Cursuri Online Limba Engleza pentru Copii in Colaborare cu National Geographic Learning

curs online limba engleza 12 15 ani in colaborare cu national geographic learning.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 12-15 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2020
119€

Galerie foto

Descriere curs

Cu o experienta de peste 29 ani in predarea limbii Engleza scoala partenera are deschise peste 30 centre in 24 orase situate in 8 tari. Peste o jumatate de milion de elevi le-au trecut pragul ingepand cu anul 1991, iar in ultimii 2 ani s-au extins si in online prin cursurile virtuale desfasurate in parteneriat cu platforma National Geographic Learning. Cursurile online combina studiul in spatiul virtual cu interactiunea cu colegi din alte tari si studiul individual.

Cursurile se vor desfasura prin intermediul aplicatiilor precum Microsoft Teams sau Zoom, pentru a asigura o interactiune cat mai buna cu colegii de clasa si profesorul. Progresul participantilor este inregistrat si monitorizat, precum si prezenta la curs.

Pe durata cursului online, participantii vor avea acces la platforma online a scolii ce pune la dispozitie o multitudine de materiale de studiu pentru a continua procesul de invatare si in afara orelor de curs, dar si materiale interactive produse de National Geographic Learning gratie parteneriatului lor.


Programul cursului online include:

· Test initial de limba engleza, sustinut online, pentru plasarea in grupe de studiu
· Cursuri de limba engleza general (90 minute/zi, de luni pana vineri, impartite in 2 sesiun a cate 45 minute cu pauza de 10 minute intre ele) in grupe internationale de aprox 4-8 participanti, in functie de nivel, sustinute de profesori calificati prin intermediul mediului online, sub forma de video-conferinta si project work sub indrumarea profesorului
· Cursurile se sustin live, de luni pana vineri, incepand cu ora 15:00 CET (ora 16:00 ora Romaniei)
· Materiale de studiu on format online prin intermediul platformei online a scolii, in parteneriat cu National Geographic Learning
· Acces gratuit pentru 12 luni la pachetul Microsoft Office (pentru cei ce dowloadeaza aplicatia Microsoft Teams)
· Certificat de participare curs, in format digital (pentru obtinerea certificatului este necesara prezenta 100%)


Date de participare 2020:

Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului 2020, in functie de disponibilitate

Nota! pentru formarea unei grupe de studiu este necesara inscrierea a min 4 elevi cu nivel similar


Tarif curs:

119 EUR/ saptamana/ persoana


Tariful nu include:

·  Taxa de inscriere 20 EUR
·  Taxa de inregistrare externa 45 EUR

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari