Curs limba Engleza Pregatire IELTS - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza pregatire ielts wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
29 Mai; 30 Iul 2018
£1180

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se   organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Cursurile se axeaza pe studiul necesar pregatirii pentru examinarea IELTS, punand accent pe competentele lingvistice integrate, vocabular si prezentari.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc


Programul cursului de limba engleza pentru pregatire IELTS include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· 24 lectii de engleza pe saptamana (1 lectie = 50 minute), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti, in fiecare dimineata si 2 dupa-amiezi pe saptamana
· Lunar o sedinta one-to-one cu profesorul de curs
· Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
· Acces platfoma online de studiu
· Petrecere de bun-venit si welcome pack
· Student ID card
· Program activitati sociale in cadrul scolii (exemple: seara de dans Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film) si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
· Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Remarca! Cei inscrisi la acest curs trebuie sa promoveze examenul de admitere al scolii. Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza minim Higher Intermediate Plus (B2)


Desfasurare program 2018:                                          

29  Mai - 22 Iunie (examen 23 Iunie) – durata 4 saptamanii
30 Iulie - 24 August (examen 25 August) – durata 4 saptamani


Tarif:

 1180 GBP/  4 saptamani


Tarif cazare: 

· Familii de la 150 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 190 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
· Student House Standard (min. 18 ani) de la 155 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
· Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 255 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

· Taxa de inscriere 90 GBP
· Taxa pentru cazare 50 GBP pentru prima saptamana de cazare
· Taxa de examinare IELTS aprox. 170 GBPTaxa modificare curs 45 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer de la/ la aeroport Heathrow de la 100 GBP/sens 
· Garantie in caz de daune 300 GBP, pt cazare la Student House (returnabila)
· Manuale si materiale de studiu 40 GBP
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari