Tabere Austria 2019

Tabere de vara pentru copii in Austria 2019

Mirunette Education vine in intampinarea voastra cu excelente tabere de vara in Austria

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare in limba germana? Vrei sa experimentezi o scoala germana intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in Austria! Iti garantam o experienta educativa de exceptie, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Esti curios sa cunosti Capitala Culturala a Europei si sa vizitezi Palatul Schonbrunn, Opera de Stat din Viena sau Palatul Belvedere? Vino cu Mirunette in taberele din Austria. Cu siguranta vei avea multe de vazut si de povestit!

Colegii prestigioase te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba germana. Nu rata excursiile din tabara in parcuri de distractie precum Prater, dar nici vizitele in Viena Imperiala, pe urmele monarhiei Habsburg. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din Austria!

Acreditari