SEMINAR INSCRIEREA LA FACULTATE IN UK

16 Octombrie 2019, ora 18:00, Hotel DoubleTree by Hilton

INVATA DE LA CEI MAI BUNI!

Mirunette Education te invita la a 6-a editie a seminarului interactiv INSCRIEREA LA FACULTATE IN UK, prezentat de Prof. Tim Fish, absolvent al Oxford University, director al Earlscliffe College UK si specialist britanic cu peste 20 de ani de experienta in domeniul educational.

Sustine excelenta alaturi de Mirunette Education si afla si tu ce inseamna experienta unei universitati britanice si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te numara printre studentii unei universitati de top din UK!
 

Participa la acest seminar si vei afla, printre altele, raspunsurile la urmatoarele intrebari:

► Cum influenteaza Brexit inscrierea la universitate in Marea Britanie?

► Ce imprumuturi pot fi accesate pentru a facilita studiile la o universitate britanica?

► Ce este si cum se foloseste platforma UCAS?

► Cum se construieste un Personal Statement?

► Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii speciale ca Medicina sau Arte?

► Cat de importanta este practica/ experienta de munca?

► Ce costuri presupune studiul si viata de student in Marea Britanie?

Daca esti in clasa a 12-a si te-ai decis sa studiezi in UK, consilierii Mirunette cu peste 15 ani experienta in domeniu te pot ajuta sa te inscrii cu succes pana pe 15 Ianuarie 2020, termenul-limita pentru completarea profilului UCAS.

Daca esti in clasele 9-10-11, te asteptam la seminar pentru a te familiariza cu procesul de admitere in Marea Britanie, dar si pentru a lua legatura cu unul dintre consilierii nostri si a afla cum te poti pregati din timp pentru o universitate de TOP.

Mirunette Education este centru acreditat UCAS. Echipa noastra iti poate oferi sustinere si consiliere pentru ca tu sa faci o alegere excelenta.

CONDITII DE PARTICIPARE

Taxa de participare/familie (maxim 3 membri): 390 LEI (TVA inclus)

Termen-limita pentru inscrieri la seminar: 14 OCTOMBRIE 2019

IMPORTANT!

Taxa de participare se poate deduce din tariful unuia din pachetele de consiliere pe care le oferim. Astfel, daca participi la seminar si apoi apelezi la serviciile noastre de consultanta educationala pentru inscrierea la universitate in UK, vei beneficia de o reducere de 390 LEI din pretul pachetului de consiliere pentru care optezi.

    


DESPRE TIM FISH

“It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert. Learn more about constructing the ‘Personal Statement’ at the heart of the application. Learn more about what the top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Don’t fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish

Tim Fish - Director al Earlscliffe College din Folkestone, UKAbsolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este directorul Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste mereu sa ofere cele mai relevante si utile informatii despre procesul de admitere la Universitate in Marea Britanie.

https://sixthform.earlscliffe.co.uk/

If you’re thinking of applying to top UK universities – act like a top student and attend this top event” – Tim Fish

 

FEEDBACK

"Va multumesc mult pentru ajutor! (...) llinca a primit raspunsuri de acceptare conditionata de la toate cele cinci universitati la care a aplicat. Colaborarea cu dvs. a fost o experienta deosebita si cu rezultate minunate pentru Ilinca. Voi recomanda cu mare placere echipa Mirunette!"

Roxana, mama Ilincăi - studenta la Edinburgh Heriot-Watt University - Chemistry

 

"As dori sa incep prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette (...) De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accept-uri din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun. Va multumesc inca o data, sunteti cei mai tari!"

Bogdan - student la University of Surrey - Tourism Management

 

"Buna, e-mailul vostru m-a gasit intr-o semi-vacanta. Am un internship la Londra momentan intr-o firma de avocatura specializata pe imigratie. Sunt foarte bine, multumesc! Studentia… sincer, abia astept sa inceapa anul 3. Nu credeam ca voi ajunge sa imi fie dor sa merg la cursuri. Imi place mult! Si asta totul datorita voua :) raman vesnic recunoscatoare pentru tot sprijinul acordat."

Tanita - studenta la University of Sheffield - Law

LOCATIE

Hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti, Bd. Nerva Traian 3A, sector 3

 

STUDIAZA IN UK PRIN MIRUNETTE EDUCATION!
CUM TE AJUTAM?

MIRUNETTE EDUCATION este singurul centru de examinare acreditat UKiset din Romania, o serie de examene solicitate pentru inscrierea la scolile de top din UK. Avem elevi in scoli de renume din UK care se pregatesc pentru studii in medicina, drept, teatru, arte si business! Octombrie - Noiembrie: deadline pentru inscrierea in urmatorul an academic (2020)

Oferim consiliere educationala pentru inscrierea la scolile din UK

Organizam sedinte pentru stabilirea profilului de personalitate al fiecarui candidat

Recomandam scoli in functie de profilul fiecarui candidat

Oferim indrumare in alcatuirea dosarului de inscriere

Suntem legatura permanenta intre scoala si candidat

Acreditari