Cambridge/Oxford Academic Online Study Programme - Physics - Simulation of Galaxy formation

cambridgeoxford academic online study programme quantum physics.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
4 Februarie - 14 Aprilie 2024
£700

Descriere curs

Programul Academic Cambridge/Oxford Online Study include 8 sau 10 sesiuni de cursuri / prelegeri online, sustinute de un profesor universitar de la University of Cambridge sau University of Oxford cu tematica Physics - Simulation of Galaxy formation.

Example Tutor:

Professor: Martin Haehnelt
Position: Profesor of cosmology and astrophysics at University of Cambridge.
Main research areas: Formation of galaxies and supermassive black holes at their centers; Intergalactic medium and QSO absorption lines; Observational cosmology.

Example Syllabus:

Introduction to computational Astrophysics: Students will learn the fundamentals and theories of numerical simulation and scientific computation in astrophysics
Fundamentals of Cosmology: Students will study cosmological theories that study the large-scale structure and evolution of the universe
Early Universe physics: Students will learn about ideas and schools of early universe physics
Simulation methods of galaxy formation: Students will learn the latest theories and methods of galaxy formation simulation

Acest program este destinat tinerilor cu varsta minima de 16 ani, cu un nivel de limba engleza minim echivalent IELTS 5.0+ (B2).

Se vor forma grupe internationale de aprox 15 elevi, pentru inscriere se va trimite in avans un CV al elevului in limba engleza.

Cursurile se vor desfasura in zilele de sambata sau duminica, in intervalul orar 10:00 – 12:00 ora UK (12:00 – 14:00 ora Romaniei), conform perioadei selectate.

La finalul celor 10 saptamani participantii vor primi*:

  • certificat de participare
  • raport academic
  • scrisoare de recomandare din partea tutorelui

* conditionat de prezenta la curs si predarea la timp a temelor/ proiectelor; documentele se trimit in format electronic la aproximativ 6-8 saptamani de la finalizarea cursului


Date de participare:

Sesiunea Februarie - Aprilie 2024 : 4 Feb 2024, 18 Feb 2024, 25 Feb 2024, 3 mar 2024, 10 mar 2024, 17 Mar 2024, 24 Mar 2024, 31 Mar 2024, 7 Apr 2024, 14 Apr 2024; 10am -12pm London time


Tarif:

700 GBP / 10 sesiuni


Optional:

· Test de aptitudini si orientare educationala si profesionala - Profiling Expert Test100 GBP

*Acest test este 100% in limba engleza si este folosit de majoritatea scolilor din UK si de foarte multe scoli europene pentru indrumarea elevilor in alegerea viitoarei cariere.
Testul “Profiling Expert” ajuta elevii sa identifice directii potentiale spre anumite cariere si sa ia decizii documentate despre optiunile de studiu. Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbale, numerice si abstracte, precum si un chestionar despre aspiratiile si interesele in alegerea carierei. La final, candidatul primeste un raport online detaliat, de aprox 25 de pagini, care poate fi descarcat si salvat.
https://www.mirunette.ro/servicii-educationale/dezvoltare-personala/test-orientare-vocationala


Tariful NU include:

· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari