Virtual Internship

Internship Virtual


Serviciul se adreseaza elevilor si studentilor care doresc sa castige o experienta practica, internationala, din confortul proprii case. Astfel, aceasta combinatie unica de lectii de limba engleza cu experienta practica a unui internship la o companie din Marea Britanie iti va da avantajul de care ai nevoie in viitoarea ta cariera sau aplicatie la universitate. 

Ore flexibile, mediu international si sansa de a-ti imbunatati nivelul de limba engleza intr-un context de business real. Internship-ul virtual iti va oferi aptitudini pretioase si o experienta valida pe care sa o incluzi in CV. In plus, vei castiga experienta pe piata internationala a muncii si vei stabili contacte cu oameni relevanti din industria in care iti doresti sa lucrezi. 


Ce include?
  • Min. 10 ore de lectii online, 1 la 1, profesor - elev. Fiecare lectie dureaza 60 de minute si se concentreaza pe aptitudinile necesara in cariera dorita. Aceste lectii sunt planificate impreuna cu profesorul si se bazeaza pe recomandarile profesionistilor din cadrul internship-ului. Nivelul minim de limba engleza necesar este B2. Candidatul va fi testat inainte de inceperea programului.
  • 150 de ore de internship virtual. Programul este flexibil si cuprinde 10-15 ore pe saptamana, pe o durata de 10-15 saptamani. Domeniile pentru care se poate opta sunt: digital media, graphic design, IT si dezvoltare, finante si administrarea afacerilor.
  • Certificat de completare a programului

Date disponibile 2020

Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului, in functie de disponibilitate, exceptie sarbatori legale; 
Internshipul va incepe in maxim 4 saptamani de la finalizarea cursului


Tarif

1250 GBP


Optional

Lectii suplimentare de limba engleza, daca nivelul B2 nu este intrunit, 50 GBP/ ora

De ce sa alegi un internship virtual?

Construieste-ti viitorul online alaturi de Mirunette!

Pe langa orele de limba engleza vei beneficia si de o experienta practica intr-o companie din Marea Britanie gata sa te ajute sa-ti pornesti cariera in domeniul la care visezi.

Program flexibil, profesori si profesionisti britanici, totul din confortul casei tale. Internship-ul este potrivit atat elevilor cat si studentilor.

Acreditari