Cursuri Online CELTA Part-Time Acreditate de Cambridge English - Pentru Profesori

curs online teacher training limba engleza part time celta.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
18 Apr – 18 Iul 2020
16 Mai – 15 Aug 2020
£1495

Galerie foto

Descriere curs

Calificarea CELTA este recunoscuta de British Council si va va permite sa predati limba engleza oriunde in lume. Aceasta calificare nu expira, astfel ca odata ce ati finalizat cu succes acest curs veti fi un profesor de limba engleza calificat pe viata.

Scoala partenera este situata in zona centrala a Londrei, avand o experienta de peste 65 ani in predarea limbii engleze. Fondatorul scolii este cel care a conceput primul curs de teacher training acum 57 ani, curs ce a stat la baza dezvotarii CELTA.    

Anual peste 500 de profesori isi obtin calificarea CELTA participand la cursurile oferite de partenerii nostri, atat in format clasic cat si online.

Pentru cei ce au un program incarcat si nu se pot inscrie la un curs CELTA full time, partenerii nostri au dezvoltat optiunea de Part time CELTA – un curs ce se desfasoara cate 2 seri pe saptamana (un total de 6 ore/ saptamana), pe durata a 13 saptamani.

Cursul CELTA se adreseaza tuturor celor ce isi doresc sa inceapa o cariera de profesor de limba engleza, fiind potrivit atat celor fara experienta in predare cat si profesorilor experimentati, dar care isi doresc sa obtina aceasta calificare.

Pentru admiterea la acest curs este necesar un nivel avansat de limba engleza (C1) si o varsta minima de 18 ani (recomandat peste 20 ani).

Pentru obtinerea calificarii CELTA este necesara parcurgerea intregului cursului, indeplinirea cu succes a sarcinilor stabilite de instructori, dar si evaluarea ce va fi efectuata de reprezentanti externi, ai Cambridge Assessment English.


Programul cursului online include:

· Test initial de limba engleza urmat de un interviu sustinut prin telefon sau skype cu un reprezentant al scolii, pentru admiterea la acest curs
· 120 ore de curs, impartite in 6 ore pe saptamana (2 seri), timp de 13 saptamani, astfel:
               - cursurile se desfasoara in intervalul orar 18.30 – 21.30 ora Londrei (20:30 – 23:30 ora Romaniei), in zilele de (luni si miercuri sau marti si joi)  
· Grupele de studiu vor fi internationale, formate din max. 15 participanti
· Cursul acopera 5 arii de predare:

  • An introduction to teaching
  • Language skills and analysis
  • Teaching the four skills: reading, writing, listening and speaking
  • Planning classes and preparing resources
  • Teaching and professionalism

Cerinte obligatorii:

· Varsta minima de 18 ani (in mod ideal candidatii ar trebui sa aiba 20 de ani sau mai mult, dar se pot accepta si persoane de 18-20 ani)
· Nivel al limbii engleze – Writing &Reading – minim C1
· Finalizarea cu succes a unui interviu si a unui test de competente 


Date de desfasurare 2020:

18 Aprilie – 18 Iulie (zile de predare luni si miercuri)
16 Mai – 15 August (zile de predare marti si joi)


Tarif curs:

1495 GBP/ 13 saptamani (120 ore in total)


Tariful nu include:

· Taxa evaluare Cambridge 156 GBP
· Taxa de inscriere 30 GBP

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari