Cursuri Online CELTA Full-Time - Acreditate de Cambridge English - Pentru Profesori

curs online fast track celta.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
04/01/21, 15/02/21, 29/03/21, 10/05/21, 21/06/21, 05/07/21, 02/08/21, 13/09/21, 25/10/21

£1395

Galerie foto

Descriere curs

Partenerii nostri au instruit mii de profesori prin cursurile CELTA in ultimii 20 de ani, iar absolventii acestor cursuri predau limba engleza, in prezent, in peste 50 de tari din intreaga lume. Scoala ofera un program de predare personalizat, livrat de profesionisti instruiti si cu experienta. Fiecare curs CELTA este validat extern de Cambridge English, parte a Universitatii din Cambridge, astfel încat sa puteti fi sigur de calitatea pe care o primiti.

Obtineti calificarea CELTA apreciata in orice parte a lumii cu noul program CELTA Fast Track Online! Dupa doar 5 saptamani de studiu online si practica de predare, veti fi certificat sa predati limba engleza, atat in cadrul unei clase, cat si online. Nu este necesara experienta anterioara de predare, facand din aceasta alegerea perfecta daca doriti sa va specializati sau sa incepeti o noua cariera - toate acestea din confortul propriei locuinte!

Cursul CELTA Fast Track Online este exact acelasi program calitativ ca si cursul "face-to-face" organizat in cadrul centrelor de formare, dar livrat de aceasta data complet online. Acesta include de asemenea lecții despre cum sa predai online, o abilitate din ce in ce mai cautata in contextul actual.

CELTA (certificat in predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi) este calificarea de predare a limbii engleze cea mai recunoscuta din lume si calificarea solicitata de cele mai multe ori de catre angajatori.


Programul cursului online include:

      1. TEHNICAL ORIENTATION

Ca parte a pachetului, puteti participa la Saptamana de orientare tehnica pre-curs - pentru candidatii care doresc sa beneficieze de training cu platformele de studiu online. Acest lucru va va permite să fiti complet pregatiti si increzatori atunci cand incepe cursul.

       2. LANGUAGE AWARENESS

Aceasta componenta este conceputa pentru a familiariza cursantii cu aspectele limbii engleze. Se concentreaza pe gramatica si structura (forma), sensul in context (functie) si sistemul sonor al limbii engleze (fonologie).

     3. METHODOLOGY OF LANGUAGE TEACHING & LEARNING
Aceasta implica analiza si aprecierea diferitelor metode, stiluri si strategii pentru predarea si invatarea limbilor străine. De asemenea, va sunt prezentate si o serie de ajutoare didactice si tehnici de management.

    4. TEACHING PRACTICE
Cursul este foarte practic, iar practica de predare are loc folosind aplicatia Zoom sub indrumarea tutorelui. Indrumatorul dvs. va va ajuta si va va ghida pe tot parcursul cursului. Veti castiga experienta in predarea la doua niveluri distincte.

    5. WRITTEN ASSIGNMENTS
Candidatii trebuie sa completeze 4 stagii scrise, care variaza de la analiza limbajului formal la un studiu al materialelor didactice. Acestia sunt punctati pe baza unui sistem pass/fail, iar candidatii trebuie sa treaca 3 din 4 stagii.

     6. LIVE ONLINE OBSERVATION
In timpul cursului veti avea sesiuni de 6 ore de observare online live. Acest lucru va va oferi posibilitatea de a vedea profesori cu experienta in actiune. Aceste observatii sunt completate de sarcini specifice de observare, la care se va face referire pe parcursul intregului curs.


Cerinte obligatorii:
  • Varsta minima de 18 ani (in mod ideal candidatii ar trebui sa aiba 20 de ani sau mai mult, dar se pot accepta si persoane de 18-20 ani)

  • Nivel al limbii engleze – Writing &Reading – minim C1

  • Finalizarea cu succes a unui interviu si a unui test de competente 


Date de incepere 2021:

04/01/21, 15/02/21, 29/03/21, 10/05/21, 21/06/21, 05/07/21, 02/08/21, 13/09/21, 25/10/21

*Tehnical Orientation va incepe cu o saptamana inainte de cursul CELTA s iformeaza studentii in utilizarea instrumentelor online esentiale pentru cursul CELTA.

Tarif curs:

1395 GBP/ 5 saptamani (120 ore in total)

*Pretul include scolarizare, suport online, practică didactică, taxa de înregistrare Cambridge și materiale de curs


Tariful nu include:

· Taxa de inscriere 25 GBP
· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari