Cursuri Online CELTA Flexi Acreditate de Cambridge English - Pentru Profesori

cursuri online celta flexi acreditate de cambridge english pentru profesori.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: +18 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
04 Ian 2021
12 Apr 2021
20 Sept 2021
£1395

Galerie foto

Descriere curs

Calificarea CELTA este recunoscuta de British Council si va va permite sa predati limba engleza oriunde in lume. Aceasta calificare nu expira, astfel ca odata ce ati finalizat cu succes acest curs veti fi un profesor de limba engleza calificat pe viata.

Partenerii nostri au instruit mii de profesori prin cursurile CELTA in ultimii 20 de ani, iar absolventii acestor cursuri predau limba engleza, in prezent, in peste 50 de tari din intreaga lume. Scoala ofera un program de predare personalizat, livrat de profesionisti instruiti si cu experienta. Fiecare curs CELTA este validat extern de Cambridge English, parte a Universitatii din Cambridge.

Pentru cei ce au un program incarcat si nu se pot inscrie la un curs CELTA full time, partenerii nostri au dezvoltat optiunea Flexi CELTA – un curs 100% online cu un program flexibil ce se desfasoara pe durata a 12 saptamani.

Cursul CELTA se adreseaza tuturor celor ce isi doresc sa inceapa o cariera de profesor de limba engleza, fiind potrivit atat celor fara experienta in predare cat si profesorilor experimentati, dar care isi doresc sa obtina aceasta calificare.

Pentru admiterea la acest curs este necesar un nivel avansat de limba engleza (C1) si o varsta minima de 18 ani (recomandat peste 20 ani).

Pentru obtinerea calificarii CELTA este necesara parcurgerea intregului cursului, indeplinirea cu succes a sarcinilor stabilite de instructori, dar si evaluarea ce va fi efectuata de reprezentanti externi, ai Cambridge Assessment English.


Programul cursului online include:

· Test initial de limba engleza urmat de un interviu sustinut prin telefon sau skype cu un reprezentant al scolii, pentru admiterea la acest curs
· 120 ore de curs, impartite in orientare tehnica, module de studiu individual online prin intermediul Cambridge Moodle, practica in predare (include planificare lectii si feedback)
· Grupele de studiu vor fi internationale
· 6 ore de observare a cadrelor didactice experimentate cu elevii din clase
· Orientare tehnica, suport online, materiale de curs
· Taxa examinare Cambridge


Cerinte obligatorii:

· Varsta minima de 18 ani (in mod ideal candidatii ar trebui sa aiba 20 de ani sau mai mult, dar se pot accepta si persoane de 18-20 ani)
· Nivel al limbii engleze – Writing &Reading – minim C1
· Finalizarea cu succes a unui interviu si a unui test de competente 


Date de incepere 2021:

04/01/21
12/04/21
20/09/21

Durata cursului: 12 saptamani


Tarif curs:

1395 GBP/ 12 saptamani (120 ore in total)
*Pretul include scolarizare, suport online, practică didactică, taxa de înregistrare Cambridge și materiale de curs


Tariful nu include:

· Taxa de inscriere 25 GBP
· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari