Interesant de Citit

In parteneriat cu British Council, Mirunette Education te indruma pentru admiterea la boarding scools in UK

Iti doresti sa studiezi in Marea Britanie? Te invitam la sesiunile de indrumare "Education UK", organizate la British Council! 

Sesiunile de indrumare despre admiterea la scoli si licee din Marea Britanie, dar si despre cursuri de vara si tabere internationale in UK, se desfasoara in perioada 1-30 aprilie 2015, la sediul British Council din Bucuresti. 

Afla cum poti obtine certificarile internationale GCSEA-Levels sau Bacalaureat international! Vom oferi elevilor si parintilor informatiile necesare despre studiul in strainatate si vom raspunde la toate intrebarile. 

Agentii educationali acreditati Mirunette te vor indruma despre cele mai bune institutii de invatamant si sistemul educational britanic, programe de studii si burse, acumularea creditelor, tipuri de cazare, servicii de sanatate si siguranta, astfel incat la finalul sesiunii, vei sti toate informatiile despre aplicarea cu succes la studii in strainatate!

Inscrie-te la sesiunile de informare "English UK" la contact@britishcouncil.ro!

Mirunette despre studiile in strainatate

Ti-am pregatit cele mai bune articole, astfel incat tu sa poti lua o decizie informata.

Inainte de a aplica la o scoala sau la un liceu in strainatate ne gandeam ca ar fi util sa iti prezentam mai multe resurse care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Aplicarea la un liceu in strainatate este un proces complex si o decizie cruciala pentru viitorul tau. 

Iti recomandam cateva articole si materiale care te vor pune in tema cu mediul academic din occident si lucrurile importante pe care trebuie sa le afli pentru dezvoltarea ta personala. 

Aspiratiile tale sunt mult prea importante, asadar informeaza-te si spor la citit!

Ia legatura cu un specialist Mirunette!

 

Acreditari