Cambridge/Oxford Academic Online Study Programme - Western art and literature

cambridgeoxford academic online study programme western art and literature.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: +16
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 Februarie - 14 Aprilie 2024
£700

Descriere curs

Programul Academic Cambridge/Oxford Online Study include 8 sesiuni de cursuri/ prelegeri online si 2 sesiuni pregatire eseu, sustinute de un profesor universitar de la University of Cambridge sau University of Oxford cu tematica: Western art and Literature: philosophy and theory.

Program Description: 
This program introduces a high-level historical narrative of Western art & literature & Philosophy. Drawing on specific case studies of the history of Western art and literature, the lectures identify key points in the philosophical development of literary theory and aesthetics (philosophical terms for thinking about theories of art and beauty).​

Example Tutor:
Professor Liam Gearon
Position: Oxford University Professor 
Biography: Liam is an expert in interdisciplinary research in the field of religious education and has led religious education teaching at Oxford University for ten years. Liam holds a Canadian Governor-General's Award-nominated doctorate in English Literature and for over 20 years has conducted archival, empirical and theoretical scholarship and research in education and civil rights, literature, philosophy, politics/theology, postcolonial theory, religious studies, and security and intelligence studies. His theories on the politicization and securitization of religion in education have been the subject of intense international debate for many years (Jackson, 2019; Levine, 2017; Pirner, Lahnemann, Haussmann and Schwarz, 2019.

Example Syllabus:
Lecture 1: UNESCO: the global importance of culture;
Lecture 2: Culture and the Colonial: Portraits of Postcolonialism;
Lecture 3: Art History from Prehistoric Times to the Present;
Lecture 4: Religion in Art: Medieval, Renaissance and Reformation;
Lecture 5: Modern and Contemporary Art Core theme;
Lecture 6: Literary Theory;
Lecture 7: The Story of English and American Literature;
Lecture 8: Literature Goes Global: The Nobel Prize in Literature.

Acest program este destinat tinerilor cu varsta minima de 16 ani, cu un nivel de limba engleza minim echivalent IELTS 5.0+ (B2).

Se vor forma grupe internationale de aprox 15 elevi, pentru inscriere se va trimite in avans un CV al elevului in limba engleza.

Cursurile se vor desfasura in zilele de sambata sau duminica, in intervalul orar 10:00 – 12:00 ora UK (12:00 – 14:00 ora Romaniei), conform perioadei selectate.

La finalul celor 10 saptamani participantii vor primi *:

  • certificat de participare
  • raport academic
  • scrisoare de recomandare din partea tutorelui

* conditionat de prezenta la curs si predarea la timp a temelor/ proiectelor; documentele se trimit in format electronic la aproximativ 6-8 saptamani de la finalizarea cursului


Date de participare:

Sesiunea Februarie - Aprilie 2024 : 4 Feb 2024, 18 Feb 2024, 25 Feb 2024, 3 Mar 2024, 10 Mar 2024, 17 Mar 2024, 24 Mar 2024, 31 Mar 2024, 7 Apr 2024, 14 Apr 2024; 10am -12pm London time


Tarif:

700 GBP / 10 sesiuni


Optional:

· Test de aptitudini si orientare educationala si profesionala - Profiling Expert Test * : 100 GBP

*Acest test este 100% in limba engleza si este folosit de majoritatea scolilor din UK si de foarte multe scoli europene pentru indrumarea elevilor in alegerea viitoarei cariere.
Testul “Profiling Expert” ajuta elevii sa identifice directii potentiale spre anumite cariere si sa ia decizii documentate despre optiunile de studiu. Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbale, numerice si abstracte, precum si un chestionar despre aspiratiile si interesele in alegerea carierei. La final, candidatul primeste un raport online detaliat, de aprox 25 de pagini, care poate fi descarcat si salvat.
https://www.mirunette.ro/servicii-educationale/dezvoltare-personala/test-orientare-vocationala


Tariful NU include:

· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari