CUM APLICI LA FACULTATE IN UK

15 Octombrie 2018, ora 18:00, Hotel DoubleTree by Hilton

DESPRE EVENIMENT

Internationalitate, cercetare, pasiune, sansa, traditie = UK STUDENT! Vrei sa fii student intr-una din prestigioasele universitati britanice? Doresti sa te familiarizezi cu procesul de aplicare?
Participa la seminarul nostru si afla toate detaliile despre universitatile britanice si programele oferite de acestea!

Intrebarile la care vei afla raspunsul participand la o noua sesiune din seria Mirunette Educational Seminars:

► Care sunt universitatile de TOP din Marea Britanie?

► Ce este si cum se foloseste platforma UCAS?

► Cum se construieste un Personal Statement?

► Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii speciale ca Medicina sau Arte?

► Cat de importanta este practica/ experienta de munca?

► Ce costuri presupune studiul si viata de student in Marea Britanie?

► Ce imprumuturi pot accesa pentru a-mi facilita studiile la o universitate britanica?

► Cum influenteaza Brexit aplicarea la universitate in Marea Britanie?

Mirunette Education te invita pe 15 Octombrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, sa participi la CUM APLICI LA FACULTATE IN UK – un seminar interactiv cu Tim Fish, absolvent al Universitatii Oxford, Director Earlscliffe College si Consilier Educational cu peste 20 de ani de experienta. 

Fie ca esti clasa a IX-a sau a X-a si inca nu te-ai hotarat ce specializare doresti sa urmezi la facultate, fie ca tocmai ai inceput clasa a XII-a si vrei sa studiezi in UK incepand cu anul viitor, este important sa tii cont de pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Ai nevoie de indrumare?

Contul UCAS are urmatoarele sectiuni ce trebuie completate cu mare atentie: detaliile personale, optiunile pentru programul de licenta, studiile urmate, experienta de lucru, personal statement, scrisoarea de recomandare si plata online pentru trimiterea aplicatiei.

Mirunette International Education este centru acreditat UCAS. Echipa Mirunette iti va oferi sustinere si indrumare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere!

UCAS Registered Centre

Nu rata oportunitatea de a afla direct de la un expert britanic in educatie toate informatiile de care ai nevoie! Te provocam sa iti valorifici potentialul!

Taxa de participare/familie (maxim 2 adulti si 2 copii):

250 LEI (TVA inclus) . 

TERMEN-LIMITA PENTRU INSCRIERI: 12 OCTOMBRIE 2018

 

     

DESPRE TIM FISH

“It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert. Learn more about constructing the ‘Personal Statement’ at the heart of the application. Learn more about what the top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Don’t fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish

Tim Fish - Director al Earlscliffe College din Folkestone, UKAbsolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Prin prezentarile sale pe teme educationale, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

https://sixthform.earlscliffe.co.uk/

If you’re thinking of applying to top UK universities – act like a top student and attend this top event” – Tim Fish

 

FEEDBACK

"Va multumesc mult pentru ajutor! Asa cum probabil stiti, llinca a primit raspunsuri de acceptare conditionata de la toate cele cinci universitati la care a aplicat. Colaborarea cu dvs. a fost o experienta deosebita si cu rezultate minunate pentru Ilinca. Voi recomanda cu mare placere echipa Mirunette!"

Roxana, mama Ilincăi - studenta la Edinburgh Heriot-Watt University - Chemistry

"As dori sa incep prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette (...) De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accept-uri din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun. Va multumesc inca o data, sunteti cei mai tari!"

Bogdan - student la University of Surrey - Tourism Management

LOCATIE

Hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti, Bd. Nerva Traian 3A, sector 3

 

APLICA IN UK PRIN MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION!
CUM TE AJUTAM?

MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION este singurul centru de examinare acreditat UKiset din Romania, o serie de examene solicitate pentru aplicarea la scolile de top din UK. Avem elevi in scoli de renume din UK care se pregatesc pentru studii in medicina, drept, teatru, arte si business! Octombrie - Noiembrie: deadline pentru aplicarea in urmatorul an academic (2018)

Oferim consiliere educationala pentru aplicarea la scolile din UK

Organizam sedinte pentru stabilirea profilului de personalitate al fiecarui aplicant

Recomandam scoli in functie de profilul fiecarui aplicant

Oferim indrumare in alcatuirea dosarului de aplicare

Asistam organizarea calatoriei pana la scoala

Suntem legatura constanta intre scoala si aplicant

Acreditari