Curs limba Germana Intensiv - Constance, Germania

curs limba germania intensiv constance germania.jpg

Tara: Germania
Locatie: Constance
Varsta: 18+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: GermanaDate incepere
incepand cu 6 ianuarie 2019
1670€

Galerie foto

Descriere curs

In Evul Mediu, cand oamenii in drumul lor din Scandinavia spre Sudul Europei traversau cel mai vechi pod din Germania pentru a ajunge in Konstanz, orasul isi castiga belsugul si isi extindea latura culturala. Multe cladiri in stil renascentist sau baroc au fost bine pastrate in partea veche a orasului; datorita faptului ca a fost aproape imperceptibil fata de orasul elvetian invecinat, Kreuzlingen, aceasta mostenire a fost crutata de distrugerea din cel de-al doilea razboi mondial. Universitatea, care a fost fondata recent, in 1966, formeaza un contrast fascinant cu orasul istoric. Pe timpul verii centrul orasului este invadat de terase si cafenele aflate la tot pasul. Centrul modern al scolii unde se organizeaza cursurile de limba germana se afla la 10 minute de universitate si la 5 minute de malul lacului Konstanz (Bodensee).


Programul cursului intensiv de limba germana include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor
· Saptamanal 30 de lectii in limba germana in clase internationale de aproximativ 8-10 studenti, nivel A1 – C2
· Manuale si material didactic foarte bine concepute 
· Certificat de absolvire curs indicand numarul de ore de studiu efectuat si nivelul de cunostinte dobandit
· Cazare la resedinta in camere cu single sau duble, cu baie proprie si acces Internet (pentru participantii ce aduc laptopul propriu)
· Serviciu de spalare a hainelor
· Pensiune completa cu trei mese pe zi si fructe la fiecare masa
· Activitati sociale si sportive, ca de exemplu: badminton, barbecue, baschet, inot in lac, fotbal, volei, seara TV, DVD, biliard*, bowling*, ciclism*, catarare*, disco*, calarie*, cinema*, canotaj*, inot*, squash*, tenis*, water skiing* sau surfing* (activitatile marcate cu * sunt contra cost)
· Excursii saptamanale, ca de exemplu: Stuttgart, Freiburg, Friedrichshafen, Meersburg, Tübingen, Ueberlingen, Schaffhausen, insula Mainau, Zurich, Basel, St. Gallen (taxele de intrare la obiective turistice nu sunt incluse)
· Transfer de la/la gara Konstanz


Date de incepere 2019:                                                                  

IAN: 06, 20*, 27*; FEB: 10, 17*; MAR: 03*, 17, 31*; APR: 07*, 14*, 21, 28*; MAI: 12*, 26; IUN: 02*, 09*, 16*, 23*, 30; IUL: 07*, 14*, 21*, 28*; AUG: 04, 11*, 18*, 25*; SEP: 08, 15*, 29*; OCT: 13, 20*; NOV: 03*, 17*; DEC 01*, 08*   

*pentru aceste date nu se admit incepatori
** cursuri in perioada sarbatorilor de iarna  
           


Tarif:

1670 EUR/  2 saptamani

Durata cursului: minim 2 saptamani


Alte cursuri disponibile:

· Cursuri One-to-One: 1895 EUR/ sapt (25 lectii), 2140 EUR/ sapt (30 lectii)
· Posibilitate sustinere examene*: telc Deutsch B1 & B2, telc Deutsch C1 Hochshule sau TestDaF (nivel minim acceptat de limba germana C1.1);
*date de examinare si tarife la cerere


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 50 EUR
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje din Romania
· Transport cu avionul Bucuresti - Zurich - Bucuresti   
· Transfer de la aeroportul din Zurich 60 EUR/ sens
· Taxa sezon de varf 40 EUR/ saptamana, perioada 09 iunie - 17 august
· Intrari la obiective turistice si taxe la diverse activitati

Cursuri Germana in strainatate

Mirunette Education vine in intampinarea voastra cu excelente cursuri de germana!

Daca iti doresti sa studiezi limba germana, Mirunette iti vine in ajutor! Participa la un curs de limba germana si ofera-ti posibilitatea de a cunoaste o limba straina ce iti va largi orizonturile. Mirunette te ajuta sa faci cunostinta cu o mostenire bogata in cultura si istorie.

Limba germana este vorbita ca limba materna in Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein si in anumite zone din Belgia, Danemarca, Cehia. Cursul de germana iti va permite accesul la cultura, arta si stiinta germana, care au influentat istoria universala.

Participarea la curs in Berlin, Frankfurt, Viena, ofera, pe langa studierea limbii germane si posibilitatea de a cunoaste orase cu o mostenire bogata in cultura si istorie. Obiective ce nu trebuie omise: Zidul Berlinului, Insula Muzeelor, Catedrala din Berlin, Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere, Parcul de distractii Prater.

Invata limba germana alaturi de vorbitori nativi si vei avea parte de o experienta educativa de exceptie! Experimenteaza o altfel de vacanta, cu Mirunette!

Acreditari