Curs limba Engleza Pregatire Drept & Examen TOLES - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza pregatire drept examen ilec wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaPerioada:
03 - 28 Iun
29 Iul - 23 Aug
28 Oct - 22 Nov 2019
£1488

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Wimbledon este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand   astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Cursurile se axeaza pe studiul necesar pregatirii pentru examinarea TOLES (Test of Legal English Skills), punand accent pe terminologie, role play si discutii    privind aspecte ale legii si diferente dintre sistemele legale.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza pentru pregatire Drept & examen TOLES include:

· Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
· Saptamanal 28 lectii de engleza (1 lectie = 50 min), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti, dimineata si dupa-amiaza
· Lunar 1 sedinta one-to-one cu profesorul de curs
· Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
· Petrecere de bun-venit si welcome pack
· Student ID card
· Program activitati sociale (exemple: seara de dans Salsa & Bollywood, Games Night, seara film)  si sportive (exemple: tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa)
· Vizita la tribunal pentru un proces real (The Royal Courts of Justice, London), in functie de disponibilitate
· Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Remarca! Cei inscrisi la acest curs trebuie sa promoveze examenul de admitere al scolii si sa aiba cunostinte de baza in Drept. Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza de la Higher Intermediate Plus (B2).


Date de desfasurare 2019:
Perioada Data examinare Durata Tarif
03 - 28 Iun 27 Iun 4 saptamani 1488 GBP
29 Iul - 23 Aug 22 Aug 4 saptamani 1488 GBP
28 Oct - 22 Nov 21 Nov 4 saptamani 1488 GBP

Tarif cazare: 

·    Familii de la 155 GBP/ saptamana, camera single, mic dejun inclus (min. 18 ani) sau 195 GBP/ saptamana cu demipensiune (min.16 ani)
·    Student House Standard (min. 18 ani) de la 160 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, self-catering
·    Student House King’s Lodge Superior (min. 18 ani) de la 265 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 95 GBP
·    Taxa pentru plasare cazare 55 GBP
·    Taxa examinare TOLES 165 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow de la 110 GBP/sens  
·    Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila), doar pentru Student House
·    Manuale si materiale de studiu 40 GBP
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari