Scoli si licee in strainatate

CONCURS BURSE JOHN LEGGOTT COLLEGE MAREA BRITANIE 2023

Am dat startul unui nou concurs de burse! Castiga o bursa academica la colegiul John Leggott College din UK!

Esti in clasa a X-a si iti doresti sa studiezi ultimii 2 ani de liceu la o scoala prestigioasa din Anglia? Profita de ocazia oferita de John Leggott College in parteneriat cu Mirunette Education si intra in concursul pentru obtinerea unei burse de studiu pentru 2 ani!

Vor fi oferite burse de studiu partiale, in valoare de 50% din taxa de scolarizare fiecare!

Interesant de stiut:

1. Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii care sunt acum in clasa a X-a, care au implinit 16 ani si care aspira sa studieze dupa terminarea liceului la o universitate de elita din strainatate!

2. Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 3 etape: completarea formularului de inscriere, doua examene in limba engleza (limba engleza si matematica) si interviu online cu managerul de recrutari Arran Quickfall. Ambele etape se vor desfasura la sediul nostru din Bucuresti.

3. Premiile? Burse academice de 50% din taxa de scolarizare la John Leggott College!

4. Cand incep studiul in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori si accepti bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiul in Septembrie 2023!

5. Cum ma inscriu la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere!

 

Termen-limita pentru inscrieri: Iunie 2023!

 

Mai multe informatii despre John Leggott College

Colegiul John Leggott este un colegiu de stat, de tip 6th Form, cu peste 50 de ani de experienta in predarea programei de tip A-Level. Colegiul se afla in top 25% din scolile din Marea Britanie ce ofera acest curriculum. Absolventii colegiului John Leggott sunt admisi cu succes la universitati de top din UK, USA, Elvetia, Germania, Hong Kong sau Canada.

Taxa de studiu la John Leggott College este in valoare de 11.000 GBP/an. Fiind un colegiu de stat, taxa este deja subventionata de Guvernul Marii Britanii. Bursa oferita in cadrul acestui concurs acopera pana la 50% din aceasta taxa (adica 5.500 GBP/an).

Cazarea elevilor internationali se face la Host Families (familii-gazda atent selectionate de scoala) si costa 150 GBP/saptamana, incluzand micul dejun si cina in timpul saptamanii si 3 mese pe zi in week-end si de sarbatori. Durata unui an scolar este de 36 de saptamani, asadar costul total al cazarii se ridica la 5.400 GBP/ an. Pentru elevii care doresc sa experimenteze cultura britanica "chiar la ea acasa" si sa simta atmosfera de familie, atunci optiunea de a locui la familii-gazda este varianta potrivita! 

 

Iata si un mesaj de la Directorul John Leggott College, Leon Riley, Profesor de Business si Drept:

As an institution we are passionate about ensuring you achieve your potential both academically and personally. You will join a college that has a national and regional reputation of being one of the best sixth form providers, allowing our learners to progress to the destination of their choice, whether it is to a local University, a Russell Group University, or a University overseas. We achieve this by focusing on you the individual, offering tailored support and employing highly talented staff with specialist subject and industry knowledge. John Leggott will be one of the most memorable experiences of your life in which you will be challenged, meet new friends and grow as an individual. I look forward to welcoming you to college in September 2023.

Elevii colegiului vor obtine la final certificarea internationala A-Level. Programa A-Level (denumita oficial General Certification of Education Advanced Level) consta in studiul aprofundat a 3 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international si care au o importanta majora pentru accesul la o universitate de top!

Vrei sa afli toate detaliile despre A-Levels? Citeste acest articol!

 

 
5 motive pentru a studia ultimii ani de liceu in Anglia
1. Vei studia doar cele mai relevante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa din sistemul traditional de invatamant romanesc;
2. Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (colegiile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume);
3. Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, datoriat claselor cu un numar redus de elevi;
4. Iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice universitate importanta din strainatate;
5. Te vei putea integra mai rapid intr-un nou sistem academic de elita; asadar la universitate te vei putea concentra exclusiv pe studiu si vei avea un sentiment de apartenenta la grup!
 

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari