Cursuri Online Pregatire Admitere Medicina in Marea Britanie (UCAT/BMAT)

curs engleza 11 pregatire ucat bmat.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
Disponibilitate la cerere
£325

Galerie foto

Descriere curs

Testele BMAT (BioMedical Admissions Test) si UCAT (University Clinical Aptitude Test, denumit anterior UKCAT) sunt teste de aptitudini folosite ca parte a procesului de selectie pentru admiterea la programele de licenta medicala si dentara de catre un grup de universitati din Regatul Unit.

Pentru a obtine un rezultat cat mai bun la sustinerea acestor teste candidatii se pot pregati cu un profesor calificat, situat in Marea Britanie, prin intermediul cursurilor online.
Scoala partenera are o experienta de peste 25 ani in organizarea cursurilor 1:1, dezvoltand in timp o retea ampla de profesori precum si o platforma proprie pentru studiul online.


Beneficiile cursului de limba engleza:

· Cursuri online one-to one pentru pregatire UCAT sau BMAT (se va alege la inscriere), sustinute de un profesor calificat; cursurile se rezerva in blocuri de min 5 ore, in functie de preferinte (o lectie dureaza 60 minute)
· Evaluare nivel initial de cunostinte, la inceperea cursului si analiza nevoilor elevului pentru conceperea unui program de studiu personalizat
· Acces la platforma online interactiva prin intermediul careia se sustin cursurile
· Program flexibil, in functie de nevoile fiecaruia (cursurile se vor stabili impreuna cu profesorul)
· Monitorizarea progresului, iar la finalul cursului se va primi un raport cu materia parcursa


Date de participare 2023:

Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului, in functie de disponibilitate


Tarif curs one-to-one: 

325 GBP/ 5 ore
650 GBP/ 10 ore
975 GBP/ 15 ore


Tariful nu include: 

· Taxa de inscriere 40 GBP
· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari