Inscriere Curs Online

Date personale participant

Nume *

Prenume *

E-mail *


Telefon *

Data nasterii (zz/ll/aaaa) *

Varsta implinita *


Oras/ Judet *


Adresa Domiciliu (inclusiv cod postal) *


Scoala/Liceu/Facultate - numele complet al institutiei de invatamant si localitate (daca NU este cazul, va rugam scrieti N/A).


Data preferata pentru inceperea cursului *


Numarul de lectii/saptamani ales (in functie de cursul pe care doresti sa-l urmezi si oferta acestuia) *


Nivel orientativ de cunostinte limba straina in care se va desfasura cursul ONLINE ales *


Date Personale Parinte

(Va rugam sa completati doar in cazul in care participantul este minor).

Nume

Prenume


Telefon

E-mail


Date Facturare

Doriti ca factura aferenta serviciilor de consiliere sa fie facuta pe persoana fizica sau juridica? *

Moneda de plata tabara:

Modalitate plata:

Unde azi auzit de cursurile Online MIRUNETTE Education?


Ati mai participat la cursuri online? Daca da, unde?


Daca Da, va rugam, detaliati *Doriti sa participati la o activitate optionala, conform ofertei?


Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education? Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.Atentie! Daca bifati “Nu”, datele personale ale participantului (si ale parintelui/parintilor) vor fi prelucrate strict in scopul derularii serviciului contractat prin completarea acestui profil al candidatului.termenii si conditiile contractuale

(anexa 1).

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari