Scoli si licee in strainatate

10 motive pro pentru a alege o scoala privata in Marea Britanie

In ciuda taxelor mai mari pe care scolile private le percep, acest sector ramane in continuare extrem de apreciat si cautat. Iata mai jos 10 argumente pro pentru o educatie intr-o institutie britanica privata :

1. Varietatea optiunilor.

In cadrul sectorului de stat, parinții pot sa-si exprime o preferinta, dar nu au același grad de libertate  in alegeri ca si in cazul sectorului privat. Scolile private pretind sa ofere ceva pentru toata lumea, iar varietatea programelor cu care ele se prezinta este foarte mare.


2. Standarde academice ridicate.

In ciuda progreselor inregistrate in sectorul de stat, școlile private inca domina tabelele cu rezultate de top si admiterile la universitatile prestigioase.


3. Clase cu un numar mai mic de elevi.

Gradul de atentie oferita fiecarui elev in parte este mai mare, iar progresul copiilor este mai rapid si tintit. Disciplina si ingrijirea oferita sunt si ele la un nivel mult mai inalt.


4. Varietate mare a activitatilor extra-curriculare.

Multe ofera un numar fantastic de activitati extra-curriculare. De la sporturi, la arte, de la dans, la scufundari. Si daca asta nu este de ajuns, excursiile, expeditiile culturale si tururile sportive si culturale din timpul anului pot fi spectaculoase.


5. Sportul pentru toata lumea.

Cele mai multe ofera o gama potrivita pentru toti elevii, iar variantele sunt numeroase : netball, lacrosse,  rugby, sporturi nautice, catarat, mountain-biking, golf, squash, football, inot, volei etc.


6. Unele sunt spectaculoase.

Daca stilul Hogwarts este impresionant, multe dintre ele au campusuri extraordinare si intinse, iar facilitatile sunt pe masura.


7. Facilitatile sunt de prima clasa.

Nu toate au facilitati uimitoare, insa multe au TV-uri mult ravnite, teatre proprii, laboratoare stiintifice cu cele mai noi dotari, centre de sport luxoase si cafenele.


8. Alegerea de a ramane in campus sau de a pleca.

Multe scoli ofera posibilitatea day, boarding sau ambele variante.


9. Mix social.

Scolile private ofera mari posibilitati de networking, toate pastrandu-si legatura cu absolventii.


10. Taxe accesibile.

Educatia privata nu este ieftina, insa cele mai multe scoli ofera posibilitati variate de burse disponibile pentru aplicanti.

De ce servicii educationale cu Mirunette?

Vino alaturi de o echipa entuziasta si profesionista pregatita sa raspunda nevoilor tale!

Aplicarea la un liceu in Marea Britanie este un proces complex in care esti implicat atat tu, viitorule candidat, cat si familia ta si, desigur, Mirunette! Iti doresti sa studiezi intr-un mediu academic cu performante inalte? Echipeaza-te cu toate informatiile inainte de a aplica! Te asteptam cu drag!

Mai departe, indrazneste sa dai curs aspiratiilor tale si pregateste-te sa pui bazele specializarii pe care o vei practica o viata intreaga. Universitatile prestigioase isi asteapta studentii din toate colturile lumii. Afla mai multe detalii chiar acum!

Daca inca te mai gandesti care este cea mai potrivita cariera pentru tine, iti venim in ajutor! Afla care sunt competentele tale, la ce te pricepi cel mai bine sau care sunt activitatile care iti displac, cum iti evaluezi abilitatile in diferite domenii si care sunt ocupatiile care te-ar interesa. Afla despre tine, descopera-te, apoi aplica! Nu stii cum? Contacteaza imediat echipa Mirunette! :)

Acreditari