Cambridge/Oxford Academic Online Study Programme - Probability Theory and Statistics

cambridgeoxford academic online study programme probability theory and statistics.jpeg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 16-19 ani
Tip tabara: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
3 Februarie - 13 Aprilie 2024
£700

Galerie foto

Descriere curs

Programul Academic Cambridge/Oxford Online Study include 10 cursuri / prelegeri online, sustinute de un profesor universitar de la University of Cambridge sau University of Oxford cu tematica Teoria Probabilitatii si Statistica:

Program Description: This project will provide an introduction to a world-class probability theory and statistics program, including the basic concepts of a probability distribution, expectations, independence, conditional expectations, Markov chains, maximum likelihood estimation, confidence intervals and hypothesis testing. At the end of this project, students will submit their research report and show their results.

Suggested Future Research Fields:

  • Solving and studying the autocorrelation problem in linear regression modelling
  • Linear regression (housing price prediction model)
  • Processing and analysis of deformation monitoring data based on unary linear regression

Example Tutor:

Professor Dan Ciobotaru
Position: Professor of Mathematics, University of Oxford
Biography: July 2019–. Diana Brown Fellow and Tutor in Pure Maths, Somerville College, Oxford. September 2014– June 2019. Tutorial Fellow at Somerville College, Oxford. September 2014–August 2017. Associate Professor of Pure Mathematics, University of Oxford. July 2011–August 2014. Associate Professor of Mathematics, University of Utah. July 2007–June 2011. Assistant Professor of Mathematics, University of Utah. July 2004–June 2007. C.L.E. Moore Instructor, Massachusetts Institute of Technology

Example Syllabus:

1. Discrete random variables: counting probabilities, expectations, examples

2. Continuous random variables: cumulative probability, distribution functions, examples

3. Conditional probability: Bayes' Rule, independence, examples

4. Variance: Chebyshev's Theorem, the concentration of measure, examples

5. Weak law of large numbers, central limit theorem, examples

6. Important distributions, examples

7. Hypothesis testing, examples

8. Review and presentations

Acest program este destinat tinerilor cu varsta minima de 16 ani, cu un nivel de limba engleza minim echivalent IELTS 5.0+ (B2).

Se vor forma grupe internationale de aprox 15 elevi, pentru inscriere se va trimite in avans un CV al elevului in limba engleza.

Cursurile se vor desfasura in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 10:00 – 12:00 ora UK (12:00 – 14:00 ora Romaniei), conform perioadei selectate.

La finalul celor 10 saptamani participantii vor primi*:

  • certificat de participare
  • raport academic
  • scrisoare de recomandare din partea tutorelui

* conditionat de prezenta la curs si predarea la timp a temelor/ proiectelor; documentele se trimit in format electronic la aproximativ 6-8 saptamani de la finalizarea cursului


Date de participare:

Sesiunea Februarie - Aprilie 2024 : 3 Feb 2024, 17 Feb 2024, 24 Feb 2024, 2 Mar 2024, 9 Mar 2024, 16 Mar 2024, 23 Mar 2024, 30 Mar 2024, 6 Apr 2024, 13 Apr 2024; 10am -12pm London time


Tarif:

700 GBP / 10 sesiuni


Optional:

· Test de aptitudini si orientare educationala si profesionala - Profiling Expert Test* : 100 GBP

*Acest test este 100% in limba engleza si este folosit de majoritatea scolilor din UK si de foarte multe scoli europene pentru indrumarea elevilor in alegerea viitoarei cariere.
Testul “Profiling Expert” ajuta elevii sa identifice directii potentiale spre anumite cariere si sa ia decizii documentate despre optiunile de studiu. Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbale, numerice si abstracte, precum si un chestionar despre aspiratiile si interesele in alegerea carierei. La final, candidatul primeste un raport online detaliat, de aprox 25 de pagini, care poate fi descarcat si salvat.
https://www.mirunette.ro/servicii-educationale/dezvoltare-personala/test-orientare-vocationala


Tariful NU include:

· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari