curs

Cursul online pentru adolescenti cu tematica Public Speaking (Toastmasters) a fost conceput astfel incat sa nu se suprapuna cu programul de scoala al elevilor, se desfasoara in totalitate online si este sustinut de tutori din UK, absolventi ai University of Oxford sau University of Cambridge.

Scopul acestor cursuri este de a oferi copiilor o alternativa distractiva si interesanta de petrecere a timpului liber, printr-un program interactiv menit le dezvolte abilitatile de comunicare.

Cursul este format din 5 sesiuni a cate 1,5 ore fiecare, astfel:

  • Curs de 5 saptamani (o sesiune in fiecare saptamana, sambata in intervalul orar 13:00-14:30 ora Romaniei), perioada 17 iulie - 14 august
  • Curs de 5 zile (o sesiune in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 12-13:30 sau 16:00 - 17:30 ora Romaniei), perioada 5-9 iulie sau 16-20 august

Toastmasters (Public Speaking)
Boost your public speaking confidence, learning how to find your speaking style, write a speech and capture any audience’s attention.
Over 5 weeks, learn how to open a speech, methods for structuring speeches, techniques to make your speech stand out, ways to improve delivery, and experience how to present different speeches. The course comprises both self- created speeches and analysis of famous speeches from Winston Churchill to Charlie Chaplin.

 


Programul include:

· Test online de limba engleza pentru evaluarea nivelului (nivel minim necesar B1)

· 7.5 ore de studiu live (1.5 ore/ saptamana), prin intermediul platformei zoom (sau o platforma similara), in grupe de aprox 6-12 elevi (este necesara inscrierea a minim 6 elevi cu acelasi nivel de limba engleza pentru formarea grupei)

· Cele 7.5 ore vor fi impartite in 5 sesiuni a cate 1.5 ore desfasurate astfel:

  • Curs de 5 saptamani: perioada 22 mai - 19 iunie,  in fiecare sambata in intervalul orar 18:00 – 19:30 (ora Romaniei)
  • Curs de 5 saptamani: perioada 17 iulie - 14 august, in fiecare sambata in intervalul orar 13:00 – 14:30 (ora Romaniei)
  • Curs de 5 zile: perioada 16-20 august, in fiecare zi de luni pana vineri in intervalul orar 12:00 - 13:30 (ora Romaniei)

· Exemplu program:

  1. Opening a speech & origins of speechcraft
  2. Structuring a speech & presentation style
  3. Techniques to stand out & speech analysis
  4. Correcting bad speaking habits & speaking in a group
  5. Delivering a speech & winning over the audience

· Certificat de participare la finalul cursului, in format digital


Interval de desfasurare 2021-2022:

perioada la cerere

Durata cursului: 5 saptamani sau 5 zile

Nota! pentru formarea unei grupe este necesara inscrierea a min. 6 elevi cu nivel similar


Tarif:

150 GBP + TVA


Tariful NU include: 

· TVA 19%


De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari