Curs limba Engleza Pregatire IELTS - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza pregatire ielts wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
20 Apr, 15 Iun, 13 Iul, 10 Aug 2020
£1312

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Cursurile se axeaza pe studiul necesar pregatirii pentru examinarea IELTS, punand accent pe competentele lingvistice integrate, vocabular si prezentari.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc


Programul cursului de limba engleza pentru pregatire IELTS include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· 24 lectii de engleza pe saptamana (1 lectie = 50 minute), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti, in fiecare dimineata si 2 dupa-amiezi pe saptamana
· Lunar o sedinta one-to-one cu profesorul de curs
· Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
· Acces platfoma online de studiu
· Petrecere de bun-venit si welcome pack
· Student ID card
· Program activitati sociale in cadrul scolii (exemple: seara de dans Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film) si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
· Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Remarca! Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza minim Higher Intermediate Plus (B2); se va sustine un test de limba engleza inainte de inscriere.


Desfasurare program 2020:                                          

20 Apr – 15 Mai (examen 16 mai) – durata 4 saptamani
15 Iun – 10 Iul (examen 11 iul) – durata 4 saptamani
13 Iul – 7 Aug (examen 8 iul) – durata 4 saptamani
10 Aug – 4 Sept (examen 5 sept) – durata 4 saptamani


Tarif:

 1312 GBP/  4 saptamani


Tarif cazare: 

·    Familii de la 160 GBP/ saptamana, camera single, mic-dejun inclus sau de la 200 GBP/ saptamana cu demipensiune (mic-dejun si cina)
·    Student House Standard (+18 ani) de la 190 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, fara mese
·    Student House King’s Lodge Superior (+18 ani) de la 275 GBP/ sapt, camera single, baie proprie, fara mese


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 95 GBP
·    Taxa pentru cazare 55 GBP pentru prima saptamana de cazare
·    Taxa de examinare IELTS aprox. 180 GBP
    Taxa modificare curs 45 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Heathrow de la 110 GBP/sens  
·    Garantie in caz de daune 300 GBP, pt cazare la Student House (returnabila)
·    Manuale si materiale de studiu 40 GBP
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari