Cursuri Online Limba Engleza pentru Copii in Colaborare cu National Geographic Learning

curs online limba engleza 12 15 ani in colaborare cu national geographic learning.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 8-12;13-17 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
28 Iun - 27 Aug 2021
139€

Galerie foto

Descriere curs

Cu o experienta de peste 29 ani in predarea limbii Engleza scoala partenera are deschise peste 30 centre in 24 orase situate in 8 tari. Peste o jumatate de milion de elevi le-au trecut pragul incepand cu anul 1991, iar in ultimii 2 ani s-au extins si in online prin cursurile virtuale desfasurate in parteneriat cu platforma National Geographic Learning. Cursurile online combina studiul in spatiul virtual cu interactiunea cu colegi din alte tari si studiul individual.

Cursurile se vor desfasura prin intermediul aplicatiilor precum Microsoft Teams sau Zoom, pentru a asigura o interactiune cat mai buna cu colegii de clasa si profesorul. Progresul participantilor este inregistrat si monitorizat, precum si prezenta la curs.

Pe durata cursului online, participantii vor avea acces la platforma online a scolii ce pune la dispozitie o multitudine de materiale de studiu pentru a continua procesul de invatare si in afara orelor de curs, dar si materiale interactive produse de National Geographic Learning gratie parteneriatului lor.


Programul cursului online include:

· Test initial de limba engleza, sustinut online, pentru plasarea in grupe de studiu
· Saptamanal 10 lectii de limba engleza general in grupe internationale de aprox 5-10 participanti, in functie de nivel, sustinute de profesori calificati prin intermediul mediului online (o lectie dureaza 45 minute)
· Saptamanal 5 sesiuni de program social si cultural (o sesiune dureaza 45 minute); exemple de activitati: tururi virtuale, quiz-uri, jocuri precum Pictionary, Bingo si multe altele
· Cursurile vor avea loc de luni pana vineri, prin intermediul Microsoft Teams (sau Zoom), in intervalul 8:00 - 10:35 ora UK (10:00 - 12:35 ora Romaniei) sau intervalul 17:00 - 19:35 ora UK (19:00 - 21:35 ora Romaniei)
· Materiale de studiu on format online prin intermediul platformei online a scolii, in parteneriat cu National Geographic Learning
· Acces gratuit pentru 12 luni la pachetul Microsoft Office (pentru cei ce dowloadeaza aplicatia Microsoft Teams)
· Certificat de participare curs, in format digital (pentru obtinerea certificatului este necesara prezenta 100%)


Date de participare 2021:

Cursurile incep in fiecare zi de luni in intervalul 28 Iunie - 27 August, in functie de disponibilitate

Durata cursului: min 1 saptamana

Nota! pentru formarea unei grupe de studiu este necesara inscrierea a min 5 elevi cu nivel similar


Tarif curs:

139 EUR/ 1 saptamana
258 EUR/ 2 saptamani
357 EUR/ 3 saptamani
436 EUR/ 4 saptamani


Tariful nu include:

·  Taxa de inscriere 35 EUR
·  TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari