Cursuri Online Business and Professional English pentru Adulti

curs limba engleza 11 business professional english.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2021
£275

Galerie foto

Descriere curs

Scoala partenera are o experienta de peste 25 ani in organizarea cursurilor 1:1, dezvoltand in timp o retea ampla de profesori precum si o platforma proprie, dedicata studiului online.

Cursul de limba engleza Business & Professional va fi adaptat nevoilor cursantului, astfel asigurand un progres rapid si o imbunatatire aspectelor necesare cursantului, ca de exemplu: limbajul necesar intalnirilor, negocierilor, sustinerea prezentarilor, dar si tehnici pentru comunicarea scrisa precum emails sau scrisori.

Acest curs este util pentru: Pregatire CV si interviu pentru cei ce sunt in cautarea unui job, perfectionare limbaj specific domeniului actual de lucru: Medicina, Turism, Imobiliare, Marketing & Sales, Resurse Umane,  Media, Aviatie, Finante, Banking, Contabilitate, Inginerie, Drept si multe altele.


Beneficiile cursului de limba engleza:

· Evaluare nivel initial de cunostinte, la inceperea cursului si analiza nevoilor elevului pentru conceperea unui program de studiu personalizat
· Cursuri online one-to one, sustinute de un profesor calificat; cursurile se rezerva in blocuri de min 5 ore, in functie de preferinte (o lectie dureaza 60 minute)
· Acces la platforma online interactiva prin intermediul careia se sustin cursurile
· Program flexibil, in functie de nevoile fiecaruia (cursurile se vor stabili impreuna cu profesorul)
· Monitorizarea progresului, iar la finalul cursului se va primi un raport cu materia parcursa


Date de participare 2021:

Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului, in functie de disponibilitate


Tarif curs one-to-one: 

275 GBP/ 5 ore (curs Engleza Business & Professional)
225 GBP/ 5 ore (curs Engleza General)


Tariful nu include:

· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari