Scoli si licee in strainatate

Seminar interactiv despre aplicarea la boarding schools in Anglia - 8 decembrie 2014

 


Te gandesti sa iti continui studiile in cadrul unei Universitati de elita din strainatate? Pregateste-te din timp, inca din liceu, pentru admiterea cu brio la o Universitate renumita la nivel international, aprofundand materiile de baza pentru viitoarea ta specializare! Un avantaj major pentru acceptarea la Universitate, fie in Marea Britanie sau in orice alta tara din lume, consta in obtinerea certificarilor internationale A-levels sau IB (International Baccalaureate).

Insa...nu iti este foarte clar ce inseamna acesti termeni?
In data de 8 decembrie, de la ora 9:00, participa la un seminar interactiv cu reprezentantii unor scoli de top din Marea Britanie, pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie despre studiul la prestigioasele boarding schools din Anglia si cum poti obtine cu succes calificarile internationale A-levels sau IB! Daca esti la liceu si iti doresti sa studiezi ultimii ani in Anglia, nu rata oportunitatea extraordinara de a intreba direct, fara ocolisuri, chiar reprezentantii celor mai bune scoli din Marea Britanie, toate informatiile pe care vrei sa le afli! 

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau e-mail: office@mirunette.ro.
Taxa de participare la seminar: 100 lei/ familie.


Programa A-levels, denumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international, pentru aplicarea in continuare la Universitate. International Baccalaureate (IB) este o programa academica ce dureaza tot 2 ani, insa este mai riguroasa decat A-levels, fiind constituita din 6 materii (inclusiv o limba straina si matematica).

De ce sa studiezi ultimii 2 ani de liceu in Anglia, in cadrul unei boarding school renumite?

Motivul principal este ca vei studia doar cele mai importante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa incarcata din sistemul traditional de invatamant. Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o Universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (scolile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume). Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, gratie claselor cu un numar redus de elevi. De asemenea, iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice Universitate de top din strainatate, te vei putea integra, mai rapid, intr-un nou sistem academic de elita! 

Cea mai importanta investitie pentru viitor este in educatia ta! Obtine pasaportul catre succes prin educatie la cele mai inalte standarde! 

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari