Inscriere Curs Online

Date personale participant

Nume *

Prenume *

E-mail *


Telefon *

Data nasterii (zz/ll/aaaa) *

Varsta implinita *


Oras/ Judet *


Adresa Domiciliu (inclusiv cod postal) *


Scoala/Liceu/Facultate - numele complet al institutiei de invatamant si localitate (daca NU este cazul, va rugam scrieti N/A).


Data preferata pentru inceperea cursului *


Numarul de lectii/saptamani ales (in functie de cursul pe care doresti sa-l urmezi si oferta acestuia) *


Nivel orientativ de cunostinte limba straina in care se va desfasura cursul ONLINE ales *


Date Personale Parinte

(Va rugam sa completati doar in cazul in care participantul este minor).

Nume

Prenume


Telefon

E-mail


Date Facturare

Doriti ca factura aferenta serviciilor de consiliere sa fie facuta pe persoana fizica sau juridica? *

Moneda de plata tabara:

Modalitate plata:

UNDE ATI AUZIT De cursurile Online MIRUNETTE Education?


Ati mai participat la cursuri online? Daca da, unde?


Daca Da, va rugam, detaliati *
Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education si/sau Mirunette International Education? Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.Atentie! Daca bifati “Nu”, datele personale ale participantului (si ale parintelui/parintilor) vor fi prelucrate strict in scopul derularii serviciului contractat prin completarea acestui profil al candidatului.termenii si conditiile contractuale

(anexa 1).

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari