Scoli si licee in strainatate

A 3-week-taster of a boarder’s life in UK!

Mirunette si St. Edmund’s College premiaza tinerii talentati!

Stiati ca in acest weekend, pe 10 Mai, Ioana Parfene ne-a impresionat cu accentul British impecabil, bogatia vocabularului in limba Engleza, corectitudinea gramaticala, dar mai ales prezenta ei increzatoare? Astfel ca nu a fost dificil si ne-a luat repede premiul de 3 saptamani academice in Marea Britanie, timp in care ea va gusta putin din ceea ce presupune viata obisnuita a unui elev boarder intr-o scoala privata de elita din apropierea Londrei.

V-am facut curiosi? Pastrati-ne aproape! Va asteptam cu multe alte surprize! :)

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari