Tabara Virtuala (VR) de limba Engleza

tabara limba engleza cu ajutorul realitatii virtuale.jpg

Tara: Anglia
Locatie: VR - Online
Varsta: 11-17 ani
Tip Curs: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaDate incepere
28 Iun - 27 Aug 2021
5 zile (Luni-Vineri)
450€

Galerie foto

Descriere curs

Iti doresti sa experimentezi o tabara internationala de limba engleza din confortul casei tale? Acum este posibil, cu ajutorul realitatii virtuale!

Vei invata limba engleza de la profesori vorbitori nativ, vei interactiona in timp real cu copii din alte tari si vei avea posibilitatea de a vizita locuri noi impreuna cu clasa virtuala fara grija restrictiilor de calatorie!

100% beneficii, zero riscuri!

Imbinand tehnologia de ultima ora cu experienta de peste 30 ani in predarea limbii engleze partenerii nostri din UK au lansat in premiera primul program de tabara virtuala. Pentru a experimenta un astfel de program este necesar setul de Ochelari VR Oculus Quest 2.

De ce sa incercati tabara prin intermediul realitatii virtuale?

Este o experienta completa - copiii sunt transpusi intr-un nou mediu, participa si reactioneaza in timp real in cadrul lectiilor VR. Este o experienta senzoriala, bazata pe actiune si interactiune constanta cu profesorul si colegii de grupa. Copiii sunt implicati 100% in cadrul lectiilor iar ca rezultat vor acumula mai usor informatii si vor avea o experienta mult mai buna decat in cadrul lectiilor clasice online.

Este experienta cea mai apropiata de prezenta fizica in sala de clasa - cu ajutorul setului Oculus Quest 2 copiii vor interactiona cu mediul virtual, se vor misca, pot ridica obiecte si interactiona cu ele, vor indeplini sarcinile indicate de profesor si vor lucra in echipa cu ceilalti colegi, intr-un mod similar interactiunii in persoana.

Este o metoda eficienta de studiu - aplicand experienta acumulata de-a lungul celor 30 ani de activitate in mediul virtual, profesorii scolii au acum ocazia de a pune in aplicare nenumarate scenarii pentru invatarea limbii engleze. Totodata prin utilizarea ochelarilor Oculus Quest 2 sunt eliminati stimulii externi ce pot distrage atentia copiilor iar acestia se vor concentra exclusiv la ceea ce se discuta in cadrul lectiei.

Scopul acestui program este de a oferi copiilor o alternativa distractiva si interesanta de petrecere a timpului liber, printr-un program interactiv menit le dezvolte atat limba engleza cat si abilitati precum creativitatea si gandirea critica intr-un mediu sigur, alaturi de elevi din mai multe tari.


Programul include:

· Test online de limba engleza pentru evaluarea nivelului si incadrarea in grupe de studiu

· Saptamanal 13 ore si 45 minute live (2h si 45min/ zi de luni pana vineri), utilizand ochelarii Oculus Quest 2 prin intermediul realitatii virtuale, sustinute de profesori de limba engleza experimentati, vorbitor nativi, in grupe internationale de aprox 5-8 elevi (este necesara inscrierea a minim 5 elevi cu acelasi nivel de limba engleza pentru formarea grupei)

· Cele 2 ore si 45 minute zilnice se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 to 11:30 GMT (10:00 - 13:30 ora Romaniei) sau 16:00 to 19:30 GMT (18:00 - 21:30 ora Romaniei) vor fi impartite in 4 sesiuni cu pauza de 15 minute intre ele, astfel:

  • Session 1 (45min): Introduction to the day's lesson plan and the language/ topic/vocabulary being taught. Overview of the lesson at the end.
  • Session 2 (45min): A practical task in a VR environment! This can be a shopping centre, zoo, café, hotel, exploring key language and grammar, and maximising conversational practice
  • Session 3 (45min): A period to review the outcomes from the practical task in session 2 and an introduction to the cultural activity in session 4.
  • Session 4 (30min): A cultural experience in VR! Travel to new countries, explore famous cities, discover various cultures, see historic landmarks, and visit popular museums. All with your class on a virtual school tour.

· Materiale de studiu tip eBooks si aplicatia utilizata pentru accesarea lectiilor virtuale

· Teme pentru exersarea limbii engleza in afara orelor de curs

· Certificat de participare la finalul cursului, in format digital


Interval de desfasurare 2021:

28 Iun - 27 Aug 2021

Date de incepere: in fiecare zi de luni

Durata minima: 1 saptamana (5 zile, de luni pana vineri)

Nota! pentru formarea unei grupe este necesara inscrierea a min. 5 elevi cu nivel similar


Tarif:

450 EUR/ saptamana + TVA


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 40 EUR
· TVA 19%
· Ochelarii VR Oculus Quest 2 (se vor achizitiona individual)Cerinte tehnice pentru participare:

· Pentru a participa la acest program, copiii au nevoie de setul de realitate virtuala Oculus Quest 2. Oculus Quest 2 este singurul set de realitate virtuala compatibil cu aplicatia utilizata pentru accesarea lectiilor virtuale (in cazul in care nu detineti deja acest set, va fi necesara achizitia acestuia inainte de inceperea programului)

· Conexiune WiFi

· Un cont de Facebook (poate fi contul unui parinte). Oculus Quest 2 este un produs detinut de Facebook iar pentru utilizarea ochelarilor VR este necesara conectarea initiala prin intermediul unui cont Facebook.

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari