Scoli si licee in strainatate

Mirunette International Education te indruma pentru admiterea la boarding scools in UK, in parteneriat cu British Council

Iti doresti sa studiezi in Marea Britanie? Te invitam la sesiunile de indrumare "Education UK", organizate la British Council! 

Sesiunile de indrumare despre admiterea la scoli si licee din Marea Britanie, dar si despre cursuri de vara si tabere internationale in UK, se desfasoara in perioada 1-30 aprilie 2015, la sediul British Council din Bucuresti. 

Afla cum poti obtine certificarile internationale GCSE, A-Levels sau Bacalaureat international! Vom oferi elevilor si parintilor informatiile necesare despre studiul in strainatate si vom raspunde la toate intrebarile. 

Agentii educationali acreditati Mirunette te vor indruma despre cele mai bune institutii de invatamant si sistemul educational britanic, programe de studii si burse, acumularea creditelor, tipuri de cazare, servicii de sanatate si siguranta, astfel incat la finalul sesiunii, vei sti toate informatiile despre aplicarea cu succes la studii in strainatate!

Inscrie-te la sesiunile de informare "English UK" la contact@britishcouncil.ro!

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari